Şimdi Ara

Oyun yaşının Gittikçe düşmesinin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...Asıl nedeni Riot'un Piyasaya kendini çok fazla sunması.

Kısaca Örnekleyecek olursak bugün alışveriş merkezinde gezerken 2 büyük mağazada(D&R, Media Markt) gördüğüm şey:

Oyun yaşının Gittikçe düşmesinin...

Cd görüntüsü ve arkadaki oyun tanıtım resimleriyle birlikte tamamen çocuksu bir görünüme sahip. İster istemez Genç arkadaşlar alıyor oyunu. Diğer oyunlara göre fiyat itibari ile de düşük olması albenisini arttırıyor.

Durumdan şikayetçi olduğumu söyleyemem. Sonuçta bu oyun Riot'un ve çalışanlarının geçim kaynağı ve kendi reklamlarını yapmaları gerek, para kazanmalılar.
    Fakat bu gibi durumları göz önünde bulundurup sakin kafayla düşündüğünüzde sinirlenmeniz için pek sebep kalmıyor kanımca.
    İyi forumlar

• Zaten bedava bir oyun, kotalılar için CD yapmışlar işte bir de kod koymuşlar toplam 20 TL yeni başlayanlar için gayet ideal bir seçim.

Bu kadar önyargılı davranmayın lütfen.

Edit:Pardon kötü anlamda dememişsin sanırım tam okumamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joanne -- 3 Ekim 2013; 21:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syndra

Zaten bedava bir oyun, kotalılar için CD yapmışlar işte bir de kod koymuşlar toplam 20 TL yeni başlayanlar için gayet ideal bir seçim.

Bu kadar önyargılı davranmayın lütfen.

Konunun başlığından çok biraz içeriğini okusaydınız keşke :)
  • Biri şimdi çıkıp Best Riven Na 14 yaşında,ben 15 yaşındayım ama süper oynuyorum gibisinden şeyler yazıcak.
  • Daha ne kadar düşebilir ki anaokulu seviyesin de geçiyor maçlar, git bir anaokuluna sınıfa herkes bağırıyor kimse bir şey bilmiyor bu da o şekil maçlar da herkes noob hiç bir şey bilmiyorlar Metin2'den transfer olmuşlar herkes küfür ediyor bence hiç bir farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Biri şimdi çıkıp Best Riven Na 14 yaşında,ben 15 yaşındayım ama süper oynuyorum gibisinden şeyler yazıcak.

Best Riven na 14 yaşında çok iyi oynuyor, bizim kafeci abi 25 yaşında her oyun feedliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay sonra tr de bi maç atayım dedim, olm bu nedir kapatın lan serverı

@wreckittralph kardeş bu arada yeri değil ama az sonra wreck it ralphi izlicem, senin yorumun ne? pm falan at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

2-3 ay sonra tr de bi maç atayım dedim, olm bu nedir kapatın lan serverı

@wreckittralph kardeş bu arada yeri değil ama az sonra wreck it ralphi izlicem, senin yorumun ne? pm falan at

Filmin kurgusu harika, izlenmesi gereken animasyonlarda ilk üçe girer

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Daha ne kadar düşebilir ki anaokulu seviyesin de geçiyor maçlar, git bir anaokuluna sınıfa herkes bağırıyor kimse bir şey bilmiyor bu da o şekil maçlar da herkes noob hiç bir şey bilmiyorlar Metin2'den transfer olmuşlar herkes küfür ediyor bence hiç bir farkı yok

+1 Katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Biri şimdi çıkıp Best Riven Na 14 yaşında,ben 15 yaşındayım ama süper oynuyorum gibisinden şeyler yazıcak.

qhldm qhnq
  • quote:

Daha ne kadar düşebilir ki anaokulu seviyesin de geçiyor maçlar, git bir anaokuluna sınıfa herkes bağırıyor kimse bir şey bilmiyor bu da o şekil maçlar da herkes noob hiç bir şey bilmiyorlar Metin2'den transfer olmuşlar herkes küfür ediyor bence hiç bir farkı yok

Valla oyle ARAM a girdim volibear mi ne geldi tam hatırlamıyorum yazdım ben oynamadım daha once voli isteyen varsa alsın diye,2 kişi banane bizene yazdı küfürler eşliğinde.sonra oyun dağıldı zaten ama bunlara sorduğumda en fazla 16 cevabı aldım onlar da zaten 16 bile değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Valla oyle ARAM a girdim volibear mi ne geldi tam hatırlamıyorum yazdım ben oynamadım daha once voli isteyen varsa alsın diye,2 kişi banane bizene yazdı küfürler eşliğinde.sonra oyun dağıldı zaten ama bunlara sorduğumda en fazla 16 cevabı aldım onlar da zaten 16 bile değildir

TRde oynamıyorum da eskiden gold da maç atarken mid ss bot geri çekilin dedim adam küfürler eşliğin de ~ senden mi emir alacağım, banane ~ tarzında cevap verdiler ve öldüler, direk quit attım ve hesabı sattım en iyisini yapmışım diyorum kaç zamandır

• quote:

quote:

quote:

TRde oynamıyorum da eskiden gold da maç atarken mid ss bot geri çekilin dedim adam küfürler eşliğin de ~ senden mi emir alacağım, banane ~ tarzında cevap verdiler ve öldüler, direk quit attım ve hesabı sattım en iyisini yapmışım diyorum kaç zamandır

Ben tr Serveri beta asamasindayken tr ye geçirmiştim hesabı zamanında.ulan niye bıraktım niye bıraktım ben bu oyunu diye düşünüyordum bunlardanmis demek kitekrar oynuyoruz bakalım simdilik level yükseldikçe insanların seviyesi artar dedim azalıyor.

• quote:

quote:

quote:

Sende yine sen bir şey söylemişsin de küfretmişler. Ben adc oynarken mid deli gibi feedledi, takımdan kimse bir şey yazmadı, yazacak olanı da susturdum herkesin başına kötü oyun gelebilir diye. Sonra birdenbire bizim midlane başladı, Nooblar sizin ben *****, *** noobları, ******* veletleri, dedi ve quit attı. Neyse ki feedlenmiştim de taşıdım.

• Genç arkadaşlarımız para verip bu oyunu alıyorsa helal olsun onlara. Çünkü çoğu ad block kullanmadığı için reklamlara tıklayıp oyunu öyle keşfediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.