Şimdi Ara

oyun için vista kullanan arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi akşamlar konunun yerimi bilemiyorum ama yeni çıkacak oyunlar için işletim sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum.vista kullanan arkadaşlar vistadan memnunlar mı?farklı fikir ve düşüncelere ihtiyacım var.herkese saygılar

Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • ben kullanıyorum hiç bir problem yok.
  • vista ultımate kullanıyorum crysis,race driver grid,battlefield 2,call of duty 4 ilk aklıma gelen oyunlar oyun açısından bır sorunla karşılasmadım ama bazen vısta sapıtabılıyor hdd gormeyebılıyor 8800gt kullanıyorum en son drıver yukledım sorun cıkardı gercı beta ıdı belkı ondan olabılır genel itibari ile guzel ama xp de devam edıp direk windows 7'ye gecebılırsın mıcrosoft bıle gozden cıkardı vıstayı
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • vista kocaman bı balon bosuna kurma derım xp sp2 en ıı ısletım sıstemı
  • Yeni sistemin varsa vista hızlı sorunsuz ve rakipsiz ama eski sisteme vista kurunca pek fayda etmez xp yi aratır,sadece yeni donanımlarla iyidir vista
  • vista kur sen, farkı gör bakalım.
    hyosung gt250,BMW R27,mondial 151,yamaha xt600,r1150gs,gt650,vtx1300,yz250,xf250,tiger955,Mt-01, 690smc-r
  • Dx10
    Daha iyi arabirim
    Bütün donanımlara destek

bunlar güzel artılar.

Düşük sistemler için zaten önerilmiyor. Ben açıkcası memnunum. Her insan'da işlertim sistemi değiştirirken aynı sorun oluyor. Bende 98'den xp 'ye geçerken baya bir yaşamıştım...
  • 2 hdd kullanıyorum birinde vista 64 ultimate sp1 ve 25e yakın kalite oyunlar.Diğer hdd de ise sadece crysis ve crysis warhead yüklü xp32 sp2 işletim sistemi.Crysisten olmasa xp asla aklıma gelmez.

• Güvenlik açısından xp den çok daha iyi. Oyun konusunda hiç bir problem yaşamadım şu ana kadar. Donanım iyiyse kesinlikle vista kullanılmalı.

konu açılmışken bide ben soru soruyum. vistaya oyun yüklediğimde çoğu oyun programlarda gorunmuyo(masaustune simgeside çıkmıyo) anca program files tan açılıyo.bunun nedeni nedir???
  • Vista'ya geçmeyenler hala şu başlarda sıkça yapılan eleştirilere, anlamsız ve saçma sapan yermelere takılıyor. Ama Vista'ya geçen birçok kişi de halinden memnun, XP'ye dönmek istemiyor. Tabi bir de abuk subuk bozuk kopyaları bilgisayarlarına yükleyip, sonra düzgün çalışmayınca Vista'ya ve Microsoft'a söven armutlar da var

Ayrıca yeni nesil ekran kartları hep Dx10 destekli, Vista'ya geçmeyip Dx10 destekli kartı ne yapacaksınız mesela?

Vista balon diyen arkadaş, neresi balon bana bir izah edebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaresma_e3

bende vistaya geçmekte karasızdım ama geçtip farkı gorunce niye daha erken geçmedim diye pişman olum.sistemin iise kesin geç.

konu açılmışken bide ben soru soruyum. vistaya oyun yüklediğimde çoğu oyun programlarda gorunmuyo(masaustune simgeside çıkmıyo) anca program files tan açılıyo.bunun nedeni nedir???

Hocam o oyunun installer'ındaki ayarlardan kaynaklanıyor. Kimisi soruyor nerelere kısayol koyayım vs. diye... Kimisinde de hiçbirşey sormuyor. Bazı oyunlarda elle kısayol oluşturuyorsun. Ama Vista - Xp olayı değil bu yani, XP'ye de kursan aynı şekilde olacak.
  • vista bence şu an dünyadaki en iyi işletim sistemi dx9,dx10,dx10.1 desteği ve bir çok şeyi yapabilme becerisine sahip bir işletim sistemi.Ben vista kullanıyorum ve çok memnunum.

güncel oyunların Vista sp1 ve XP sp3 testlerihttp://www.extremetech.com/article2/0,2845,2302498,00.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 20 Ekim 2008; 12:03:23 >
  • Vista'da şu an sadece SP1 var, XP yakın zamanda 3. SP'sini gördü, hatta kardeşimin bilgisayarındaki XP kendisini otomatik güncellemeler ile güncelledi :)

Vista'nın SP2'si konusunda çalışmaların devam ettiğine ve yakında sunulacağına dair bir haber görmüştüm geçenlerde. Vista'ya da SP2 gelecek yani

Bu arada kimisi yine "oyunların Vista performansı" diyor ama, yukarıdaki linke bakmadan söyleyeceğım, çoğu oyunda çok az farklar var. 3-5 FPS ya fark ediyor ya etmiyor. Bunu zaten yüksek FPS'li bir oyunda fark etmezsiniz ama sisteminiz 25 FPS'yi bir oyunda ancak sağlıyorsa, Vista'ya geçildiğinde bunu gözle fark etmek olası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

vista bence şu an dünyadaki en iyi işletim sistemi dx9,dx10,dx10.1 desteği ve bir çok şeyi yapabilme becerisine sahip bir işletim sistemi.Ben vista kullanıyorum ve çok memnunum.

Yok o kadar da değil
    Şu an bence Mac OSX falan en iyisi diye düşünüyorum. Daha sonra da Linux türevleri geliyor... Bunlar Windows kadar yaygın olmadığından, kimse de bunlar için virüs veya kötü amaçlı yazılım, spyware, adware falan yazmıyor. Bu bakımlardan bir defa en büyük artıya sahip. Aslında bir diğer en büyük artı ise Mac'te... Windows yeni yeni çökmeme sorununu hallederken, Mac çok önceleri bunu çözmüştü. iPhone'daki hızlı ve abuk bişeyler yüklenmediği sürece muhteşem çalışan işletim sistemi de bence bu tecrübenin canlı örneği. Mac'i çok az kullanma fırsatım oldu fakat kullananların hemfikir olduğu nokta, en büyük üstünlüğünün çökmemesi ve güvenliği... Geri kalan kullanım vs. gibi şeyler zaten neredeyse hepsinde aynı. Linux bilginiz varsa o biraz daha değişik bir kullanım deneyimi sunabiliyor. Ama standart şekilde windows kullanır gibi de kullanabiliyorsunuz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.