Arkadaş demişsiniz: "o kadar fana ne gerek var", "o kadar fan kafa ütüler" ,"görüntü olsun diye koyulmuş zaten sıvı soğutma var.."... Adamlar sırf görüntü olsun diye koyarla mı ne alakası var :) Dikkat ettiyseniz su soğutma kasa dışına çıkmıyor. Eee içerde ısınan suyu nasıl soğutacaksın. Sıcak sıcak sürekli aynı ısınan parçalar üzerinden geçirirsen ne olur? Yakarsın.. Arabada öndeki radyatör fanı da mı görüntü olsun diye konuyor? Motorun ısıttığı suyu radyatör fanınla soğutup motora soğumuş suyu devir daim ettiriyorsun. Burada da aynı mantık.. Isınan suyu soğutmazsan hararet yapmaz mı pc :) eğer bilgisayara hiç fan koymayıp su soğutma yapmak istiyorsan; hortumun bi ucunu musluğa bağlayacaksın. çıkan suyu hortumunu da lavaboya. böylelikle ısınan su boşa gider, yukardan sürekli soğuk su gelir..
adamlar tanesi ortalama 700 $'dan 3 tane GTX580 koyuyor. 2100 $ yani 3.300-3.500 TL'lik sadece ekran kartı var kasanın. bu fiyata bile toplanacak pc kime yetmez ? ne gerek var bu kadar kasmaya :)
İlk reklam filmi teenage style olmuş- biraz daha buyusunler alalım bi kasa onlardan ;)
Benim bilgisayara baktım o bana baktı, ben ona baktım ciddi ciddi o bilgisayarsa sen nesin dedim şaştı kaldı.
Sonra sana "- ne kadar ekmek, o kadar köfte" demedi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: imparatore
quote:
Orijinalden alıntı: Cremiesto
Benim bilgisayara baktım o bana baktı, ben ona baktım ciddi ciddi o bilgisayarsa sen nesin dedim şaştı kaldı.
Sonra sana "- ne kadar ekmek, o kadar köfte" demedi mi?
Alıntıları Göster
siz performans olarak ne istiysunuz? pc nizi sunucu olarak kullanmak mı? lafa gelince zengin zaten, oyunlarda çok fps ile 50-60 fps nin (GENELDE) bir farkı yoktur. 3d de de durum pek değişmiyor. o zaman bu isyanlar ne için? 1700 liraya 6950@6970 modlu güzel bir pc toplayabilirsiniz beyler. donanım manyaklığına gerek yok.
elin devesinden kendi eşeğim daha yeğdir
quote:
Orijinalden alıntı: anadolulu1
elin devesinden kendi eşeğim daha yeğdir
parası bol olana heryer bağdat
quote:
Orijinalden alıntı: censef57
parası bol olana heryer bağdat
Alıntıları Göster
fiyati ne kadar bu sistemin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
fiyati ne kadar bu sistemin ?
Alıntıları Göster
İşte zevk budur, (ikinci video için) orgazm hikaye...
quote:
Orijinalden alıntı: Process64
İşte zevk budur, (ikinci video için) orgazm hikaye...
Alıntıları Göster
Birde laptopdan oyuncu makinası olmaz diyenler lütfen alienware m18x denesin 4 gün oldu elime geçeli 32 samsung bagladım !!! kasa taşımaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: gyoney
Birde laptopdan oyuncu makinası olmaz diyenler lütfen alienware m18x denesin 4 gün oldu elime geçeli 32 samsung bagladım !!! kasa taşımaya gerek yok
Alıntıları Göster
Rehber niteliğinde
quote:
Orijinalden alıntı: peters
Tek kelimeyle harika.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: airman06
quote:
Orijinalden alıntı: peters
Tek kelimeyle harika.
+1
Alıntıları Göster
harbiden mükemmel hazırlama ama eminimki o kdar imkanı olmayıp o sistemden daha kötü bir sistemle o adamdan daha iyi oyun oynayan vardır
neden olmasın günüzde laptoplarda baya gelisti eskisi gibi degil iyi bir sogutucuyla evde cok iyi performans alıyorum ama senin dedigin pc ninde tasınması zor olur kasadan farkı yok sanki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: P.Escobar
neden olmasın günüzde laptoplarda baya gelisti eskisi gibi degil iyi bir sogutucuyla evde cok iyi performans alıyorum ama senin dedigin pc ninde tasınması zor olur kasadan farkı yok sanki
quote:
Alıntıları Göster
Adam Bruce Lee gibi kasa topladı helal olsun valla işte oyuncu kasası hayalimdeki pc.
quote:
Orijinalden alıntı: 6Clas
Adam Bruce Lee gibi kasa topladı helal olsun valla işte oyuncu kasası hayalimdeki pc.
Alıntıları Göster
mükemmel bir pc
Mukemmel bir pc ama ayni zamanda gereksiz ilerisi icin olacaksa bu kadar para dokmek sacma kartlarin bu kadar hizli degistigi bir donemde alacaklar zengin kullanicilardir en iyisini ister ileriiy dusunmez basar parayi alir.
quote:
Orijinalden alıntı: marfoglu
Mukemmel bir pc ama ayni zamanda gereksiz ilerisi icin olacaksa bu kadar para dokmek sacma kartlarin bu kadar hizli degistigi bir donemde alacaklar zengin kullanicilardir en iyisini ister ileriiy dusunmez basar parayi alir.
donanımdan anlamayan zengin bebeleri için çok iyi, yoksa para olduktan sonra en kral parçaları alıp takmayı donanımdan anlayan herkes bilir ne gerek var ki araya 2. 3. şahısları sokmaya