Şimdi Ara

Oyun dengeli dengeli diyoruz da;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten dediğimiz kadar dengeli olsa her güncellemede nerf buff gelmezdi. Hadi nerfle buffla dengeliyorlar tamam e bi dengeledin iki dengeledin her patch dengelersen bi dengesizlik sürekli oluştuğunun kanıtı değil mi? "Delilik; sürekli aynı şeyleri yapıp, her defasında farklı sonuçlar beklemektir." demiş bu konuyla ilgili Aynştayn reyiz.

Siz zahmet etmeyin diye bunu da buraya koyayım;
     Oyun dengeli dengeli diyoruz da;

• Dostum aslında kısır döngü, birini nerflüyorlar akabinde diğeri güçleniyor buna binaen güçlenen nerfleniyor ve bu böyle gidiyor. Haklı gibisin yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengesizlikleri düzeltmek için geliyor nerf-bufflar. Sorun ne anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Dengesizlikleri düzeltmek için geliyor nerf-bufflar. Sorun ne anlamadım

Boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Dostum aslında kısır döngü, birini nerflüyorlar akabinde diğeri güçleniyor buna binaen güçlenen nerfleniyor ve bu böyle gidiyor. Haklı gibisin yani

poppy çok mu dengeli ne nerf ne buff var
  • Rengar ı kediye dönüştürdüler..
  • aslında hepsini eski haline getirseler ne güzel olurdu var ya. eski jax i özledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocalar asıl anlatmak istediğim oyunda kesin bir denge yok. Yani bir patch bir kaç hero nerf yerken bir yerden patlak veriyor ve dengesizlik yine oluşuyor gelecek patch onları nerflüyorlar sürekli bu dediğim döngü devam ediyor. Sürekli bir takım herolar güçlü bir takım herolar güçsüz. Oyunda dengesizlik var ve bunu düzelticez derken daha çok batırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X360Forever

Rengar ı kediye dönüştürdüler..

hasar azalmadı ama ultisine neden uyarı koyuuyosun ki ?
  • Nerf buff nerf buff nerf buff nerf buff

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Nasıl yani uyarı koyuyorsun derken kardeşim kast etmek istediğini anlamadım ?
  • Aslında nerflemek tam olarak güce gore değil profesyonel maçlardaki popülerlige gore. Ornegin TF hicbir değişikliğe uğramamasına rağmen metaya girdi buff almasa bile midin guclulerinden oldu bos yere. Kog maw ise yine bi değişikliğe uğramadan en iyi adclerden oldu ve nerf yiyor şuan.
    Edit: tristana da ayni şekilde değişmemesine rağmen metaya girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 13 Ağustos 2014; 2:05:35 >
  • Her nerf/buff dengesiz bir şeyi dengeleme amaçlı olmuyor, meta nasıl değişiyor sanıyorsunuz? surekli bir değişim içinde oyun, bu da oyundan kısa sürede sıkılıp bırakmayı önlüyor.

• quote:

quote:

ha madem koyuyosun shacoyada twichede koy bunu o zman buna dengeleme diyim
  • @LePortaBim

kardeşim.Dediğine bir ekleme yapıcam.Tfnin metaya girmesinin sebebi diğer mid herolarının nerf ve rework yemesi.Gragas rework yedi lb nerf yedi zed nerf yemişti(faker zamanındaki zed) Nidale keza rework yedi orianna şimdi nerf yedi.Xerath rework yedi şimdi nerf yedi.Zigs nerf yedi.Kayle nerf üstüne nerf yedi.Lulu ilk mid lulu furyasına göre nerf yedi sonradan hafif şekilde bufladılar ama eskiden q su çok güçlüydü.Soraka nerf yedi.Demek istediğim bütün mid herolarını nerfledikleri için nerflenmeyen herolar daha güçlü bir konuma geldi buff almasalar bile.(tfnin ultisini nerflemişlerdi sonra bilmiyorum noldu takip etmedim).

Adc diyosun sivir nerf yedi draven kanamasını nerflediler.Lucian rework nerf yedi.Eski lucian taaa baseden q atıyordu.Menzil nerfi attılar.Sivir önce buff sonra daha fazla nerf yedi.Blue ez nerf yedi.Vayne ah o vayne afk iken adam kesen vayne nerf yedi.Kog skilini değiştirdiler nerf yedi(şuan güçlü bile olsa).Trise qyu mana bufu getirmeselerde popüler olcaktı.çünkü bir nerf yemeyen o kaldı.Birde buff yiyen kog vardı işte.Popüler olması için illa buff atmaya gerek yok diğer alternatif heroları nerflersen otomatikmen buff atmış gibi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Dari in Tr -- 13 Ağustos 2014; 2:21:27 >

• quote:

quote:

quote:

rengar görünmez olduğunda sağır sultan duyuor rengarın ulti bastığını 1250 mesafedeki rakiplerin üstünde uyarı çıkıyor ;''pisicik görünmez oldu aman teq atmasın dikkatli olun alooooooo ''diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

rengar görünmez olduğunda sağır sultan duyuor rengarın ulti bastığını 1250 mesafedeki rakiplerin üstünde uyarı çıkıyor ;''pisicik görünmez oldu aman teq atmasın dikkatli olun alooooooo ''diye

yine tek atacak mı ağam

• Oyun dengeli olsa oyun çıktığından beri 30 champ etrafında dönerdi bütün metalar. Nerfler bufflar 100-110 champiyonun hepsini dönüşümlü olarak metaya girmesini sağlıyor.
  • quote:

2 itemda adc tekliyebiliyo hala Zaten en önemli özelliği oydu

eDit: nerf getirseler bi başka karaktere nerf getirmeleri gerekir.Buff getirseler başka bir karaktere de buff getirmeleri gerekir aslında.Birinin 2skilli birden güçleniyo,diğerinin tüm skilleri nerfleniyo ? Tabi bu sistemi yapmıyacakları için bu iş böyle gider.Birine nerf gelse diğeri metada daha güçlü hale gelir.Birisi buff yese artık popüler olur ve herkes onu oynar.Her hafta meta değişiyo resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquaRTeR26 -- 13 Ağustos 2014; 3:57:08 >

• başka ne olacaktı ki ? sürekli meta değişmese bu oyun oynanır mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.