Şimdi Ara

Oyun büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün konya maçından sonra ki hakemlik hiçbirşey olmamasına rağmen korkunç bir algı oluşturulmaya başlandı galatasaray üzerinden. Bugün adana spor maçında puan kaybedince fener hemen hakeme saldırdı herzaman her puan kaybında olduğu gibi. Ey galatasarayın paraziti dursun çık birşeyler söyle yoksa taraftar kendini zor tutuyor bunu bil. Yedirmeyiz galatasarayı senin gibi aziz ajanlarına taraftarın sabrını taşırmayın.

• Ya konuşsun hocam kim sallıyo ki o adamı , Allah aşkına şuan izleyen hakemler , futbolcular gülüyorlardır , Adamların kendi forumunda bile dalga geçiyorlar antuda filan. BU hafta başakşehirin alacağı beraberliği değil aziz 20 milyon taraftar sahaya inse kurtaramaz.

Her yıl aynı boku yapar hiç birşeyde acıklayamassa gülerler adama bölümlerine bak dalga geçiyo taraftarları.
  • Oyun büyük. Aziz Yıldırım arkasında Ciaye var Amerika var onun arkasında İsraili onun arkasında Paraguay. Galatasaray Riva arazisinde bor çıkartıp storelerde yarım ekmek arası bor satıp borcunu kapatacak diye bunlar hep.
  • Çıldıracam hakem de hakem, hakem de hakem

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Ya konuşsun hocam kim sallıyo ki o adamı , Allah aşkına şuan izleyen hakemler , futbolcular gülüyorlardır , Adamların kendi forumunda bile dalga geçiyorlar antuda filan. BU hafta başakşehirin alacağı beraberliği değil aziz 20 milyon taraftar sahaya inse kurtaramaz.

Her yıl aynı boku yapar hiç birşeyde acıklayamassa gülerler adama bölümlerine bak dalga geçiyo taraftarları.

Öyle deme hocam şuan hedef galatasaray.. Resmen tahtaya koydular galatasarayı amaç galatasarayı yarıştan koparmak.

Cidden baydı. Bi konuşamadı.
    Çok eski bir RPG oyunu vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Change.org da bir kampanya başlatalım mı? Artık Konuş Aziz Bey diye.

Cidden baydı. Bi konuşamadı.

Ya hocam hikaye o amaç başka. Maalesef bu adam türk futbolunu yönetiyor federasyon mhk bunun elinde. Hakemler olmasa şuan çok net söylüyorum ilk 19 da yoklardı.

Oyun büyük

Fb nin gücü yok yenemiyor sallıyorlar yok şöyle oldu yok böyle oldu tipik fb yönetimin açıklamaları şampiyonluk dan kopunca şampiyonluk önemli değil gibi laflar ederler her zaman ki gibi takmaya gerek yok

Yanliz hakem son dk larda epey Fb tarafını tuttu diye düsünüyorum HAK bir pozisyonda resmen elle kesti yatarak hakem gördü vermedi o top döndü iki kere net pozisyon oldu belki Fb maçı alacakdı ama ilk yarıyı görmedim orada birşeyler varsa bilemem

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

Ben ilk yarıya bakamadım Hakem le alakalı ne oldu ki? Benim gördüğüm Fb nin penaltıdan önceki pozisyon korner değil Fernando kendi ayağına çarptırıyor tabi Maraton da ne dediler onada bakmadım

Yanliz hakem son dk larda epey Fb tarafını tuttu diye düsünüyorum HAK bir pozisyonda resmen elle kesti yatarak hakem gördü vermedi o top döndü iki kere net pozisyon oldu belki Fb maçı alacakdı ama ilk yarıyı görmedim orada birşeyler varsa bilemem

