Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Apple - iPhone - iPad >> iPhone
yahoo58 => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 14:18:47)
şu sıralar iphonela çok oyun oynuyorum ve gözlerimi bozulacak gibi hissediyorum acaba çok oyun oynamaktan dolayı gözlük takan varmı ??

whtswrongstupid => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 14:20:18)
Apple gözlüm cikarinca bozmayi planliyorum ben

*GameOver* => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 14:34:18)
odanın ışığını açık bırakırsan gözlerin açısından çok iyi olur, bilgisayardada aynı şey geçerli ama bende dahil bir çok kişi karanlıkta kullanmaktan zevk alıyor

bidinnak => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 14:41:26)
yok öyle bişi yıllardır bilgisayar kullanıyorum gözlerim anormal derecede iyi görüyor telefonda da aynı durum var ben sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Telefonlarındaki radyasyon olayı gibi çok zararlı olduğu söylenir ama telefondan öleni görmedim

yahoo58 => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 14:48:02)
quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

odanın ışığını açık bırakırsan gözlerin açısından çok iyi olur, bilgisayardada aynı şey geçerli ama bende dahil bir çok kişi karanlıkta kullanmaktan zevk alıyor

dikkate alıcağım dediklerini

quote:

yok öyle bişi yıllardır bilgisayar kullanıyorum gözlerim anormal derecede iyi görüyor telefonda da aynı durum var ben sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Telefonlarındaki radyasyon olayı gibi çok zararlı olduğu söylenir ama telefondan öleni görmedim

gözlerinin sağlam olduğunu nerdne biliyosun hiç başkasının gözünden baktınmı

bluerdem => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 14:56:46)
Cahillikler Kitabi'nda okumuştum sanırım. Tv'yi yakından izlemenin gözleri bozmakla iliskisi olmadıgı kanıtlanmıştı. Sadece gözler yoruluyormuş. Kizariklik, sulanma, batma gibi hisler gözler yorulduğu icin oluyormuş. O yüzden iPhone da gözleri bozmaz sadece yorar diye düşünüyorum.

Ravenholme => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 14:57:03)
Retina ekranlı iPhone'un varsa bozulmaz.

yahoo58 => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 15:09:25)
quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Cahillikler Kitabi'nda okumuştum sanırım. Tv'yi yakından izlemenin gözleri bozmakla iliskisi olmadıgı kanıtlanmıştı. Sadece gözler yoruluyormuş. Kizariklik, sulanma, batma gibi hisler gözler yorulduğu icin oluyormuş. O yüzden iPhone da gözleri bozmaz sadece yorar diye düşünüyorum.

iki gündür gözlerim kızarık ve çok fazla sulanıyor en iyisi bi kaç gün dinlendirim

quote:

Orjinalden alıntı:Ravenholme
Retina ekranlı iPhone'un varsa bozulmaz.

retinanın farkı ne ki ??

Zmpprz => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 15:13:15)
Küçüklüğümden beri oynarım. 1 numara miyopum ama genetik yani. Telefonu gözünün içine sokmadığın sürece bozacağını sanmıyorum.

cholonya => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 15:40:43)
quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

Bir çırpıda bütün tıp ve optalmoloji literatürünü hiçe sayan bu yorumunuz için sizi tebrik ederim...

oldboy83tr => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 15:49:08)
quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

Bir çırpıda bütün tıp ve optalmoloji literatürünü hiçe sayan bu yorumunuz için sizi tebrik ederim...

Valla 7yıldır saglık işindeyim ...Bence siz bilgilerinizi gözden geçirin.

http://www.sagligin.net/goz-sagligiyla-ilgili-dogru-bilinen-yanlislar.html

Artı memorial sitesinin 5 sorusu..

http://www.memorial.com.tr/rehberler/saglik_rehberi/goz-sagligi-konusunda-dogru-bilinen-yanlislar/

AzRocK => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 15:51:26)
Yasima göre numaralarım çok ilerledi. Bizim sülale de en fazla gözü kötü olan benim.

Miyop 7 numara .

MrHxor => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 17:15:05)
Bisi olmaz göz yoruluyor sen bisi oldu sanıyorsun. Hem ortam ışığı bence iPhone için önemsiz. Kendisi açıp kapatıyor.

Kelepce => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 17:20:35)
Ne oynuyorsun? o kadar saran oyun varmı?
ben hepsinden sıkılıyorum bir kac gün sonra

ibrahimhd => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 17:22:30)
Gözlerimde sorun yok ama tunein radio pro dinlemekten kulaklarım helak oldu şuan sol kulağım tıkalı korkmaya başladım sağır olacağım diye ama bağımlısı oldum resmen kulaklık kulaklarımdan çıkmıyor.

yahoo58 => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 18:44:03)
quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Gözlerimde sorun yok ama tunein radio pro dinlemekten kulaklarım helak oldu şuan sol kulağım tıkalı korkmaya başladım sağır olacağım diye ama bağımlısı oldum resmen kulaklık kulaklarımdan çıkmıyor.

Benimde sag kulagim tikaniyo arada sirada muzik felan dinlemiyorum ama hadi hayirlisi

quote:

Orjinalden alinti:Kelepce

Ne oynuyorsun? o kadar saran oyun varmı?
ben hepsinden sıkılıyorum bir kac gün sonra

blood & glory ,dungeon hunter 3 ve metalstorm wingman :)

RiXoN => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 19:53:06)
New ipad retina ekran oldugunu icin gozlerim hic yormyor

yahoo58 => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 19:58:55)
quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

çaktırmadan havasını atıyor.

RiXoN => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 20:02:26)
quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

çaktırmadan havasını atıyor.

Alla alla new ipad kullan bi yoruyomu

ufuk777 => Oyun oynamaktan gözleri bozulan varmı ? (17.6.2012 20:03:32)
quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

şu sıralar iphonela çok oyun oynuyorum ve gözlerimi bozulacak gibi hissediyorum acaba çok oyun oynamaktan dolayı gözlük takan varmı ??

20 dk da bir 20 sn boyunca 20 yard kadar uzaga bakarsan gozlerin asla bozulmaz

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>