Şimdi Ara

Oyun yapmadı diye 10.000.000$ tazminat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Oyun yapmadı diye 10.000.000$ tazminat

THQ'ye oyun yapmadığı için 10.000.000$'lık tazminat davası açıldı.

Birkaç yıl evvel Adidas ve THQ arasında bir fitness oyunu yapması için özel bir iş anlaşması imzalanmıştı. Bu anlaşmaya göre THQ, 2012'nin Ocak ayına kadar Alman miCoach firmasının teknolojisini kullanarak Adidas'a özel bir fitness oyunu yapacaktı. Ocak 2012 geçti ve ortada oyun moyun yok. THQ bu oyunu ya komple unuttu ya da THQ'daki finansal problemler yüzünden oyun ihmal edildi. Yine de THQ oyunun yapımını alternatif bir firmaya devretmeyi kabul etmediği için Adidas açtığı davada haklı görünüyor.

Adidas'n Spor oyunları ile ünlü EA SPORTS'a bu konuda neden başvurmadıgı merak konusu.

• vay yavrum 10.ooo.ooo
  • Oyunu yapmayı unutmuş mu

Sabah sabah hiç güleceğim yoktu.
  • 10.000.000$ ha vay anasını
  • Dawn of war'in devami yok. Sonuna dek hak ediyor.
  • Aman ne önemli birşey, fitnes "oyunu" Bu saçmalıkların neresi oyunsa artık Buna oyun diyenler varsa kader utansın.
    Obezmerikan'lar için "spor" şeyleri çıkar, bunlara oyun derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Aman ne önemli birşey, fitnes "oyunu" Bu saçmalıkların neresi oyunsa artık Buna oyun diyenler varsa kader utansın.

Öyle deme.Spor salonuna gitmeye vakti olmayanlar için evde çok güzel egzersizler yapılabilecek oyunlar bunlar.Yabana atmamak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

Aman ne önemli birşey, fitnes "oyunu" Bu saçmalıkların neresi oyunsa artık Buna oyun diyenler varsa kader utansın.

Öyle deme.Spor salonuna gitmeye vakti olmayanlar için evde çok güzel egzersizler yapılabilecek oyunlar bunlar.Yabana atmamak lazım.

Bu oyunlar en çok Amerika'da satıyorlar ve zaten belli Amerikanlar.
    Bizim Türklerden birini daracık şort giyip televizyonun önünde bacaklarını ayırıp,vs vs hareketler yaptığını hayal edemiyorum, etmekte istemiyorum.

Ama sende kendince haklısın aslında, obezmerikanlar için iyi bir seçim evde spor.

• quote:

quote:

quote:

Bu oyunlar en çok Amerika'da satıyorlar ve zaten belli Amerikanlar.
    Bizim Türklerden birini daracık şort giyip televizyonun önünde bacaklarını ayırıp,vs vs hareketler yaptığını hayal edemiyorum, etmekte istemiyorum.

Ama sende kendince haklısın aslında, obezmerikanlar için iyi bir seçim evde spor.

Valla büyük konuşma.Ben de çakı gibi incecik zayıftım bi zamanlar.Hatta insanlar sürekli sataşırdı annen sana yemek yapmıyo mu diye dalga geçerlerdi.Şimdi olduk 100 kilo.

• quote:

Valla büyük konuşma.Ben de çakı gibi incecik zayıftım bi zamanlar.Hatta insanlar sürekli sataşırdı annen sana yemek yapmıyo mu diye dalga geçerlerdi.Şimdi olduk 100 kilo.

Çok haklısın valla. Büyük konuşmamak gerek, çakı gibiyim inşallah hep böyle kalırım. (Fitness oyunlarıyla ilgili düşüncelerim aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 9 Mart 2012; 17:33:16 >
  • Eğer THQ 10.000.000 ödemek zorunda kalırsa o zaman topu atarlar. Herhalde THQ'yu batırmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Eğer THQ 10.000.000 ödemek zorunda kalırsa o zaman topu atarlar. Herhalde THQ'yu batırmaya çalışıyorlar.

Adidas gibi bi firmaya oyun yapmayı unutursan batarsın tabi
  • quote:

quote:

Çok haklısın valla. Büyük konuşmamak gerek, çakı gibiyim inşallah hep böyle kalırım. (Fitness oyunlarıyla ilgili düşüncelerim aynı)

Spor zayıflık içinde yapılmaz ki kasları çalıştırıp o hamlıktan kurtulmak olsun vücüda şekil için olsun, vücüdün sapa sağlam dayaknıklı olması için vs.

Spor sayesinde kilo alma şeklide var.

Bizim ailede zayıflık var 1.90 olduk 60KG yim hala ileride ne olur bilmiyorum ama kendiliğinden geliceğini hiç sanmıyorum.

Diğer türlü düşünürsek bu oyunlarla spor yapmak falan garip geliyor bana geç tv nin karşısına yap hareketler giderim gerçek spor salonuna alırım keyfini.

•  Oyun yapmadı diye 10.000.000$ tazminat

"Ulan tüh ya biz bunlara oyun yapacaktık, iyi mi?"
  • onlar da insan yani unutabilirler. dalginliklarina gelmistir.
  • Anahtarmı hocam bu
  • Elektrikler kesikti yapamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

"Ulan tüh ya biz bunlara oyun yapacaktık, iyi mi?"

• En son çıkacak WRESTLING oyununa ADIDAS 2013 adını versinler barışsınlar :S
  • bknz. ; söz vermek başka hiç bişeye benzemiyor bunu kanıtı rakamdan belli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.