Bir penaltı pozisyonu vardı verilmeyen ki net penaltıydı
  • Abicim net söylüyorumgalatasaray taraftarı harekete geçmeli galatasaray yok edilecek çok net. Bunda 1 numaralı görevli isim dursundur net. Adamın yönetim şekline bakmanız yeterli başka birşeye gerek yok. Masa vurduğunda yeri göğü oynatacak devamlı hakemler federasyonu tehdit edecek. Adam lazım galatasaraya başka olmaz bu ülkede. Türkiyede canı en çok hakemler tarafından yanmış 2 takım vardır, 1 galatasaray 2 trabzon..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Abicim net söylüyorumgalatasaray taraftarı harekete geçmeli galatasaray yok edilecek çok net. Bunda 1 numaralı görevli isim dursundur net. Adamın yönetim şekline bakmanız yeterli başka birşeye gerek yok. Masa vurduğunda yeri göğü oynatacak devamlı hakemler federasyonu tehdit edecek. Adam lazım galatasaraya başka olmaz bu ülkede. Türkiyede canı en çok hakemler tarafından yanmış 2 takım vardır, 1 galatasaray 2 trabzon..

şimdi renkdaşım karşı taraf yazmadan ben yazayım illa laf atacaklar ya

1. galatasaray
    2. trabzon demişsin ne güzel etmişsin

fenerin bugünkü verilen penaltı bizim bursa maçında verilmeyen penaltı

trabzon maçında podolskinin verilmeyen penaltısı 1 hafta sonra aynı hakem çok benzer pozisyona penaltı veriyor

eğer federasyon bunların eline geçerse galatasarayı yok edecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

quote:

Abicim net söylüyorumgalatasaray taraftarı harekete geçmeli galatasaray yok edilecek çok net. Bunda 1 numaralı görevli isim dursundur net. Adamın yönetim şekline bakmanız yeterli başka birşeye gerek yok. Masa vurduğunda yeri göğü oynatacak devamlı hakemler federasyonu tehdit edecek. Adam lazım galatasaraya başka olmaz bu ülkede. Türkiyede canı en çok hakemler tarafından yanmış 2 takım vardır, 1 galatasaray 2 trabzon..

şimdi renkdaşım karşı taraf yazmadan ben yazayım illa laf atacaklar ya

1. galatasaray
    2. trabzon demişsin ne güzel etmişsin

fenerin bugünkü verilen penaltı bizim bursa maçında verilmeyen penaltı

trabzon maçında podolskinin verilmeyen penaltısı 1 hafta sonra aynı hakem çok benzer pozisyona penaltı veriyor

eğer federasyon bunların eline geçerse galatasarayı yok edecekler

Geçecek zaten hocam eğer gereken yapılmazsa geçecek maalesef. Rıdvan dilmen denilen şahıs neden federasyona adayım dedi bir düşün. Ama yeter sahipsiz değil bu takım sabır taştı 20 milyon taraftarı olan bu takımı yedirmezler. Savaş çıkar açık söylüyorum. Başta galatasarayın içindeki hainleri temizlemek lazım. Sahip çıkmayan galatasarayı hiçbir şekilde savunamayan bilerek isteyerek itibarsızlaştırmaya çAlışan ajan dursun ve yandandaşları def edilmeli. Bu takımın bu sezon 12puanı hakemler tarafından gasp edildi. Çıtı çıkmadı bizim hain yönetimin böyle gitmez. Taraftarın sabrı biryere kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ya konuşsun hocam kim sallıyo ki o adamı , Allah aşkına şuan izleyen hakemler , futbolcular gülüyorlardır , Adamların kendi forumunda bile dalga geçiyorlar antuda filan. BU hafta başakşehirin alacağı beraberliği değil aziz 20 milyon taraftar sahaya inse kurtaramaz.

Öyle deme hocam şuan hedef galatasaray.. Resmen tahtaya koydular galatasarayı amaç galatasarayı yarıştan koparmak.

Oglum ne yarışı la ilk yari 3luk olacaginiz maci şans eseri kazandiniz hemen kendinizi yarisa soktunuz

Gs de berbat fb de. Ikisi de yarışta olamaz boş yapma burda

• hakemler büyük takımlar kaybedince kötü diğer türlü kimse laf etmez hakemlere

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

quote:

Oglum ne yarışı la ilk yari 3luk olacaginiz maci şans eseri kazandiniz hemen kendinizi yarisa soktunuz

Gs de berbat fb de. Ikisi de yarışta olamaz boş yapma burda

La yürü git işine.

• quote:

Dursun'un gücü ona yetmez o kadar da değil.Galatasaray hep kalır o konuda rahat olun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.