Şimdi Ara

'Oyum Reise, Meclis Mhp' Trendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu yazıyı çok fazla yerde görmeye başladım gerek twitter'da, gerek facebook'ta ve en çok beğenilenler arasında oluyor genellikle.

benim düşüncem mhp'nin bu seçim çok düşük oy alması iken bu trendi görmek şaşırttı , bizim iş yerinde çalışan bir abi de oyum reise, atatürk düşmanı olmasalardı akpye atardım ama o yüzden mhp'ye atıcam diyor.

böyle bir olay mı var şimdi de reisçilerin tarafında?

• güzel fentezi...
  • valla bende görünce şaşırdım mhp 3-4 geçemez diyordum
  • Başkanlıkta kime atacakları önemli Atatürk düşmanı diye Akp atmıyorlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmeyecek zaten. 3-4 almasi imkansız yani.

Burda da araclar dolanıyor mhp nin, insan düşünüyor arkadas sizin ideolojiniz bile yok ki neyin propogandasini yapıyorsunuz diye. :)

Kapiya kilit vurulmasi lazim artık..

• Erdoğanın değimi ile bunlar münafık
  • 1 kasım akp 49

Haziran da 40

Bu seçimde Mhp %10 alacak. Akp %39 falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılan hiçbir ankette Mhp'nin oyu %6'dan aşağı , RTE'nin oyu %42 den aşağı gözükmüyor. Yine büyük hayal kırıklığı olacak hiç mi tanımıyorsanuz ülkenizi seçmeninizi ?

Bende isterim 2009 yerel seçim zamanına geri dönüp akp'nin %38 oy aldığı günleri.O treni biz 2007'de kaçırdık.

Ah o varya Erkan mumcu ve Mehmet ağar ikilisi. Açıklayacaksınız kardeşim. Henüz sağ oylar geçişken ve konsolide olmuş değilken, ikiniz seçim işbirliğine girip güle oynaya %10 barajını geçerken, seçime 20 gün kala o ittifakın neden bozulduğunu açıklayacaksınız.

Hala aklım almıyor "2007 seçim sonuçlarının bir kısmı

DP
    5,42 %

Diğer
    7,63 %

İkisi ittifak halinde girse "diğer " içerisindeki oyları toplasak %10'u geçiyordu.
    Yok öyle sus pus olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Haziran 2018; 17:40:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.