Bildirim
OYUN performansı en yüksek rom
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefon modelini yazmayı unutmuşsunuz _____________________________
'Iskalasın beni insanlar, bunun ne önemi var!Ben alkışlarım kendimi,övünürüm Çekmecemdeki başarılarımla
-
pardon hocam ideos x5 u8880
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lewa OS Sizin için iyi bir seçim olacaktır
yalnız temple run da fazla iyi bişeyler beklemeyin
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperspeed55
tamam soğolun linkini verebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: erol6513
quote:
Buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_60915835/tm.htm
Bana kalırsa lewamoddedi yükleyin ümitsiz adam hocam tarafından eklemeler yapılmış gayet güzel
afedersiniz hocam temple run öyle cok kalite isteyen bir oyun değil stock rom cok rahat oynatıyor bende neden lewada bir şey beklemeyin yazmışsınız anlamadım onda takılıyorsa daha iyi oyunlarda daha beter değil midir? yanıtlarsanız sevinirim sıkıldım stock romdan bi değişiklik arıyorum uzun zamandır kullanıyorum malum her romda sıkıntı var beklemedeyim hala_____________________________ !!_NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE_!! -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erol6513
quote:
Buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_60915835/tm.htm
Bana kalırsa lewamoddedi yükleyin ümitsiz adam hocam tarafından eklemeler yapılmış gayet güzel
tamam hocam bi bakayım da çok teşşekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: megemenbjk
quote:
afedersiniz hocam temple run öyle cok kalite isteyen bir oyun değil stock rom cok rahat oynatıyor bende neden lewada bir şey beklemeyin yazmışsınız anlamadım onda takılıyorsa daha iyi oyunlarda daha beter değil midir? yanıtlarsanız sevinirim sıkıldım stock romdan bi değişiklik arıyorum uzun zamandır kullanıyorum malum her romda sıkıntı var beklemedeyim hala
Temple Run stock rom ve ics de çok iyi oynanıyor temple run sanırım stock romlara göre optimize edilmiş lewa da takılarak ilerliyormuş gibi geliyor bu arada görsellige fazla takıntınız yoksa lewa suanda bana kalırsa en sıkıntısız sistem ama benim gibi biraz görsellik takıntınız varsa 1 hafta çekeblirsiniz en fazla
quote:
Orijinalden alıntı: megemenbjk
quote:
afedersiniz hocam temple run öyle cok kalite isteyen bir oyun değil stock rom cok rahat oynatıyor bende neden lewada bir şey beklemeyin yazmışsınız anlamadım onda takılıyorsa daha iyi oyunlarda daha beter değil midir? yanıtlarsanız sevinirim sıkıldım stock romdan bi değişiklik arıyorum uzun zamandır kullanıyorum malum her romda sıkıntı var beklemedeyim hala
Temple Run stock rom ve ics de çok iyi oynanıyor temple run sanırım stock romlara göre optimize edilmiş lewa da takılarak ilerliyormuş gibi geliyor bu arada görsellige fazla takıntınız yoksa lewa suanda bana kalırsa en sıkıntısız sistem ama benim gibi biraz görsellik takıntınız varsa 1 hafta çekeblirsiniz en fazla
görsellik takıntım var ya
-
quote:
Orijinalden alıntı:erol6513
Hımm hocam TMC CM7 Ye bi bakın derim o da oldukça stabil bir sistem ve en önemlisi kamerası çok iyi fotoğraf çekiyor_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı:erol6513
Hımm hocam TMC CM7 Ye bi bakın derim o da oldukça stabil bir sistem ve en önemlisi kamerası çok iyi fotoğraf çekiyor
tamam bi bakayım
-
beyler batmanı deneyenen oldu mu çalışır mı bizde _____________________________ -
_____________________________ MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Powercolor Hellhound RX 6600 | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold
-
quote:
Orijinalden alıntı: qazrfv
quote:
Orijinalden alıntı: -HybridTheory-
Lewaos da temple run gram takılma olmadan oynanıyor buda görsellik:

Hocam işlemciyi 1200 mhzye falan mi ayarladiniz bende lewaos kullandim 1 ghzde takilma var.
+1 Bende 1 ghz de fps dusmelerinden cok oyun hic akici degil gidiyor o usak ama boyle takiliyomus gibi insan gozu saniyede 24 kare gorebilir o ise aaniyede 22 kare felan veriyor heralde (kareden kastim fps yani)
-
lewa da uygulamalar arası geçiş ics gibi olsa ve bazı uygulamaların ics ye göre olan göruntusunun lewa da olmaması (bkz:youtube) lewadan soğuttu benı ıyı rom aslında _____________________________ -
Kardes .32 kernel istiyorsan 9.7g .35 istiyorsan LewaOS gorselligi takma Lewa konusunun son sayfasinda tw5 gorselligi ve eklentiler var telefonu ucurursun ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilgisayar:Casecom-AMD ATLHON 64 Processor 2800 1.81 GHz-512 MB RAM Oyun Konsolu:Play Station 3 120 GB Slim hacked (3.50 cfw) Telefon:Huawei u8800 İdeos x5,Nokia 6600 -
quote:
quote:

Hocam işlemciyi 1200 mhzye falan mi ayarladiniz bende lewaos kullandim 1 ghzde takilma var.
Hayır 1 ghz de oynuyorum. Takılma kesinlikle yok.
-
quote:
quote:
quote:

Hayır 1 ghz de oynuyorum. Takılma kesinlikle yok.
Ben takilarak oynuyorum nasi yapiyorsun sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilgisayar:Casecom-AMD ATLHON 64 Processor 2800 1.81 GHz-512 MB RAM Oyun Konsolu:Play Station 3 120 GB Slim hacked (3.50 cfw) Telefon:Huawei u8800 İdeos x5,Nokia 6600
Benzer içerikler
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- xiaomi batarya resetleme kodu
- gbox nedir
- wifi araması nedir
- a101 huawei saat
- huawei çocuk akıllı saat
- huawei pura x
- kamerası en iyi telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler