Şimdi Ara

Övülen melo'nun yaptığı gerçekten ayıp.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne bileyim içime oturdu benim kalkıp aynı şeyleri fener maçında yapsa yadırgamam ama beşiktaşa yapılmaması gerekiyor attığı dirsek , bilice yaptığı saygısızlık evet galip geldik ilk golü atanda melo. Ama ne bileyim bu adam gercekden yaptığı terbiyesizliğin en önde gideni. Yeri geldiğinde emreyi , volkanı eleştiriyoruz ama bu adamın yaptığı nedir ? Sosyal medyada , ekşide baya övgü dolu enrtyler girilmiş bu taraftar kafasınada yazık. Ben şuan cidden sevinemiyorum cidden moralim bozuk. İçten içe üzülüyorum ama napabilirim ki ne yazıkki böyle yapan adamlar tutuluyor.

• melo adamın ham maddesidir
    tartışmaya kapalı
  • melonun yaptıgı dogru değil ama bjk li gökhan törenin yaptıgı dirsegi savunananları görünce insan düşünmüyor değil.
  • Beşiktaş'a niye yapılmaması gerekiyor? