Bildirim
OYUN MODU ÖZELLİĞİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
input lag oluyor diyorlar, yani verdiğin komutun geç olarak ekrana yansıması. deneyimim yok, tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum, ben de meraklıyım bu konuda. -
çok bilmişlik yapıp dene o zaman demesin kimse, merak ettik sorduk umarım düzgün cvplar alırım -
Tv de oyun modu varsa o modda oyun oynaman senin daha verimli bir hal alacaktır.
Özellikle online FPS ve Futbol oyunlarında oyun modunda oynaman oyunun akıcılığını daha üst seviyeye taşıyacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fifa da falan farkedilmiyor diyorlar ama oyun moduna alınca farkediliyor fifada bile -
Oyun modu input lag sorunu oluşturabilecek çeşitli ekran özelliklerini kısıp veya kapatıp daha akıcı bir oyun deneyimi sunuyor başka bir numarası yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
Oyun modu input lag sorunu oluşturabilecek çeşitli ekran özelliklerini kısıp veya kapatıp daha akıcı bir oyun deneyimi sunuyor başka bir numarası yok.
Peki kaliteyi düşürür mü ? -
Düşürmez -
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
Düşürmez
Düşürüyor sanırım. Bizdeki televizyonda da var bu ayar. Bunu seçince bir çok özellik kapanıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İnput lag bence sadece online değil offline oynarken de etkili. Sonuçta gamepad in tepkisini ofline oynarken de farkediyoruz. Tv lerde ki oyun modu tv de görüntüyü etkileyen, güzelleştiren ve tv ye yük bindiren özellikleri genelde kapalı olarak sunuyor. Bu sebepten input lag düşüyor haliyle görüntüde, renklerde kayıplar oluyor. Benim gördüğüm bu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben marka olarak ps4 de sony kullanıyorum. Oyun moduna aldığımda görüntü bozulmuyor. Battlefield ve fifa da oyun modunda normale göre daha akıcı oluyor. Eğer led tv de oyun oynanılacaksa kullanılması gerekli bir mod diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun modu önemli bir özellik konsol için. Belki siz dikkat etmemişsinizdir fakat muhtemelen laglı oynuyorsunuz yaptığınız hamle ekrana geç yansıyor bir de online oynuyorsanız netinizden dolayı az veya çok bir gecikme yaşanıyor oyüzden oyun modunda oynamak en mantıklısı.
Kendi şahsi fikrimce eğer güzel bir sony tv de kullanılmayacaksa yada çok düşük input lag değerlerine sahip bir tv de kullanılmayacaksa konsolu 27' bir monitörde oynamak daha mantıklı geliyor. Bazı arkadaşlar bu durumun farkında bile değiller ama ben sağda solda oynadığım konsollarda o lagı hissediyorum. -
anladığım kadarıyla oyun modunda oynasanda olur oynamasanda olur -
Aradaki farkı anlamak için bi laptop bağlayın ve fareyi oynatın aradaki gecikmeyi bariz bir şekilde anlayabilirsiniz. Tv lerde oyun oynarken game modunu açmak şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 17 Mayıs 2014; 3:13:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X