Şimdi Ara

[b][/b] Bu PSU 'yu kullanan var mıdır ? Yada tavsiye edecek olan ? Veyahut başka bir tavsiye...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu COOLER MASTER - CENTURION 5 BB PENCERELI kasa'nın 350 WATT RS-380-PMSR/P PSU'sunu kullanmaktansa COOLER MASTER - RS-450-ACLY model ürünü kullanmanmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz? Sizce Cooler Master'ın bu 2. alternatifte yazılan psu'su iyimidir? Kullanan var mıdır, tavsiye edermisiniz... Yahut bu kasa modelı için başka bir psu'yu mu oneririsiniz?

• Size her iki PSU 'nun linkini de vereyim, bakıp kıyas yapabılmek ısteyenler için : COOLER MASTER - RS380 PMSR 380 WATT MAXIMUM 350 WATT SÜREKLİ BESLEME için :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1609

COOLER MASTER - RS-450-ACLY SESSİZ 450 WATT GERÇEK BTX KUTULU ÜRÜN : http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1410

• o fiayata bence fsp al..
  • 3 yıl fsp psu kullandım hic bi yamugunu gormedim..
    ayrıca fiyat performans olarak fspnin en iyi oldugunu dusunuyorum tabi bu benim fikrim..
    son olarak o fiyata 500w fsp alabilirsin 50w artın olur tabi senin bilecegin is..
    o koydugun linkteki alette iyidir heralde kullanmadım bilmiyorum..
  • ben de coolermaster centurion 5 bb ve coolermaster rs-450-acly sipariş ettim ama elime henüz ulaşmadı.yarın ulaşır büyük ihtimalle.görmeden daha, ürünün gayet kaliteli olduğunu söyleyebilirim.fakat orada fsp bluestorm 500 watt var o da gayet güzel bir ürüne benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxMulder -- 14 Şubat 2006 16:23:43 >
  • 350 WATT RS-380-PMSR/P ben ve bir-iki tanıdığım bu modeli kullandık ,inanılmaz gürültülü bi alet, gürültüden duramazsın, sadece benimki gürültülü çıksa neyse , arkadaşlarınki de öyleydi .Bir de sanki sadece fan gürültüsü de değil , kalorifer peteğine çekiçle tak tak vuruyomuşsun gibi sesi var, dayanılmıyo.Diğer 450W olanı bilmem ama 380i önermiyorum.

Aslına bakarsan cooler master psuları önermiyorum, kasaları iyi belki ama psularını çinde fason bi firmaya gelişigüzel , iş görsün diye yaptırıyor.O yüzden bir FSP,Tagan,Enermax,Silverstone a asla yaklaşamaz...

Ucuz ve kaliteli psu alacaksan ve sessizlik önemliyse FSP veya LC Power diyorum.Pişman olmazsın...

Kullanmış olduğum DAP'lar= Muzio JM200 , Iriver T10 , Cowon D2 , Samsung YP-Z5 , Sony NWZ-S616F
    Şuan kullandığım DAP=Ipod Touch 3G 32gb + SENNHEISER CX 500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.