Şimdi Ara

Oyun pc'si varken xbox almak mantıklı mı sizce? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yıllar yüksek kalitede oyun oynamak için pc'ye para yatırıp sürekli donanım değiştirmiş birisi olarak son 3 yıldır oyun konsolu kullanıp onun yanına ucuz yollu sadece internet ve benzeri uygulamaları çalıştırabilecek bir pc yada notebook almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ve bu şekilde oyunları oynuyor olmaktan da mutluyum.
  • multi paltformada xbox ı tercih edeceğim birkaçtane oyun oldu sadece ... fifa 210 , dirt 2 , ac 2 , re 5 diğerlerini 2 seneilk bir pc ile bile çok daha kaliteli ve yüksek frame e oynayabiliyorsunuz ha live le pek işim olmadığı için o konudaki avantajlarına bişey diyemem

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Uzun yıllar yüksek kalitede oyun oynamak için pc'ye para yatırıp sürekli donanım değiştirmiş birisi olarak son 3 yıldır oyun konsolu kullanıp onun yanına ucuz yollu sadece internet ve benzeri uygulamaları çalıştırabilecek bir pc yada notebook almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ve bu şekilde oyunları oynuyor olmaktan da mutluyum.

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Ben de aynı yollardan geçtikten sonra şu an oyunu konsolda, internet ve ofis faaliyetlerimi ise standart bir notebook da gerçekleştiriyorum.

Gerçi Xbox da şart değil,Ps3'e yetecek kadar paran varsa Ps3 de alabilirsin;ama mutlaka konsol al.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • almadan once sormak gelmedımı aklına g25 ın uyumluluğunu

Xbox : brigand35
    Psn : brigand_35
    BF1 server : KODAMANLAR (TR)
  • Konsollar varken PC'yi at çöpe.

PC'den nete girme + download haricinde başka birşey yapmıyorum. :)

Benim için konsolların yanında PC de şart. Yaz gelsin kapıcam PC ye bi 5870

Ama PC ne kadar iyi olursa olsun konsollarda oyun oynamanın zevki başka. Kullanım alanına göre değişiyor yani. Mesela ben FPS leri PC de oynamayı tercih ediyorum. Ayrıca PC de oynadığım strateji oyunları var. Tabi birde ben oynamıyorum ama oynayanlar için MMORPG ler var insanı PC ye bağlı kılan. Bu sebeple konsolların yanında iyi bir PC de şart benim için.

Senin içinde PC ye çıkmayan oyunlar için konsol şart derim. Arkadaşlar yukarda bazı oyunları yazmışlar. Xbox elinin altında bulunsun sana lazım olacak

Diğer mesele G25 Xbox'a bağlanmıyor malesef. Microsoft'un adiliği diyoruz biz buna. Bende G25'imle Forza 3 oynamak isterdim ama olmuyor malesef. Onun yerine PC ve PS3 de kullanıyorum ben G25'i. Sende illaki konsolda kullanmak istiyorum diyorsan Xbox yerine PS3 alman lazım. PC de de zaten onlarca yarış oyunu var kullanıyorsundur mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 29 Nisan 2010; 14:54:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Konsollar varken PC'yi at çöpe.

PC'den nete girme + download haricinde başka birşey yapmıyorum. :)

olayın özeti

Orijinalden alıntı: Fatz

Bu sorunun yanıtı kişiden kişiye değişir.

Ama PC ne kadar iyi olursa olsun konsollarda oyun oynamanın zevki başka. Kullanım alanına göre değişiyor yani. Mesela ben FPS leri PC de oynamayı tercih ediyorum. Ayrıca PC de oynadığım strateji oyunları var. Tabi birde ben oynamıyorum ama oynayanlar için MMORPG ler var insanı PC ye bağlı kılan. Bu sebeple konsolların yanında iyi bir PC de şart benim için.

