|
Oyun yasası TBMM komisyonundan geçti: Önemli değişiklikler yapıldı
-
-
Ölümü gösterip sıtmaya razı göstermişler
Almanya hariç temsilci ofis bulundurmayan steam bizim ülke içinde adım falan atmaz
yıl olmuş 2026 hala tarih öncsi hızlarla oyun indirmeye çalışacaz
Tek amaçları kimsenin eğlencesi olmasın
_____________________________ -
İlk haline göre daha olumlu. Umulur ki kafalarına göre birtakım oyunlara abuk sabuk bahanelerle saçmasapan erişim yasakları getirtmezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyun bakımından kültürüm yok. Umarım camianız için faydalı kararlardır demek isterdim ama bant genişliği daraltmasını okuyunca oyun hevesiniz kursağınızda kalınca üzülmemek elde değil. Bir gence, bir hobiciye, bir Geliştiriciye daha ne kadar eziyet edecekler acaba
Artık oyunların da ruhuna el-fatiha... 
Başbakanlık yapmış birinin fareye yaklaşımı böyle olursa, oyunlara bakış açılarını tahmin etmeye gerek olmaz :) Şimdiye kadar oynadıklarımız oyunlar için şanslı bir nesilmişiz, artık evlatlarımıza anlatırız...
ekşi sözlükbinali yıldırım'ın fare tutuşuhttps://eksisozluk.com/binali-yildirimin-fare-tutusu--6038949
-
Çok zor da değil aslında, Almanyadaki gibi adam akıllı değil de 1 tane göstermelik ofis + temsilci koyabilir de ucuzundan. Maaşlar düşük zaten ülkede. Bizden ne kadar gelir elde ettiğine bağlı.
-
Dediklerine göre sadece temsilci avukat olsa bile yetiyormuş.Ancak bu kadar ısrar ettiklerine göre demek ki bir çıban var bu işte.Malesef bir haftaya ıkınırak oyun indiririz steamdan
dünyanın hiç bir yerine temsilci vermeyen valve asla bize yardımcı olmaz.Umarım bu temsilci olayı basit bir şeydir
Yav şuan var ya sanki boğazımı sıkıyorlarmışta boğana kadar bırakmıyorlar gibi hissediyorum.Invincible bizim versiyon.Steam hangi ülkede açmışta burda açmalarını bekliyorlar ? Açmaz kardeşim adam açmaz bu kadar basit.Yani bu ülkede bu kararlar harbiden insanların canını daha fazla nasıl sıkarız diye mi alınıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 3 Nisan 2026; 4:43:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Z kuşağı 20 yıldır sayenizde oyunu sadece telefondan oynayabiliyordu şimdi bizide o furyaya aldınız.
Yaş 42
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BTK nin bu zamana kadar faydalı bir karar aldığını gören var mı toplum adına? Bence bu kurum kapatılsa herkes için daha faydalı olur.
-
Temsilci diyince anlayın ki, işsiz yiğenler iş bulacak.
-
Her hangi bir oyun satışından ülke içinde belirli limit gelir elde eden oyun firmalarına dil desteği zorunluluğu getirilmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Steve Jobs Reis -
Şu memleketin gercekten başka hicbir derdi yokmuş gibi biri arac multimedyalari ile app plakalar ile uğraşır, biri bilgisayar oyunlariyla uğraşır, bir bakan çıkar bir cemaatin ilahisini okullarda teneffüs zili yapar. Bu adamlar bir de bakan, düşünün durumun vahametini. Halki uyutmanin bile bir seviyesi olmali, boylesine liyakatsiz halk uyutma teknikleri bile indigimiz seviyeyi gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 3 Nisan 2026; 9:12:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne farkediyor ha kapatmissin ha daraltma yapmışsın Steam temsilci işi zor gibi inşallah bizi şaşırtır. Diğer platform atar muhtemel epicte oraya geçeceğiz mecbur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acilen yahudi firmalarinada ofis şarti getirilmeli,google vs gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Üzücü bir haber oldu. Steam vs durmaz gider gibi. Discordda kaç aydır kapalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ -
Bakış açısı.
Sektör ayrımı gözetmeksizin kendi alt yapılarımızı oluşturmak gerekiyor. Bu cümle sonrasında ciddi eleştiri alabilirim ama gerçek bu. 35 yaş ve altı için oyun sosyalleşmenin ana kaynağı olmuş durumda. Btk yasaklarla ve kısıtlamalarla kitleyi olumsuz etkiliyor buna kişileri devletten uzaklaştırıyor. Ancak kontrolsüz içerikler oyunlar zihinlerde nasıl hasarlar açıyor bilen duyan gören yok. Peki birgün bu yabancı içerik üreticileri bizi cezalandırmak için Türkiye'den çekilirse bu bağımlı kitle nasıl hareket edecek. Olmaz demeyin.
