Şimdi Ara

Yeni sistemim için bu Psu yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sistem topladım Power almadım zaten elimde bu var fakat bu parçalara elimdeki bu power yeterli gelir mi emin değilim. Overclock da yapacağım . OCZ Stealth XStream2 500 Watt

Parçalar

İ5 2500K
    MSI P67A-GD65
    8 GB G.skill ram
    Gigabyte Hd 6850
    Sony dvd writer
    Samsung 1 TB 2 Adet (Raid 0 yapılacak )

bu power yeterli gelir gelmezse eğer şu markalardan 850 watt düşünüyorum.ve bunlaran hangisi daha iyidir. Thermaltake , Corsair yada xilence

bi de şu var. yeni bir kasa da alacağım acaba kasa ve power ayrı ayrı mı alıyım yoksa içinde 850 watt olan kasalardan filan mı alıyım nasıl hesaplı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Haziran 2011; 0:00:51 >

• PSU yeterli gelir...
  • Psu yeterli gelir.

Kasa olarak Cooler Master Haf 912 alabilirsiniz.
  • beyler bi tane CORSAIR TX750 750W ikinci el 180 tl buldum alayım mı fiyat nasıl sizce. yoksa ocz 500 watt mı kullnaıyım
  • Yerinde olsam eski psu'yu kullanır artan bütçeyi çevre bileşenlerine harcardım, sırasıyla monitor, kulaklık, mouse, klavye vs...
  • aslında şöyle bir düşüncem var değer mi değmez mi bilmiyorum. elimce ocz 500 watt 100 tl ye satıp üstüne CORSAIR TX750 750W ikinci el 180 tl yada şimdi bir tane daha buldum ikinci el high power 1000 wat 200 tl buldum. hangisi daha mantıklı bilmiyorum. sanki 500 watt kasar gibi geliyor bana
  • Bak bakalım aşağıdaki sistem kaç watt çekmiş,

Intel Core i7 Test System

Intel Core i7-965 processor (3.2GHz: 133MHz x 24)
    Asus P6T V2 motherboard (Intel X58 Express with three PCI-Express 2.0 x16 slots)
    3x 2GB Corsair TR3X6G1333C9 memory modules (operating in dual channel at DDR3 1,600MHz 9-9-9-24-1T)
    Corsair X128 120GB SSD running v1 firmware
    Corsair HX1000W PSU
    Windows 7 Home Premium x64
    Antec Twelve Hundred Chassis

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2010/10/22/ati-radeon-hd-6850-review/9

Bence boşuna psu'ya para bağlama, gittiği yere kadar kullan... 100tl etmez senin psu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 tl alıcı var şu anda bunu satıp 180 tl ye 1000 wat high power almaya değer mi ? diğer arkadaş da 180 e düştü high power için
  • DEĞER KARDAŞ. AMA 2. EL NE KADAR SAĞLAM OLUR BİLEMEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinnet -- 21 Haziran 2011; 17:30:12 >
  • Eğer ilerisi için alacaksan almalısın, ama yok bu sistemi kullanacağım yakın zamanda upgrade yapmayacağım crossfire yapmayacağım diyorsan, gereksiz, ama 180tl highpower 1000watt için çok uygun fiyat....

Yerinde olsam o 80tl ile güzel bir işlemci soğutucu yada çevre birimi alırdım...
  • aslında dediğiniz gibi sisteme işlemci soğutucu ve kasa da henüz almadım . bütçemde kısıtlı işte bir kaç kişi yetmez dedi o yüzden sistemim zarar görmesin istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: renevation

aslında dediğiniz gibi sisteme işlemci soğutucu ve kasa da henüz almadım . bütçemde kısıtlı işte bir kaç kişi yetmez dedi o yüzden sistemim zarar görmesin istiyorum

Sana yukarıda yapılan test sistemini yazdım, seninkinden daha üstün sistem 6860 ile yük altında 230 watt çekmiş, hadi overclock yapsan çeksin 350 watt, psu yeterli gelir... bütçe kısıtlıysa psu'ya para harcama...
  • bu high power 1000 wat modelinde. güç dağılımı dengesiz ve yeni seri 12v kanalını baz alan modeller tercih edilmeli filan diyorlar doğru mu
  • arkadaşım ben imzadaki sistemde 850w high power kullanıyorum aslanlar gibi psu.
  • hocam ben bunu bir çok kişide duydum neden böyle diyorlar bilmiyorum. 180 tl bana cazip bir fiyat gibi geldi ama elimde kalacaksa hiç almam daha iyi
  • bak şöyle diyim bir kere psu gereken akımı çıkaramazsa sistemin fena sıçar o yüzden en başta güvenilir marka tavsiye edilir. thermaltake, corsair, ocz, coolermaster vs vs vs bu ürünlerden şaşmaman gerekir.
    80+ sertifikalı psu alırsan daha da iyi

son olarak ekran kartı 230w abanır işlemcin oc dahil 110 w abansa sağlam soğutucu 40w diğer üniteler 40 watt
    bir noktada sana pay bile kalıyor. Tek soru işareti psu versiyonu. O da konnektör yapıları için gerekli senin cihazın bu konuda
    yeterince modern ise gerek yok. Paranı daha iyi birimler için harca 2500k işlemci oc içinse git güzel soğutucu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Haziran 2011; 1:50:38 >
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3707

@renevation
    650W sistemine çok rahat yeter hocam. gidip 1000W almanın, hem de bütcem kısıtlı derken almanın ne gereği var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.