AKp lileri dindar ve din korucusu - vatanı milleti savunan olarak gören orta yaş üstüne ne demek gerek ? alnının akı ile kazananlar - mevduat korumalı hesaplar - vergi affından faydalanan vergi kaçakçıları - ülkede sağlık konusunda kalitesiz ve kimyasal dolu gıda üretimi yapanlar - ihraç edilemeyen kimyasallı gıdaları yurt içinde fahiş fiyat ile "ihracat fazlası" adı ile monte edenler kırmızı çizgileri ile ticari antlaşmaları çelişenler - kişisel mal varlıkları ile sürekli büyüyen aile mal varlıklarının artışı din diye diye tüm akil sahibi kişileri ya sürüp ya da yurt dışına kaçmasına sebeb olanlar sonra da toplantılarda para manasına gelen parmak hareketi yapan bakanlar.... yani bunlar mı bu ülkeyi milleti kurtaracak ? ülke içinde hiç hastane görmemişleri doldurup, kendi ait ülkesinin kimlik kartı olmayanların girişini açıklamayanlar, bakanları ne hikmet ise daha sonra her türlü yolsuzluk ile adı çıkanlar ile fotosu olanlar, kardeşi fetöden aranan kişinin halen bakan koltuğunda oturması ve zamanında kendisinin de fetö ağıtlarını ise "o zaman gereken duruma göre söylenmiş sözler, keşke söylemese idim" diye kendini takdis edenler, 150 den fazla üniversite açıp 7 milyona yaklaşan diplomalı vasıfsızlar en az 3 çocuk yapın deyip daha sonra belediyelerin dağıtacağı süte muhtaç edenler 1980 ve 2000 yılları arasında pkk tarafından öldürülmüş öğretmen ve ailelerine en küçük vefa borcu göstermeyip, her ortamda Türkiye aleyhine konuşanları uçak ile bu ülkeye getirenler kendi vatandaşına göstermediği sağlık - barınma imkanlarını olmadık millet ve soysuzlara ki bunların dedeleri Osmanlıyı arkasına libya da tunus da suud da ırak da suriye de canım vefakar dedelerimizi öldürenlere bugün el pençe duranlar papazı vermicem deyip verenler hey alamanya haddini bileceksin... deyip sonra borç verirmisin.. diyenler.. senin bakanını vekilini ülkeye sokmayanlar şimdi gelmiş o sizin eğitim programınız ile yetişen ve 3 çocuk dan aşağı olmaz deyip şimdi o çocukların kullandığı oyları mı eleştiriyorsunuz o çocuklar işte sizin eğitim programınız ve cemaat tarikat din baskıları sonucunda size oy vermek istemiyor olamaz mı ? 23 Nisan'ı o çocuklar ile kutlamak yerine gidip ne olduğu belli olmayan bir tarikat lideri cenazesine katılmak mıdır ULUSALCILIK MİLLİYETCİLİK ULUSCULUK VATANSEVERLİK çok önemli ise ki benim açımdan değil. Bir başkası gidebilir idi ve sen o şimdi şikayet ettiğin çocuklar ile mutlu bir gelecek planı yapardın ama sen bu millet ve ülkeye ne kadar bağlı olduğunu ülkenin en önemli günlerinin birinde tarikat içinde olmayı seçtin millet de bu ve sonraki seçimler için gardını gösterdi artık 3 paket makarna veya .. heyyy haddini bileceksin sözlerine kimse kanmıyor heleki ekonomiyi ancak biz düzeltiriz sözüne ise .... gülüyorlar |
Oy verme yaşı 25’e çıksın (2. sayfa)
-
-
istanbul'a suyu bile recep tayyip erdoğan getirdi.
-
ben ateistim ama akp'yi chp'ye tercih ederim.
