Oyuna girip çıktığımda GPU use %100 oluyor masaüstün de Bilgisayarı tarattım virüs yok ancak bilgisayarı yeniden başlatınca normale dönüyor taki oyuna girip çıkana kadar.Bu sorunu yaşayan kimse var mı ? nasıl düzeltebilirim ? |
Oyuna girip çıkınca GPU use %100 sabit kalıyor.

-
-
Öncelikle selamlar,
Oyun crack'li mi? Bazı oyunlar masaüstüne geçseniz bile arka planda çalışmaya devam edebilir. Genelde eski oyunlar bu şekilde arka planda çalışır ve işlemciyi yorabilir.
-
Sadece tek bir oyunda mı oluyor yoksa tüm oyunlarda aynı sorunu yaşıyor musunuz?
-
hocam crackli birşey bırakma pc de benim de ekran kartım sapıtıyordu bu şekilde crack nanıma birşey bırakmadım formatladım herşeyim orjinaldi driver vs bios herşey güzeldi sorun yoktu
-
Repack oyun indirmeyi bırak düzelir.
-
Oynadığım oyun wow . Crackli bişey yok bilgisayarımda.
-
Görev yöneticisinden baktınız mı kullanım hangi uygulamada?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görev yöneticisinde gözükmüyor AMD nın kendi yazılımında ve GPUZ de gözüküyor sıcaklıklar normalde boşta 45 olması gerekirken bu şekilde olduğunda %100 de yani masaüstünde 60 derece . Bu arada dün format attım bilgisayara ama değişen herhangi birşey olmadı.
-
Yine amd kart saçmalığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X