Şimdi Ara

Oyuncu bilgisayarı nasıl hazırlanır? İşte iBuyPower Erebus'un hazırlanış videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
20.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende diyorumki acaba çok fazla mı fan taktım kasaya
    Bende 7 adet fan var geceleri pc yi açık bırakıp uyuyunca sorun oluyorBu kasa ile sanırım uyumak mümkün olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 9 Nisan 2012; 3:34:07 >
  • valla benim sisteme radyatör eklesem aynı şey olur sadece bol gösteriş var önemli olan oyun performansı grafik performansı ha unutmadan ben aynı parçaları alıp birleştirebilirim ne gerek var özel firmalara bilmem nelere yaa
  • Para Var Huzur Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Para Var Huzur Var

Para yok Huzur Yok

Alem Akar Perikentli Bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: perikentli

quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Para Var Huzur Var

Para yok Huzur Yok

Alem Akar Perikentli Bakar

• Gerçekten video çok güzel profesyonellerin işe el atması güzel fakat çok masraflı ortaya aracı bir firma giriyor watercool yapmıyacaksan hiç gerek yok benim görüşüme göre vede videoyu daha uzun tutup daha görsel bişi olabilirdi.
  • harbi oyuncu kasasıymış bu işte
  • Gerçekten mükemmel bir işçilik var, adamların profesyonel olduğu görünüyor zaten, taktığı eldiven olsun, önlüğü olsun. Buda bir sanat arkadaşında dediği gibi. Alanlar güle güle kullansın demek düşer bizede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyoney

Birde laptopdan oyuncu makinası olmaz diyenler lütfen alienware m18x denesin 4 gün oldu elime geçeli 32 samsung bagladım !!! kasa taşımaya gerek yok

hdmi kablo olarak ne aldın ?

bendede oyun laptopbu varda bende bizim ekrana bağlayarak oynayacağım

ayrıca kablosuz klavye seti mi aldın ?
  • Bende de casper mini kasa var lan... şöyle bi içinde ki kabloları falan topladım. ne güzel oldu dedim...
    vurucam tekmeyi şimdi tipe bak..
  • ağzım açık kaldı resmen oha ya..
  • Nerdeyse her parça koolance ken cpu block u neden EK anlayamadım.
    Kasa yapısal olarak 800D ye çok benziyor.üstteki 5.25 lik yuvaların kısaltılıp 480 lik rad takılması güzel olmuş.
    Benim fiktim hazır bir sistem için alınabilicek bir seçenek değil.Çünki kullanılan mazeme olsun vs. hepsi dışardan bulunabilicek mağzemeler(donamım veya soğutma)
    Hazır extreme su soğutmalı cihazı uğraşmadan hazır almak isteyenler için iyi bir seçenek gibi.
    Fakat ben EX bişi göremedim şahsen.Sölediğim gibi hepsi yapılabilicek şeyler.Yeterki para konusunda sıkıntı olmasın :)
  • Ha ha haaa

eleman pc'ye virüz bulaşmasın diye eldiven takıyo.

EEeee Böyle konuya böyle espri
  • Konu başlığını görünce aklıma casper ın 4500 tl lik oyun bilgisayarı aklıma geldi
    İ7 990x
    hd 6790 2 gb ( 1Gb paylaşımlı )
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.