Senin içinde PC ye çıkmayan oyunlar için konsol şart derim. Arkadaşlar yukarda bazı oyunları yazmışlar. Xbox elinin altında bulunsun sana lazım olacak

Diğer mesele G25 Xbox'a bağlanmıyor malesef. Microsoft'un adiliği diyoruz biz buna. Bende G25'imle Forza 3 oynamak isterdim ama olmuyor malesef. Onun yerine PC ve PS3 de kullanıyorum ben G25'i. Sende illaki konsolda kullanmak istiyorum diyorsan Xbox yerine PS3 alman lazım. PC de de zaten onlarca yarış oyunu var kullanıyorsundur mutlaka.

Ben de 3 seneye yakın Xbox 360 kullandım, bu süre içinde 3 kere değiştirdim şu aleti bozulduğu için, 200 ü geçkin oyun oynadım bu konsolda ve altından girip üstünden çıktım diyebilirim. Türkçe altyazılar bile yapıyorduk Xbox 360'daki oyunlara. O derece severim bu cihazı.

Ama şu an elimde yok, sattım ve PC topladım. Sonuç ne oldu? PC'de oyun oynamayı özlediğimi farkettim. İnce ayar çekmeyi, oyunlara grafik mod ve tweakleri uygulamayı vs. bunları yapıp oyuna girince grafik yönünden daha bir haz alıyorsunuz oyun oynarken.

Tabii Xbox 360'da yaşadığım oyun zevki çok çok güzeldi. Zamanında müthiş grafiklerle kudurttuğunu hep söylerdim burada Ama biraz da AA, AF ve grafik modlarından ödün vermeden oyun oynamak ve özellikle Diablo 3 ve diğer RPG'lere olan açlığım sebebiyle PC'de devam ediyorum. Yine de Alan Wake gelsin Xbox 360'da koymayı düşünüyorum PC'nin yanına. Ama grafik olarak PC almış başını gitmiş, PC'de full detay oynadıktan sonra ekrana bakıp kalıyorsunuz gerçekten. Ve PC'ye öyle güzel RPG'ler gelmiş ki şu 3 yıldır Xbox 360'da oynadığım süre içinde, hangisini oynayacağımı şaşırıyorum şu an PC'de, cennet gibi oldu böyle RPG bolluğu benim için.

Neyse sözün özü, kişinin zevkine göre değişen işler bunlar

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Bu sorunun yanıtı kişiden kişiye değişir.

Ben de 3 seneye yakın Xbox 360 kullandım, bu süre içinde 3 kere değiştirdim şu aleti bozulduğu için, 200 ü geçkin oyun oynadım bu konsolda ve altından girip üstünden çıktım diyebilirim. Türkçe altyazılar bile yapıyorduk Xbox 360'daki oyunlara. O derece severim bu cihazı.

Ama şu an elimde yok, sattım ve PC topladım. Sonuç ne oldu? PC'de oyun oynamayı özlediğimi farkettim. İnce ayar çekmeyi, oyunlara grafik mod ve tweakleri uygulamayı vs. bunları yapıp oyuna girince grafik yönünden daha bir haz alıyorsunuz oyun oynarken.

Tabii Xbox 360'da yaşadığım oyun zevki çok çok güzeldi. Zamanında müthiş grafiklerle kudurttuğunu hep söylerdim burada Ama biraz da AA, AF ve grafik modlarından ödün vermeden oyun oynamak ve özellikle Diablo 3 ve diğer RPG'lere olan açlığım sebebiyle PC'de devam ediyorum. Yine de Alan Wake gelsin Xbox 360'da koymayı düşünüyorum PC'nin yanına. Ama grafik olarak PC almış başını gitmiş, PC'de full detay oynadıktan sonra ekrana bakıp kalıyorsunuz gerçekten. Ve PC'ye öyle güzel RPG'ler gelmiş ki şu 3 yıldır Xbox 360'da oynadığım süre içinde, hangisini oynayacağımı şaşırıyorum şu an PC'de, cennet gibi oldu böyle RPG bolluğu benim için.

Diablo 3 ve Starcraft 2 benimde en çok beklediğim oyunlardan. Zaten multiplatformsa RPG leri konsolda oynamak yerine PC de oynamayı tercih ederim. Örnek: Dragon Age Origins.

