Şimdi Ara

Oyun İçin 650W psu ya sahip kasaya Bu 3 ekran kartındna hangisi olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Diğer sistem bilşenlerini de söyler misiniz? Ayrıca bu ekran kartları çok para alacağınızdan eminmisiniz?

*Herneyse ben üçü arasından gtx680 derim yeni mimari az güç tüketimi
  • HD 7950 bit ve gb olarak daha yüksek oyun için neden gb ve biti daha düşük olan kartı iyi oluyor onu söylermisiniz? hep oyun için bite baktık e şimdi bi kart biti yüksek olanlardan daha iyi olabiliyor.. karta 1100tl civarı bütçe ayırdı %25 ile almayı düşünüyorum.

diğer bileşenlerde burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_59192113/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Sistem diğer bileşenleri gayet iyi gözüküyor.. Onların 1100tl tuttuğuna emin misiniz Günümüz oyunlarında 2gb bellek gayet yeterlidir hepsi hemen hemen birbirine denk kartlar. 680 yeni kart olduğu için önerdim ve baktığım bikaç testte gayet başarılı gözüküyodu.

*7950 de fena bir seçim olmaz açıkçası çünkü asusun dcu2 modeli en iyi soğutma sağlayan modellerden birisi.. İstediğiniz kartı alın pişman olmazsınız ama şimdi ben kendim için alacak olsaydım 7950 alırdım kaliteli soğutmasından dolayı.
  • gtx 680 hepsinden ortalama % 30 daha hızlıdır + yeni teknoloji ve az güç tüketimi.
  • %25 indirim ile bu modeller ekran kartları sadece 1100tl civarı oluyor.
    uzun zaman olarak peki 256bitten üstün kartlar daha iyi olmaz mı ? x oyunu highda oynatmak gibi
  • bu kadar insan gtx 680 diyorsa vardır bir hikmeti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler hepinize
  • ekran kartı alırken hiçbir değere tek başına takılmamak lazım.256 bit kötü olur diyenler var.siz onları önemsemeyin şuanda en iyi tek gpulu kartgtx 680

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 31 Mart 2012; 18:19:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.