Şimdi Ara

Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sıralar iphonela çok oyun oynuyorum ve gözlerimi bozulacak gibi hissediyorum acaba çok oyun oynamaktan dolayı gözlük takan varmı ??

• Apple gözlüm cikarinca bozmayi planliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odanın ışığını açık bırakırsan gözlerin açısından çok iyi olur, bilgisayardada aynı şey geçerli ama bende dahil bir çok kişi karanlıkta kullanmaktan zevk alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 17 Haziran 2012; 14:35:25 >
  • yok öyle bişi yıllardır bilgisayar kullanıyorum gözlerim anormal derecede iyi görüyor telefonda da aynı durum var ben sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Telefonlarındaki radyasyon olayı gibi çok zararlı olduğu söylenir ama telefondan öleni görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

odanın ışığını açık bırakırsan gözlerin açısından çok iyi olur, bilgisayardada aynı şey geçerli ama bende dahil bir çok kişi karanlıkta kullanmaktan zevk alıyor

dikkate alıcağım dediklerini

quote:

yok öyle bişi yıllardır bilgisayar kullanıyorum gözlerim anormal derecede iyi görüyor telefonda da aynı durum var ben sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Telefonlarındaki radyasyon olayı gibi çok zararlı olduğu söylenir ama telefondan öleni görmedim

gözlerinin sağlam olduğunu nerdne biliyosun hiç başkasının gözünden baktınmı

• Cahillikler Kitabi'nda okumuştum sanırım. Tv'yi yakından izlemenin gözleri bozmakla iliskisi olmadıgı kanıtlanmıştı. Sadece gözler yoruluyormuş. Kizariklik, sulanma, batma gibi hisler gözler yorulduğu icin oluyormuş. O yüzden iPhone da gözleri bozmaz sadece yorar diye düşünüyorum.

• Retina ekranlı iPhone'un varsa bozulmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Cahillikler Kitabi'nda okumuştum sanırım. Tv'yi yakından izlemenin gözleri bozmakla iliskisi olmadıgı kanıtlanmıştı. Sadece gözler yoruluyormuş. Kizariklik, sulanma, batma gibi hisler gözler yorulduğu icin oluyormuş. O yüzden iPhone da gözleri bozmaz sadece yorar diye düşünüyorum.

iki gündür gözlerim kızarık ve çok fazla sulanıyor en iyisi bi kaç gün dinlendirim

quote:

Orjinalden alıntı:Ravenholme
    Retina ekranlı iPhone'un varsa bozulmaz.

retinanın farkı ne ki ??

• Küçüklüğümden beri oynarım. 1 numara miyopum ama genetik yani. Telefonu gözünün içine sokmadığın sürece bozacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

yok öyle bişi yıllardır bilgisayar kullanıyorum gözlerim anormal derecede iyi görüyor telefonda da aynı durum var ben sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Telefonlarındaki radyasyon olayı gibi çok zararlı olduğu söylenir ama telefondan öleni görmedim

Bir çırpıda bütün tıp ve optalmoloji literatürünü hiçe sayan bu yorumunuz için sizi tebrik ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

Bir çırpıda bütün tıp ve optalmoloji literatürünü hiçe sayan bu yorumunuz için sizi tebrik ederim...

Valla 7yıldır saglık işindeyim ...Bence siz bilgilerinizi gözden geçirin.

http://www.sagligin.net/goz-sagligiyla-ilgili-dogru-bilinen-yanlislar.html

Artı memorial sitesinin 5 sorusu..

http://www.memorial.com.tr/rehberler/saglik_rehberi/goz-sagligi-konusunda-dogru-bilinen-yanlislar/

• Yasima göre numaralarım çok ilerledi. Bizim sülale de en fazla gözü kötü olan benim.

Miyop 7 numara .

• Bisi olmaz göz yoruluyor sen bisi oldu sanıyorsun. Hem ortam ışığı bence iPhone için önemsiz. Kendisi açıp kapatıyor.

• Ne oynuyorsun? o kadar saran oyun varmı?
    ben hepsinden sıkılıyorum bir kac gün sonra
  • Gözlerimde sorun yok ama tunein radio pro dinlemekten kulaklarım helak oldu şuan sol kulağım tıkalı korkmaya başladım sağır olacağım diye ama bağımlısı oldum resmen kulaklık kulaklarımdan çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Gözlerimde sorun yok ama tunein radio pro dinlemekten kulaklarım helak oldu şuan sol kulağım tıkalı korkmaya başladım sağır olacağım diye ama bağımlısı oldum resmen kulaklık kulaklarımdan çıkmıyor.

Benimde sag kulagim tikaniyo arada sirada muzik felan dinlemiyorum ama hadi hayirlisi

quote:

Orjinalden alinti:Kelepce

Ne oynuyorsun? o kadar saran oyun varmı?
    ben hepsinden sıkılıyorum bir kac gün sonra

blood & glory ,dungeon hunter 3 ve metalstorm wingman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoo58 -- 17 Haziran 2012; 18:46:25 >
  • New ipad retina ekran oldugunu icin gozlerim hic yormyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

New ipad retina ekran oldugunu icin gozlerim hic yormyor

çaktırmadan havasını atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

New ipad retina ekran oldugunu icin gozlerim hic yormyor

çaktırmadan havasını atıyor.

Alla alla new ipad kullan bi yoruyomu

• quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

şu sıralar iphonela çok oyun oynuyorum ve gözlerimi bozulacak gibi hissediyorum acaba çok oyun oynamaktan dolayı gözlük takan varmı ??

20 dk da bir 20 sn boyunca 20 yard kadar uzaga bakarsan gozlerin asla bozulmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.