Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğanın Avrupa Birliği Hakkındaki Söylemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa Birliği'nin tekrar uluslararası itibarına ve içine düştüğü çıkmazdan sadece Türkiye, Türkiye'nin tam üyeliği kurtarabilir.— Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Böyle Demiş Ukrayna Rusya Savaşında 2 Tarafta Kayıplar Yaşadı Ama Bu Açıklama Aklıma 1950 Yılında Ki Kore Savaşını Getiriyor Türkiye Natoya Girme Karşlığında Koreye Asker Yollamıştı Avrupa Birliğine Girme Karşılığında Ukraynaya Asker Mi Yollamayı Düşünüyor Recep Tayyip Erdoğan İnşallah Böyle Bir Durum Olmaz

Crucial 16 Gb 2X8 DDR4 3200MHz
    Crucial 1 Tv P3 Serisi 3500 MB SSD

• erduvan;

"Benim değerlendirmemi çok açık net öğrenmek istiyorsanız, Avrupa Birliği Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde.

Avrupa Birliği'nin Türkiye'den kopuş hamlelerini yaptığı bu dönem içerisinde biz de bu gelişmeler karşısında değerlendirmemizi yaparız ve bu değerlendirmelerden sonra Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz"

sanchez;

"Türk hükümeti AB yolunu gerçekten canlandırmak istiyorsa, bunu açıklamalarla değil somut reformlar ve eylemlerle göstermelidir” 09.2023

• Türkiye’nin Avrupa Birliği’ni kurtarabilecek neyi var? Ülkede insanlar sokakta birbirine saldırıyor, adeta 'güçlü olan ayakta kalır' anlayışı hakim. Ülke, kaosa sürüklenmişken bir de Avrupa’yı sırtlamak mı mümkün? Türkiye’nin öncelikli çıkış yolu, ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada ve Japonya gibi ülkelerden danışmanlık veya rehberlik alarak kalkınmayı sağlamaktır. Bizi ayağa kaldırabilecek yegâne unsur, küresel güçlerin başarılı yönetim modellerinden faydalanmaktır.

Ucuz işgücü?Türkler avrupaya gidip oranın asgari ücretiyle çalışabilir.Ab nin bayaği işine gelir açikcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye tek başına, bu şekilde ab'ye giremez. vatandaşı kimse kandırmaya çalışmasın. ne güzel sömürüyorlarken, kim bundan rahatsız olur da ab'ye alır? zaten kaçak göçmenleri göndermekle meşgul ve göçmenlere yapmadıkları kalmışken (akdeniz'de hayatını kaybedenleri düşğünürsek) bu konuda ab'nin vaadine bakan var ise hala ne diyelim. bu yeni bir şey değil zaten. ab bu konuda her zaman aynıydı. bir kere ab demek, vizesiz avrupa demek. paraportsuz avrupa demek.  

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Askeri Güvenlik...

Trump Avrupayı niye koruyoruz boşa para keybediyoruz deyip yarin sabah askerlerini çekse. Kabak gibi acikta kalacaklar.

Ne ordulari var dogru düzgün ne ekipmanlari. Var olan az bir miktar tankını topunuda ukraynada hiç ettiler.

Halklarini öyle gevşek alıştırmışlarki tüm anketler ezici çoğunlukla "ülkem icin asla savaşıp ölmem" diyor.

Bizde sokaklar karisik ise Avrupada süt liman degil.

Almanya da kac hafta üst üste Sokakta rasgele arabayla büyük kalabaliklari ezdiler. Ülke o kadar zivanadan çıkti ki halka kesici alet dağitan Nazi partisi haftasonu seçimden galip ayrildi.

ABD yi örnek gösteriyon Abd sokakta işlenen cinayet konusunda dünya lideri.  

