Şimdi Ara

OYUN İÇİN DDR3 VS DDR4 SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde GTX750ti,240GB SSD,Mini İTX kasa ve PSU bulunuyor. Fakat temel parçaları ikinci el veya en minimal bir sekilde sıfır alabilirim.Kafamda 1366*768 de oynayabilecegim bir sistem kurmak var.Cok grafik takıntım ya da 1920*1080p de oynayacagim bir monitorum yok. Sizce DDR4 bir sistem mi alayım giris seviyesi bir islemciyle yoksa ikinci el DDR3 bir sistem mi toolayayım orta veya ust seviye.Çok kararsız kalıyorum bir kaç yıl para harcamayarak bu bilgisayar ile idare edecegim.

• limitin nedir?
    artık 1300 leri çözünürlük kabul etmemek lazım oyun için.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Yani sayilir mi sayilmaz mi bilmem ama GTX750ti'ın en iyi performans verdigi cozunurluk ve elimde bulunan monitorun cozunurlugu su anda bu oldugu icin degerlendirmek istedim.Bütçem çok belirsiz ben sadece israf yapmamak istiyorum. Haswell bir sistem için çok öneri de bulunmuşlardı ama dedigim gibi fikre ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halofalcon

Yani sayilir mi sayilmaz mi bilmem ama GTX750ti'ın en iyi performans verdigi cozunurluk ve elimde bulunan monitorun cozunurlugu su anda bu oldugu icin degerlendirmek istedim.Bütçem çok belirsiz ben sadece israf yapmamak istiyorum. Haswell bir sistem için çok öneri de bulunmuşlardı ama dedigim gibi fikre ihtiyacım var.

limit?
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam net bir limitim yok yani siz kafanizda bu parcalariniz oldugunu hayal edin bu sistemi nelerle degerlendirmek isterseniz onu paylasin :)
  • imzam yeterli olur o zaman.
  • 2. el ddr3 sistem dizmek bu dolar kurunda en mantıklısi. Ddr3 ile ddr4 farkını hissetmek pek mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İ3 6100 en mantıklsi
  • i3 6100 bende çok düşünüyorum ama 2170I anakart cekmeden de gelecege yatirim yapilmiyor ki.Youtube'da falan izledigimde oyun performansı sadece ufak rakamlarla oynuyor. Ekran karti evimde yatiyor maalesef daha kullanamadim bile :)
  • i5 4460'lı bir sistem kurardım yerinde olsam, ikinci el uyguna bişeyler vaadedecek bir sistem olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.