Şimdi Ara

Oyuncu bilgisayarı nasıl hazırlanır? İşte iBuyPower Erebus'un hazırlanış videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
20.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bilgisayara baktım o bana baktı, ben ona baktım ciddi ciddi o bilgisayarsa sen nesin dedim şaştı kaldı.
  • 6759$ maşallah
  • Hay sizin yapcağınız videoya be, o kadar hızlı gösterim olmuş ki gram zevk almadım.
  • Bu bir sektör arkadaşlar, zengin oyuncular ülkemizde de var, bu tarz hizmet veren yerler ülkemizde de iş yaparlar...
  • daha yeni topladım sayılır pc'yi yapmayın bunu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelimeyle harika.
  • kablolar çok kaliteli hoşuma gitti. Böyle bilgisayara su soğutma şart yoksa kasa çok fazla ses çıkarır ve sesler düzensiz olur bir artar bi azalır insani en sinir eden durumdur.Kaliteli Su soğutma ile sabit bir ses duyarsın o da rahatsız etmez.kasa güzel değil daha güzel kasalarda var.
  • Buda ayrı bir sanat işte ^^
  • Bilgisayarım bu vidyoyu oynattıktan sonra, bilgisayar error verdi
    "Bunlar bilgisayarsa, yemin ediyorum ben hesap makinasıyım o zaman!!"
  • Açıkça söylemek gerekirse bu kadar para imkanı olan çoğu forum üyesinin bu sistemi kurabilceğine inanıyorum.Kendim bundan çok daha karışık vapochill ls+su soğutma sistemi kurabiliyosam herkesin kurabilceği aşikar.Burdaki tek etmen paranın gücü diyebilirim.Şunuda belirtmek isterim her nekadar avrupa-amerika vs ülkelerde satılabilcek bi sistem olduğunu düşünsek bile inanın bana böyle sistem sahiplerinin sayısı ordada çok az sayıda.
  • Sat bana
    Hocam bu kaç paradır yaw
    resmen zengin işi
  • Girişimcilik böyle iste kaliteli gozukuyor bide
  • okadar fan takacaksan su soğutmaya ne gerek var.. zaten içerisi buzhane gibi olur okadar fanla..
  • Bu tat, bu duygu...
  • 2. video güzelmiş nekadar sürüyor acaba gerçekte toplaması
  • Kasa güzelmiş markası ne acaba?
  • işin gerçeği cok güzel kasalar yapıyorlar ama oyuncuların bu kasaları kendilerinin toplaması daha düzlün olacaktır. bunda gtx 580 kullanacaklarına hd 6990 kulanılsın daha iyi hem o kadar fana da gerek yok o kadar falan cok ses cıkar insanın kafa kaldırmaz o kadar fana büyük bir ihtimalede fanın bilgisayrı sogutması için konulmamıs görüntü olsun diye adam sıvı soğutmayı koydu saten ne gerek var fana. bence bu firima görünüşe daha fazla deger veriyor.ben gecenlerde bir müşterime gtx 590 getirdim hd 6990 dan cok bir farkı yoktu gtx 590 o kadar para vermez boşuna onun yerine hd 6990 alınsa daha iyi çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.hasan

işin gerçeği cok güzel kasalar yapıyorlar ama oyuncuların bu kasaları kendilerinin toplaması daha düzlün olacaktır. bunda gtx 580 kullanacaklarına hd 6990 kulanılsın daha iyi hem o kadar fana da gerek yok o kadar falan cok ses cıkar insanın kafa kaldırmaz o kadar fana büyük bir ihtimalede fanın bilgisayrı sogutması için konulmamıs görüntü olsun diye adam sıvı soğutmayı koydu saten ne gerek var fana. bence bu firima görünüşe daha fazla deger veriyor.ben gecenlerde bir müşterime gtx 590 getirdim hd 6990 dan cok bir farkı yoktu gtx 590 o kadar para vermez boşuna onun yerine hd 6990 alınsa daha iyi çalışır.

6990 fiyatı 1500-1600 civarında ama ben zotac 590 aldım 1450 tl'ye hemde 12 taksit acer 3d monitörüm ve 3d vision gözlüğüm var 6990 ne işe yarar 3d olmayınca. artı fizik ve cuda cabası. Gayet memnunum. gta 4'ü full ayarlarda hemde 3d oynamak süper.

• Birde şu micro stuttering etkisini hiç hissetmedim. Yak yok yada ben farketmedim.
  • yahu bu devirde ileriye yatırım yapmak adına kasa toplayanlara sadece gülüyorum. nerden biliyon la 3-5 sene ilerisinde ne olacağını? zenginde olsan gereksiz, buna ziyan etmek denir. o kasaya takılan her gereksiz fazladan parça çevrenin içine ediyor! fakat alanda marifetmiş gibi havasını atıyor. havan kime yabancı? şuan 2.000 liraya piyasadaki ve önümüzdeki 1 sene içinde çıkacak tüm oyunları minumum 30-fps veren sistem toplanabilirken bir kasaya 5 bin 10 bin vermek neden?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.