Şimdi Ara

Oyuna Kaç Para Yatırdınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
7.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Bir ara dövizde sorun vardı. 100TL'lik RP'yi 50 TL'ye almıştım. Ey gidi be.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

paralar boşa gitmiş senin.

Senin de zaman boşa gitmiş kardeşim. Ip ile 6300'lük şampiyon nasıl alıyor alanlar anlamadım zaten 1 ayda anca biriktirebiliyorum o kadar ip. 76 champ (11 6300 eksik genelde useless olanlar) - 15 full dolu rune page var (hepsi farklı tabiki). Oyuna hiç para harcamadan bunları yapmak için 1500 win falan lazım heralde ben de 300 var

daha çok yolun var

• 600 Civarı yatırmışımdır.
  • 680 olması lazım
  • 1.5 2 arası belkide geçmiştir. Arada pişmanlık oluyor tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

RP ile champ. alanın kafası tinercide yok

Parayla zamanı satın almak ^^^^^^
  • Helalinden bi 40 liram gitti. Daha skin olayına girmedim. Sanırım girmem de
  • Beyler yatırdığınız paranın korkusunda kalmayın eğer sıkışırsanız hesabınızı satacağınız zaman oyuna yatırdığınız kadar paraya satın.
  • 40 lira yatirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

Arkadaşlar Bazı arkadaşlar oluyor oyuna para yatırdım diye pişman olabilenler falan Kaç para yatırdığınız söyleyin herkes bir hemfikir olsun Tereddüt yaşamasın Kendini Yanlız hissetmesin 200 TL yatırdım Ve Kafam karışık kötü mü ettim iyi mi ettim bilmiyorum :( Skinde almıyorum genellikle hero yani 15 tane skin + 72 tane hero var almadığım 13 tane 6300'lük hero kaldı :S kötü mü ediyorum acabaa Troller Gelebilir :))) Farketmez nasıl olsa arada düzgün cevap verecekler olucak

Harcadığın para seni mutlu ediyorsa gerisi önemsiz. Boşa giden para olarak da görme onu sonuçta bu oyun başında belki saatlerini geçiriyorsun zevk alıp hoş vakit geçiriyorsun sevdiğin birşeye imkanın da varsa neden para harcamayasın
  • 90 falan.indirimden champ aldım mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 20 Nisan 2013; 1:42:51 >
  • 20 Tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • support a sorsak soylermı acaba su ana kadar nekadar çektiğimi 300 civarı oldu galiba
  • zıfır
  • 27 tane champ var. Hiç Rp çekmedim. Kafam Rahat. Çünkü ip ile almak daha YARARLI. Ip yi oyun oynayarak kazanıyorsun oyun oynamakta tecrübe kazandırıyo. Şuan 5 rp var 395 e lux çekmiştim. Belki ileride Cici Kedi Katarina açılırsa çekerim. Veya aşırı sevdiğim skin açılırsa.
  • 200-300 arası
  • 400-450 lira yatırdım pişmanım
  • actıgın champleri iyi oynuyorsan sıkıntı yok

• 10 € . Pişman değilim yine olsa yine harcarım
  • 2-2.5 hesaba yatti ben nereden baksan 300-400 yatirmisimdir. pisman degilim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.