Rusya Ukrayna savaşı sonrası, uluslar arası şirketler milyar dolarlık yatırımlarını bırakıp çekip gittiler. Ve Rusya'da ciddi maduruiyetler ortaya çıkardılar.
Bir dinazor olarak yazıyorum. Ekran başında oyun oynayarak geçirdiğiniz süre en kıymetli hazineniz olan zamanını çalıyor. Birgün kafanızı kaldırdığında yılların geçip gittiğini ve geri dönüşü olmayan pişmanlıklara sahip olduğunuzu göreceksiniz.
O yüzden şuan harekete geçin ekranda geçirdiğiniz süre size zaman kazandırmıyor, para kazanndırmıyorsa o ekranı kapatın.
Bunu söylediğimde ekonomi kötü dışarı çıkamıyoruz en azından evimizde sosyalleşiyoruz diyebilirsiniz. Ama o ekran sizin kişisel gelişiminize ve ekonomik geleceğinize bir fayda sağlamıyorsa buda boşa geçen kıymetli zaman israfıdır.
Etrafımda bilgisayar oyunlarında zirve yapmış ama markete gidip ekmek alamayan, bir cenazeye katılıp taziye bile dilemeyen, kendisi ve ailesi için hiçbir fayda üretemeyen çocuk, genç ve orta yaşlı insanlarla dolu.
Bu yorumlarım oyun severleri inçitmek için değil , bağımlı olup bunu fark etmeyen diğer kesime. Yoksa dinazoruz ama bizde oynadık eğlendik ve bir dönemi kapattık. Ömrümüzü oyunlara vermedik...
Herkese sağlıklı huzurlu hayatlar....
-
Binali Yıldırım akademik olarak eğitimli olmasına rağmen nasıl teknolojiden bu kadar uzak olur anlamıyorum. Üstelik yönetim kurulu başkanlıkları, başbakanlık yapmış bir adam. Hiç bilgisayar kullanmadan yapılabilen işler mi bunlar diye düşünüyor insan...
|
Ölümü gösterip sıtmaya razı göstermişler Almanya hariç temsilci ofis bulundurmayan steam bizim ülke içinde adım falan atmaz yıl olmuş 2026 hala tarih öncsi hızlarla oyun indirmeye çalışacaz Tek amaçları kimsenin eğlencesi olmasın |
|
Şu memleketin gercekten başka hicbir derdi yokmuş gibi biri arac multimedyalari ile app plakalar ile uğraşır, biri bilgisayar oyunlariyla uğraşır, bir bakan çıkar bir cemaatin ilahisini okullarda teneffüs zili yapar. Bu adamlar bir de bakan, düşünün durumun vahametini. Halki uyutmanin bile bir seviyesi olmali, boylesine liyakatsiz halk uyutma teknikleri bile indigimiz seviyeyi gösteriyor.
|
|
Artık oyunların da ruhuna el-fatiha...
![]() Başbakanlık yapmış birinin fareye yaklaşımı böyle olursa, oyunlara bakış açılarını tahmin etmeye gerek olmaz :) Şimdiye kadar oynadıklarımız oyunlar için şanslı bir nesilmişiz, artık evlatlarımıza anlatırız... binali yıldırım'ın fare tutuşu https://eksisozluk.com/binali-yildirimin-fare-tutusu--6038949 |
|
BTK nin bu zamana kadar faydalı bir karar aldığını gören var mı toplum adına? Bence bu kurum kapatılsa herkes için daha faydalı olur.
|
|
Z kuşağı 20 yıldır sayenizde oyunu sadece telefondan oynayabiliyordu şimdi bizide o furyaya aldınız.
Yaş 42 |
|
Arkadaşlar siz gençleri gerizekalımı sanıyorsunuz?
