Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı için AMD iyi gidermi? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci için bütçem 250 tl civarı ve güzel bir işlemci almak istiyorum [OYUN İÇİN]
    Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3 İşlemcimi daha iyidir yada intelin başka bir serisimi yardım lütfen

• Oyun oynıcaksan İntel almalısın
  • İşlemci İcin FX-4100 Yerıne, Daha Uyguna Forumdan İkinci El Phenom X4 955 - X4 965 Alınabilir, Yeni Nesil AMD FX Modelleride Eli Kulagında Bu Saatten Sonra Eski Nesil FX 4100 6100 8120 8150 Almak Olmaz, Bence Biraz Bekleyip Yeni Serilerden Alın Ama Bekliyemem Derseniz, Phenom X4 Tavsiye Ederim. Oyun Oynamak Ve Ev Kullanımı İcin Intel Almak Fantaziden Öteye Gecemez, Fuzuli Masraf Olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 24 Ekim 2012; 14:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

İşlemci İcin FX-4100 Yerıne, Daha Uyguna Forumdan İkinci El Phenom X4 955 - X4 965 Alınabilir, Yeni Nesil AMD FX Modelleride Eli Kulagında Bu Saatten Sonra Eski Nesil FX 4100 6100 8120 8150 Almak Olmaz, Bence Biraz Bekleyip Yeni Serilerden Alın Ama Bekliyemem Derseniz, Phenom X4 Tavsiye Ederim. Oyun Oynamak Ve Ev Kullanımı İcin Intel Almak Fantaziden Öteye Gecemez, Fuzuli Masraf Olur.

Haklısın dostum İntel demek masraf demek , ben uygun fiyata güzel bir performans için amd yi seçtim senin önerilerini değerlendiricem teşekkürler

• kalıplara, genellemelere kaptırmamak lazım.

phenom 965 kullanıyorum, sorun çıkaran oyun yok. hiçbir şekilde.
  • O paraya i3 2120 alırsın oyun için çok ideal bir işlemci , fx 6100 de iyidir işlemci olarak fakat oyun için sandy bridge in üstünlüğü sayısız testte kanıtlandı...
  • paran varsa intel,kısıtlı butcen varsa amd al.

hem oyunlarda cok takilmayin islemciye.sisteminiz icin en uygun ekran kartini alin yeter ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo3806

Arkadaşlar işlemci için bütçem 250 tl civarı ve güzel bir işlemci almak istiyorum [OYUN İÇİN]
    Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3 İşlemcimi daha iyidir yada intelin başka bir serisimi yardım lütfen

i3 3220 üstüne oyun işlemcisi yok.
  • Hepinize Teşekkür Ederim Arkadaşlar önerileriniz için
  • Paran olsa da oyun için intele para yatırma bende amd phenom x6 1055 t var gayette memnun durumdayım almak istersen phenom II serisini tavsiye ederim.
  • x4 965 bulabılırsen yeter de artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

Oyun oynıcaksan İntel almalısın

neye dayanarak bunu söylüyorsun. AMD ile oyun oynanmıyormu ?

Arkadaşların dediği gibi phenom II 965 be bulabilirsen al ikinci el. yada yeni nesil fx leri bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel tavsiye edenler arkadasa anakartini sormamislar. Sanirim elde hazir amd anakart var. Ben daha ileri gidip 160 tl civarinda 955 ikinci el onereyim. 965 sifir almaya bile degmez. 955 voltajsiz 3. 7 ghz rahat calisir. Bu arada ekran karti nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd 965 x4 yada phenom II X4 X6 serisi fazlası ile işini görücektir oyun için intele para bayılmana gerek yok sadece önemli bir husus var amd için stok fan kullanma onun dışında amd oyun için yetiyorda artıyor bile ztn şuan için x4 ü bile fazla kullanan ne program var ne de oyun
  • 6100 şu anda vatanda 299tl . %25 indirimi bekle = 225 tl ye alırsın .
  • intel i3 3220 veya ikinci el 300 tlye i5 al
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 29 Ocak 2023; 18:12:39 >
  • hazir oyundan muhabbet acilmisken ikinci el e8400 yada e8500 alacagim. oyun icin nasildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

Oyun oynıcaksan İntel almalısın

Neye göre diyorsunuz? amd ile cod açınca açılmıyor mu? internetten oyun açınca bilgisayar kapanıyor mu? Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.

Bu arada önce ikinci el x4 965 alın. ilerde 2. nesil fx'ler ucuzladığında x4'ü elden çıkarıp fx alırsınız. oyun bilgisayarı alacağınız için ekran kartına yoğunlaşın. x4 sizi çoğu oyunda sıkıntısız götürür. yetmediği yerde oc imkanınız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.