Konsolları TPS, Aksiyon, Spor, Yarış gibi türlerde kullanıyorum. FPS, Strateji, RPG leri PC de oynarım. Diablo 3 gelincede 1920x1080 8xAA oynamak lazım hakkını vermek için. Bunun içinde üst seviye bir PC şart.

Son olarak Dante'nin son cümlesini alıntı yapıyorum

quote:

• Tugay bırak AA yı RPG yi boşver pc yi yeniden konsol ile devam et oyun show'a tak oyna cd yi miss gibi.

Edit: Ayrıca Alan Wake ve Red Dead Redemption geliyor çok yakında benım bıldıgım tugy kaçırmaz böyle eserleri onları nrd oynayacaksın bakem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 29 Nisan 2010; 15:15:28 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • bende xbox da var çok güçlü bir pc de bütün oyunlari full de oynayacak sistem var bir sakıncası olmuyo genelde pc de combat arms kasıyorum paso xbox ı şimdilik bıraktım.

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Tugay bırak AA yı RPG yi boşver pc yi yeniden konsol ile devam et oyun show'a tak oyna cd yi miss gibi.

Edit: Ayrıca Alan Wake ve Red Dead Redemption geliyor çok yakında benım bıldıgım tugy kaçırmaz böyle eserleri onları nrd oynayacaksın bakem?

Zaten PC nin yanına bir tane 360 çekicem demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 29 Nisan 2010; 15:28:26 >

Orijinalden alıntı: SethValore

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Uzun yıllar yüksek kalitede oyun oynamak için pc'ye para yatırıp sürekli donanım değiştirmiş birisi olarak son 3 yıldır oyun konsolu kullanıp onun yanına ucuz yollu sadece internet ve benzeri uygulamaları çalıştırabilecek bir pc yada notebook almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ve bu şekilde oyunları oynuyor olmaktan da mutluyum.

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Ben de aynı yollardan geçtikten sonra şu an oyunu konsolda, internet ve ofis faaliyetlerimi ise standart bir notebook da gerçekleştiriyorum.

+1

Xbox 360 aldığımdan beri,daha geçen ötv indiriminde topladığım sistemimin başına geçmez oldum.Oyunumu gider Xbox'ta oynarım,internet dizi vs. işlerini notebookta hallediyorum.O kadar rahata alıştım ki,yatağıma veya kanepeye uzanıp saatlerce kalkmıyorum.(Anneme buradan sevgiler)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Tugay bırak AA yı RPG yi boşver pc yi yeniden konsol ile devam et oyun show'a tak oyna cd yi miss gibi.

Red Dead falan pek ilgilendirmiyor da Alan Wake çok fena çok... Zaten oyunun ana konusunu açtığım zamanlar rüyalarıma bile girdiydi bu oyun. Hayvani bir şey yav.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• PC deki çöp Fifa yerine 360 da cillop gibi Fifa oynamakta cabası...
    Eski exc ler içinde deger. Artık bu nextgen konsollar varken PC lerde oyun işi yavan oldu. Ya oyunları bekliyorlar PC ciler, yada hiç gelmiyor...

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
    PC deki çöp Fifa yerine 360 da cillop gibi Fifa oynamakta cabası...
    Eski exc ler içinde deger. Artık bu nextgen konsollar varken PC lerde oyun işi yavan oldu. Ya oyunları bekliyorlar PC ciler, yada hiç gelmiyor...

Bu noktada haklısın. Çoğu oyun firması PC lere üvey evlat muamelesi yapıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

PC deki çöp Fifa yerine 360 da cillop gibi Fifa oynamakta cabası...

Sen de abarttın. Diablo ve diğer RPG veya yeni gelecek stratejiler için PC toplayacak zilyon tane insan olacak, hele Diablo 3 çıktığında kurban kesim alanlarında çocuklarını kesenler mi dersin, sevinçten don lastiğiyle gökdelenlerden atlayıp bungee jumping yapmaya kalkışanlar mı dersin, göğüs uçlarına şiş geçirip ipe bağlayıp kamyon çekmeye çalışanlar mı dersin gırla gidecek.

Tamam sonuncusu fantastik oldu, diğerleri gerçek olabilir

• Tamam olm pc aldın biliyoruz.Hemde 24 x aa yapanından..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.