Bildirim
Oyun Çöktü mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ATATÜRK -
Açıldı hocam iyi oyunlar.. _____________________________ -
-
iş den geldik.. iki el atayım kafa dağıtayım dedim yalan oldu
_____________________________ -
-
evet özür dilerim client başladı açıldı yazdım..hiç bir tuş işlem görmüyor kapattım yeniden girdm aynı maalesef.. _____________________________ -
serverdan yanıt yok nanay _____________________________ -
ben sadece lol oynarken internetten kopuyorum bunun çözümünü bilen var mı? _____________________________ Dana sixty g's baby -
Buradaki herkese bir sorum var Superonline mı kullanıyoruz hepimiz _____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless -
+1 _____________________________ -
Türknetquote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Buradaki herkese bir sorum var Superonline mı kullanıyoruz hepimiz_____________________________ Dana sixty g's baby -
İstemci patates olmuş her zamanki gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ My IQ??
I-its 3!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt