|
Bildirim

|
Sevgili editör yapılacak değişiklikler son günlerde çok fazla habere konu oldu heryerde bu mevzu konuşuldu başlıkta sanki detay varmış gibi yazmışsınız ama detayın d'si yok, yahu şu başlıkları düzenlerken biraz elinizi vicdanınıza koyun...
|
|
2002 yılında %27 ile başladı ötv kazığı. Baktılar ses çıkartan yok ha bire arttırdılar ve %80 e kadar dayadılar. Şimdi %80 nin altını komple silerek yeni bir sayfa açtılar. Benim bu hikayeden anladığım %27 ile %80 arasındaki süreci şimdi de %80 ile %220 arasında göreceğiz. Gereken tepki verilmediği sürece ufak ufak arttırmaya başlayacaklar.
Yapıştııırrr.. |
|
koş sevim koş adam silkeliyorlar.
|
|
Hala bunların peşinden gidip oy verenler var.
|
|
Zamcıktır o, güncelleme olsa duramassın |
|
akp ülkeyi batırdı
|
|
Ses çıkaran niye yok? Çünkü arabası olan her vatandaş ötv artınca arabasının değerinin arttığını ve kar ettiğini düşünüyor. Sadece günü kurtardığının farkında değil. Aracını satıp sıfır bir araba almaya kalktığında gözüne ışık tutulmuş devşan gibi kalıyor
|
|
Yapmayın hocam... Bu söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz? Devlet sağlığımızı düşünüyor olsaydı piyasada pestisitli meyve sebzeler kol geziyor olmazdı. Her yerde sigara içiliyor olmazdı. Çoluk çocuk bir metro girişine, otobüs durağına gidin... Gidin de sağlığı görün. Bu söylediğiniz verginin kılıfı olur ancak.
Satın aldığınız 1 aracın karşılığı olarak minimum 1 araç kadar vergi vermek bence akıl tutulmasından başka birşey değil. Ben bu verginin karşılığını olarak ne alıyorum peki? Gelirimin %35-40'ını vergi olarak devlete veriyorum, aldığım araç kadar devlete vergi veriyorum, yakıt/elektrik.. satın aldığım herşey için devlete vergi veriyorum. Geçtiğim yol için devlete para ödüyorum. Sonra deprem vergisi zart vergisi zurt vergisi derken, ah o da ne deprem vergileri ortada yok, devlet iban atıyor, para istiyor. Tefeciden borç alıp ödemesem bu kadar beni sömürmez! Günün sonunda çocuklarımızı astronomik rakamlarla özel okula göndermek zorunda bırakılıyoruz, devlet hastanelerinde randevu bulmaya çalışıp bulursak 5dk da çözüm bulmaya çalışıyoruz. Kusura bakmayın hocam, kanser eden egzoz gazı değil, devletin vatandaşına yaptığı zulüm... Dolayısıyla ironi yaptığınızı umuyorum. |
|
|
% kaçtı önceden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Zamcıktır o, güncelleme olsa duramassın |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Sahaya yansımamış... bunu zaten yapmamışlar mıydı... Arazi araçlarının ucuz olması zaten mantıksızdı. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 26 Haziran 2025; 9:25:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Bayağıdır zaten böyleydi diye biliyordum ben sadece yasada olsun diye yaptılar herhalde az çok. |
|