18 yaşına girdiği gün gökten kutsal bir güncelleme iniyorr ve bir anda çok bilinçli çok iyi kararlar verebilen canlılarami dönüşüyor sanıyorsunuz Ulan ülkede 15-16 yaş kart patlatıyor cetelesiyor örgütlü olarak siber suç işliyor şantaj yapıyorlar kimlik hırsızlığı yapıyor bunlar 1-2 kişi değil maalesef her gün haberlerde gördüğümüz olaylar Bunları yapabilecek kabiliyetteki insanlar banka hesabıda açabilecek akla sahiptir kredi çekecek abonelik alacak aklada çalısacak hakkada sahiptir suçlarının tamamının cezasını indirimsiz çekme sorumluluğunada sahip olmalı Bunun yanında bunları yapan/yapmayan farkı artık bu kadar keskinlesmisse bir gurup icerisinde bi insanlar aileninde yetistirme tarzı ile elbette artık kendi kişiliklerini hedeflerini zaten yavaş yavaş ciziyordur Sen bu noktada aile ve devlet olarak sürekli o kişilerin kafasına YASAK YASAK NAMİS TORE AHLAKSİZ NAMUS NAMUS AHLAK AHLAK AHLAK diye vurursan ya tüm degerelere karşı ve kendi kimliğine karşı tiksinti duyan bir özenti Yada kendi kişiliğini olusturamamis bu sebeple kendi kişiliğini oluşturmuş herkese düşman bir robot yaratırsınız Merak etmeyin CS oynadı diye arkadaşını vuran genç sayısı kendini mafya sandığı için sokakta insan tehtid eden vuran Internette şantaj yapan genç sayısından kat kat ve kat az Ayrıca şu aile denetiniminede ayrı ayar oluyorum Anne-babalar konu kendileri olduklarında her zaman en optimal kararı vermezler mesela bir gün yorgundur aman şu iside yarına erteleyim deme bunu seçme hakkına sahiptir Ama genç aynısını yaparsa tembel ahlaksız olur Baba eve gelip 5 saat televizyon karşısında çay icebilir hakkıdır işten geldi yoruldu Ama genç 2 saatten fazla bilgisayar oynarsa tembeldir Anne baba geçmişte romantik bir ilişki yaşamış aylarca sevgililik yaşamış olabilir Ama şimdi özellikle kendi kızları yaparsa NAMUSSUZ AHLAKSİZ ZİNAKARDİR Aileler çocuklarının iyiliğini çoğunlukla farkında olmadan istemez bu belli oranda normaldir gençler onlar için oyun karakteri gibidir hisleri istekleri önemsizdir çünkü o hissi hissedemezler onlar için en optimal ve en namuslu seçenegin size katkı sağlayacagina inanırlar belki sağlamaz belki sağlar ama ne olursa olsun senin hissettiğin yorgunluğu acıyı mutluluğu hastalığı hissedemez Kendisi kendi bu durumlarını hissettiğinde optimal durumların dışında çıkar Ama seni çıkarmaz çünkü o hisleri sana Bir şeyler dayatirken hissetmez Artık gençlerin ahlakindanda oyunundanda yaşamındanda elinizi çekin hem aile hem iktidar onlar sizin inşa ettiğiniz ideal insan olarak yaşamak zorunda değil yeni nesiller beraberlerinde toplumun yapısını ve anlayışlarını değiştirir hoş bu yine olacak en nihayetinde hepimizin kapısını bir gün Azrail çalacak yaratanın kanunu bir zaman sonra siz olmayacaksınız ama gençler kalacak sorun sizin bu değişimleri engellemek adına hem şu anki nesile kültürel bir zulüm yapmanız hemde toplumu baskı ile radikallestirip kutuplaştirmaniz bu gidişle 25 yıl sonra gerçekten hiç iyi bir yerde olmayacagiz ne sizin istediğiniz gibi ne bizim istediğimiz gibi olmayacak |
|
Başka konuya da yazdım son yıllarda internetin gelişmeme sebebi BTK. Nasıl yani derseniz BTK ya göre hızınız 2 mb ise bu hız yeterli ve arıza olarak kabul görmüyor. Fıkra bu kadar |
|
akap yazmak için bekleyenlerin derdi nedir anlayabilmiş değilim. benim de üyeliklerim var, ben de oyun oynuyorum. ben de istemem platformların kapatılmasını. ama siz siyaset ile kafayı bozmuşsunuz. yasadaki doğrular veya yanlışalr sizi ilgilendirmiyor. sizin derdiniz başka. hakkınızı savunmak isteyen bir düzenlemede yanlışlar varsa itiraz edersiniz. neticede toged müdahil olmuş ve istediği değişiklikleri yaptırmış. ama siz istiyorsanız ki her yer çiftliğiniz olsun, kimse hiçbir şeyinize karışamasın, canınız ne istiyorsa onu rahat rahat yapın. dünyada böyle bir ülke yok. avrupada bile bir sürü kısıtlama var. avrupa yasalarına uyan şirketler istiyorsunuz ki türkiye'de başıboş olsun.
|
|
İnsanların (genç/yaşlı) yüzünü güldüren TEK bir düzenleme gelmedi şu meclise 8-9 yıldır. Net.
|
Benzer içerikler
- whatsapp açılmıyor
- x"te beğendiklerimi görme
- youtube premium duo
- whatsapp duruma müzik ekleme
- evde gizli kamera olup olmadığı nasıl anlaşılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt