Şimdi Ara

Oyun programi yapan kanal yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV'de varmi ? Varsa nerde ve ne zaman yayinlaniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

TV'de varmi ? Varsa nerde ve ne zaman yayinlaniyor?

Evet olsa çok iyi olur.Türkiyede yoksa bile başka ülkelerin yayınladığı program yok mu acaba
  • Mtv de Multiplayer vardı ama Digiturk ten kaldırıldı Mtv o zamandır izlemiyorum

Hatta ünlü oyuncular gelip oyun oynuyordu

Hayko cepkin , Rally pilotu Burcu Çetinkaya Dirt 2 mi ne oynatmışlardı o zaman yeni çıkan
  • Türkiye'de malesef 3-5 program yapıp ratingler düştüğünde kaldırılıyorlar. Ben beğendiğim oyunlar için IGN Reviews i kullanıyorum

http://www.youtube.com/show/ignreviews?s=2

• Bi ara tivibu da sadece oyun incelemeleri falan yapan bi turk kanali vardi, tivibu izlemiyorum uzun zamandir ama hala duruyodur heralde, bi ara dedigim de 1,5 2 ay once falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Bi ara tivibu da sadece oyun incelemeleri falan yapan bi turk kanali vardi, tivibu izlemiyorum uzun zamandir ama hala duruyodur heralde, bi ara dedigim de 1,5 2 ay once falan

GINX TV den bahsediyorsun sanırım. İngiliz kanalıdır ve Türkçe yayın yapmaktadır.www.ginx.tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila Han -- 30 Ekim 2011; 11:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Türkiye'de malesef 3-5 program yapıp ratingler düştüğünde kaldırılıyorlar. Ben beğendiğim oyunlar için IGN Reviews i kullanıyorum

http://www.youtube.com/show/ignreviews?s=2

Microsoft'un arka bahçesi olan ign mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Mtv de Multiplayer vardı ama Digiturk ten kaldırıldı Mtv o zamandır izlemiyorum

Hayko cepkin , Rally pilotu Burcu Çetinkaya Dirt 2 mi ne oynatmışlardı o zaman yeni çıkan

benimde ilk çıktığı donemler izledıgım ve begendıgım kaliteli bir programdı.uzun suredır bende ızleyemıyorum mtv Türkiye'yi :((
  • konsolussu-bsc yetiyor
  • BSC'yi boş ver de konsol üssü gerçekten harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Mtv de Multiplayer vardı ama Digiturk ten kaldırıldı Mtv o zamandır izlemiyorum

Oyundan anlamayan 2 tip vardı. İlk bölümlerini hevesle açıp 2 dk. sonra kapatırdım.
    Bence konsolüssü şuan en iyisi. BSC de ara ara iyi programlar yapabiliyor.
  • ben de hatırlıyorum bi ara number one kanalında game over diye bi program vardı. izlerdim her gün. haftanın oyunlarını, yeni oyun incelemeleri falan yapıyodu ama fazla tutmadı sonra kaldırıldı. çok kaliteli değildi zaten, incelemelere internetten bakmak daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

BSC'yi boş ver de konsol üssü gerçekten harika.

Asıl BSC harika.Konsolüüsü düzensiz bir site.Daha siteyi düzgün yapamamışlar.Video inceleme yapmayı bilmiyorlar.Oyunu açıyorlar oturmuşlar koltuğa birbiriyle espiri yapıyorlar.
  • Bir zamanlar multiplayer vardı ama ne kadar gereksiz bir programdı o yahu, reklamdan geçilmiyordu adeta. Saçma diyaloglar, muhabbetler.

Benim bildiğim Ginx var arkadaşlarda belirtmişler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

quote:

Asıl BSC harika.Konsolüüsü düzensiz bir site.Daha siteyi düzgün yapamamışlar.Video inceleme yapmayı bilmiyorlar.Oyunu açıyorlar oturmuşlar koltuğa birbiriyle espiri yapıyorlar.

En azından doğru bilgiler veriyorlar.
  • Konsolüssü incelemeleride güzelmiş Kendi aralarındaki muhabbetleride beğendim
  • Konsol üssü incelemeleri guzelde cok uzun suruyor,zamani olmayanlar icin kotu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

quote:

Yiğidi öldür ama hakkınıda ver
  • Bana BSC daha profesyonelce geliyor.Emek sarfederek yapıyorlar incelemeleri.BSC nin videolar arasındaki küçük espirilerine daha çok gülüyorum.
  • Konsolüssü'nün incelemeleri TV konseptine daha yakın. BSC'nin yaptığı incelemeleri herkes yapıyor zaten. Bu arada Mtv Türkiye batalı çok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 30 Ekim 2011; 17:16:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.