-
ben chp yi övecek bir söz söylemedim
1980 sonraki, pkk sevicilerini içlerinde barındırlar
her ülke olayınca aleyhinde oy verdiler. hiç unutmam merhum deniz baykal, amerika Türkiye üzerinden ırak a girmek istediğinde RTE ye her türlü kaba kelimeler ile izni verme diyen biri, daha sonra ırak parçalanırken ise neden amerikaya izin vermedin diye yanar döner söz ile mukabele etti
6 ayda bir kurultay yaparlar. yerler içerler sonra hep aynı metin ile alınan aynı metni okurlar
ve halen merhum ecevit e apo nun nasıl ve niçin teslim edildiği sorusu duruyor ortada ki adam ölüm korkusu olmadan teröristlerini hapisden kolayca yönetiyor.. veya yönetilmesini sağlıyor. reel olarak bir etkisi olmayanları
bir dönem pkk lılar ingilizlerin ermenistan daki gümüş maden ocaklarını korumaya gönderildi.. neden mi , azerbeycan gaza gelip içerilere girer korkusu.. yani kiralık teröristler pkk dediğimiz deaş dediğimiz .. ismindekiler
ateist olman ile akp sevicisi veya chp sevicisi olmanın alakası yok
ayrıca en solcu gezinen yazr ve gazetecileri bu akp döneminde azdıkları hurafeleri okutabildi ve fahiş fiyatdan külliyatlar satabildi. yarın akp kaybedecek olsa onların adını kimse hatırlamayacak. dolayısı ile akp ne kadar iktidarda kalırsa solcu gözüken yolcular aç kalacak
-
chp kapatılsın müze olsun. iş bankası da millete devredilsin.
-
Doğru. Buzdolabını da Erdoğan getirdi.
Erdoğandan önce uçak da uçmuyordu. Saolsun Reisimiz.
-
Merak etme yok öyle birşey Akp ye kaybettiren kendi seçmen kitlesi olan Emekliler o iş max 10 sene sonra çok az kaldı.Yeni nesil sizin gibi zihniyetlere asla oy vermiyecek.Veren illaki olucaktır ama çoğunluk şu anda hala sizin dinazor nesliniz bunun bitmesine çok az kaldı die tahmin ediyorum. 5 sene sonra hazırda olan Z kuşağının üstüne yenileri eklenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 26 Nisan 2024; 16:32:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaş sınırı kalksın çok basit bir matematik kesir sorusu sorulsun. Doğru cevap verenlerin oyları sayılsın. Sorudan cevapları farklı 100 tane olsun, random kime ne gelirse o cevaplasın ki kopya çekmesin kimse.
-
2028 seçimleri
geçersiz oy sayısı: 30.000.000
hatta iddia ediyorum
eğer şakacı ve babuş bu soruları bilebilirse, komple seçme ve seçilme hakkımın iptal edilmesine razıyım
-
işssizlerin çoğu sennin gibi üniversite mezunuu.
-
güneydoğuya bakacak olursan geçersiz oy neredeyse yok full chp aldı.
-
Nickini de reisin sağ kolu falan olarak değistirirsen sana ekstra prim verecekler ha gayret.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla tezinin doğru olduğunu düşünmüyorum babuş, benim kendi işim var ve güzel de gidiyor.
bu ilkokul mezunları çalıştı da ne oldu? emekli oldular mesela 10 bin lira ile geçinmeye çalışıyorlar, bizim kuşağın bu duruma hiçbir zaman düşeceğini düşünmüyorum.
bazıları evini vb almış, pasif gelir sahipleri var ancak çok büyük bir kısmının yine çingeneliğini üstünden atabildikleri sanmıyorum, paralarından bağımsız
-
Yaş değilde zeka testi yapılsın sonra da bazı psikolojik testler. Sonra oy kullanma ehliyeti oluşturulmalıdır.
Bazıları 25 30 40 50 fark etmiyor oy kullanmaları sakıncalı ...
Demokrasi akılsızların olmadığı işlerdir ...
Dağdaki çoban kendini geliştirmişse elbette oyunu kullanır ama okumuş ama kendini geliştirmemiş oy kullanmamalıdır yaşı filan fark etmez ...
-
Soros ile iktidara gelen pirom değil. fetullaha "dön artık bu hasret bitsin diyen" "ne istediler de vermedik" diyen de o değil. fetullahçılar için banka açılışı yapan da o değil. fetullahçılar için kozmik odaya girilmesine sebep olanlar da sol cenah değil. Yine yargıyı fetullahçılara teslim etmek için referandum yapan sol cenah değil.
Şerefli Türk Ordusu Subaylarına kumpas kuranlar da sol cenah değil. Genel Kurmay Başkanına bile kumpas kurup içeri atanlar, kimi subayın bunu kaldıramayıp intihar etmesine sebep olanlar yine sol cenah değil. Bunlar hep ABD güdümündeki akp nin yaptıkları.
"Benim üst aklım papaz elbisesi giy derse giyerim" diyen de sol cenah değil. Altıncı filoya secde edenler hiç sol cenah değil.
Yine ABD'nin Karadeniz'e girmesi için gereken Kanal İstanbul projesi de sol cenahın değil. Kim yırtınıyor Kanal İstanbul diye.
Kim övüne övüne BOP eşbaşkanıyım dedi? Boş beleş konuşmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 28 Nisan 2024; 10:37:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X