Son 3 ulkenin danismanliga ihtiyaci var geriliyorlar

Ozellikle japon ekonomisi 30 senedir kuculuyor nufusu yaslaniyor insan gucu yok

• Avrupanin Ukrayna'da anlasmadan sonra asker bulundurma fikri var. Ben de bu aciklamayi ilk duydugumda ayni seyi dusundum. Ukrayna'ya asker gonderelim bizi AB'ye alin demezse iyi. Avrupa devletlerinin yerine bizim askeri Rusya'nin onune atarlarsa sasirmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 25 Şubat 2025; 9:6:23 >

Bende bunu düşündüm. büyük ihtimalle askerde göndereceğiz nato kapsamında

• Turkiyeyi Avrupa Birligine almazlar. Amaclari olabildigince etinden sutunden yararlanmak. Avrupa Birligine girmek demek vizesiz seyehat demek ki bunu Avrupa asla istemez. En fazla ekonomik bir is birligi olabilir.

• Vizesiz sehayati 1980'de kaldırıan taraf Türkiye idi. Son yirmi yıldır izolasyonist davranan taraf Avrupa değil Türkiye. Latin Amerika ülkerine üç aya kadar vizesiz seyahat verip, Afrika ve Asya'lı mültecileri kabul eden Avrupa'nın tatile gelmek isteyen Türklerden pek çekindiğini sanmıyorum.

Bu ülkedeki birçok şeye karşı duyarsızlaştık ama hala "Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye ihtiyacı var" gibi arzulu bir cümleyi söyleyebilme cüretlerine katlanamıyorum, yok böyle bir şey olamaz da...

A Haber tarzında AK siyasi klima cümleleriyle bin kez çirkin sözler sarf ettikleri saygı duyulası omurgalı bir yapıya yine sulanıyorlar, gerçekten ülke içindeki AK Partili oluşumların seviyesizliğinin artık bambaşka bir boyuta ulaştığını bir kez daha göstermiş oluyorlar, "Umarım bu medeniyetsizlere acıma duygusunu artık bastırabiliyorlardır" diyeyim ben de

Lost adasında "The Others" dedikleri bir yaşam formu vardır bilir misiniz? Uzun süredir komşularımızda garip bir haller olduğunu yazıp duruyorum, bir komşumuz var yine yazardım kocasını yediğini öldürdüğünü söylerdim, ekleme yapayım kızını da genç yaşta öldürtmüştü. Annem bile onları asil zannederdi, son yıllarda gerçek yüzleriyle tanışıyoruz, AK Partili çıktılar ve dinleri farklı İngiltere'nin ardından İtalya'nın da AB'den çıkmasını bekliyorum, vazlyet bu iken "The Others" görünümlü olmalarına karşın gizli işler çeviren içimizdeki bu mafyaların AB'de işi var mıdır sizce? Alttaki link'in alıntısındaki tipler ne güçlere kavuşurlar düşünebiliyor musunuz?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160173271

Her şeyi gizlice yönetiyorlar, hayatımıza karışıyorlar, rüyalarımıza girip bizimle çok adi yöntemlerle iletişim kuruyorlar, asırlardır sevişip yaşayıp gitmişler kim bu sefilleri içine alır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ya şimdi ab ye girmek nasıl olacak ki?

parayı değiştirmemiz gerekiyor sanırsam yani TL kaldırıp euro gelecek.

ee vergilerde değişecek sanırsam, artık arabadan öyle %300 ötv almak gibi bir durum olmayacak değil mi?

• Bosa hayal kurmayin AB Turkiyeye turist vizesi dahi vermiyor. AB ye giremeyiz bunun icin Adaletten baslayip demokrasiya her alanda koklu degisiklikler yapmak gerek. Ese dosta verilen ihalelere son vermek gerek, bu hicbirinin isine gelmez.

• Aynen muhalif siyasetçileri çok güzel tutuklayıp kaybettiğiniz belediyelere ve millet iradesine çok muazzam darbe yapıyorsunuz gelin bize katılın diyecekler bazen düşünüyorum da bunlar ciddi mi, yoksa makara mı yapıyorlar yoksa takiyye mi yapıyorlar. Yahu sen diktayla yönetilen geri kalmış bir ortadoğu ülkesisin. Gittiğin yön 3. dünya yönü. Senin AB’de ne işin olabilir? Vatandaşlarına Afgan Paki muamelesi yapılıyor büyükelçiliklerde alooo haberin var mı😂😂

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • avrupayı savunacak ucuz asker lazım oda türkler kürtler ortadoğulular işte para vermeye bile gerek yok savaş başlayınca ön cepheye sürerler zaten

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.