Şimdi Ara

oyun tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ekran kartim saglam her oyunu acioyor ve ben su oyunlari oynadim

assassins creed tum oyunlar
    call of duty tum oyunlar
    battlefield tum oyunlar
    the elder scrolls 5
    mount and blade tum oyunlar
    gta tum oyunlar
    mass effect 2

lutfen bana aksiyon olan fps/rpg begendiginiz oyunlardan tavsiye edermisiniz yukarida soylediklerim harici

• bu arada yazmayi unutmusum
    crysis tum oyunlar
    metro 2033
    brothers in arms tum oyunalrida oynadim
  • mass effect 3
    mafia 2
    la noire
  • Mafia 2 oynamadıysan kesinlikle tavsiye ederim
    LA noire arkadaşı sıkabilir diyalog ağırlıklı olduğu için daha çok aksiyon seviyor anladığım kadarıyla
  • medal of honor
    homefront

aslında çoğu kişi beğenmez bu oyunları ama ben nedense çok severim tavsiye de ediyorum
  • max payne
    medal of honor
    manhunt
    hitman
    heretic 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

max payne
    medal of honor
    manhunt
    hitman
    heretic 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Oyun önerileri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam mafia 2 oynamak için sende benim gibi geç kaldıysan daha fazla bekleme derim.
  • Darksiders oynanması gereken harika bir oyun. Mutlaka oyna derim. Sonbaharda 2. Oyunu çıkıcak. Zaten oyunun ana hikayesi Mahşerin 4 Atlısını konu alıyor. Daha fazla anlatmaya gerek yok :)
  • arkadaşlar, kuzenim 40 lı yaşlarda bilgisayarrdan pek anlamaz bize geldiğinde canı sıkılıyor fazla kasmadan oynayacağı elini tetikten çekmeyeceği mümkünse gamepad ile de oyanayabileceği bir oyun arıyor. Bad company, modern warfare falan oynattım bitirdi. Ama biraz daha saklanmadan adam vuracağı mermi manyağı yapacağı bir oyun arıyor. önerilerinizi bekliyorum

Fazla diyalog da olmazsa daha iyi olur ingilizcesi de biraz zayıf kuzenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 26 Mart 2012; 10:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

arkadaşlar, kuzenim 40 lı yaşlarda bilgisayarrdan pek anlamaz bize geldiğinde canı sıkılıyor fazla kasmadan oynayacağı elini tetikten çekmeyeceği mümkünse gamepad ile de oyanayabileceği bir oyun arıyor. Bad company, modern warfare falan oynattım bitirdi. Ama biraz daha saklanmadan adam vuracağı mermi manyağı yapacağı bir oyun arıyor. önerilerinizi bekliyorum

kur hocam crysis serisini türkçe oynasın dursun.. Türkçe olduğu için belkide hoşuna gider .. Konuya hakimiyet sağlar :D

• 20 sayfa konu var üstte.
  • mass effect 3
    skyrim
    basketbol seviyorsan ''2K12''
    FM 12
    Batman Arkham City
    Batman Arkham alsyum
  • quote:

arkadaşlar, kuzenim 40 lı yaşlarda bilgisayarrdan pek anlamaz bize geldiğinde canı sıkılıyor fazla kasmadan oynayacağı elini tetikten çekmeyeceği mümkünse gamepad ile de oyanayabileceği bir oyun arıyor. Bad company, modern warfare falan oynattım bitirdi. Ama biraz daha saklanmadan adam vuracağı mermi manyağı yapacağı bir oyun arıyor. önerilerinizi bekliyorum

Kesinlikle Bulletstorm.Karakterler konuşurken bile çatışma devam ediyor

• senin ilacın kesinlikle "serious sam" arkadaşım. yükle oyunu boşaltsın dursun mermileri. Şöyle bir örnek verim doom serisinde tüm oyunda harcadığı mermiyi seriosun sam'de bir bölümde boşaltıyorsun
  • arkadaşlar tekrardan başka bir konu açmayım bende,buradan sorayım izninizle,bende fps bakıyorum ama tam anlamıyla metro 2033 veya alan wake tarzı ... yani grafik olarak üst düzey hangi oyun var bilmediğimiz,bf3 acr cod8 falan tamam hepsi ama grafik olarak üst düzey bir tps veya fps olarak hangi oyunu oynayabiliriz konu farketmez bilim kurgu mass effect tarzı olmasında gerçekçi bir hikaye savaş aksiyon korku tarzı ..
  • Arkadaslar benımde oyunu ıhtıyacım var ama pc bıraz eskı 4cpu 3.1ghz 1 ram 128 ekran kartı durumum Vamın ama oyun lazım arkadaslar Simdıden tskerruler
  • quote:

Soldat. Elini tetikten asla çekmez emin olabilirsin saklanmayada gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RedQT

Arkadaslar benımde oyunu ıhtıyacım var ama pc bıraz eskı 4cpu 3.1ghz 1 ram 128 ekran kartı durumum Vamın ama oyun lazım arkadaslar Simdıden tskerruler

Max Payne 1-2
    Freedom Fighters
  • Bioshock infinite ve Splinter Cell Blacklist dene bence Blacklist sağlam oyun olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.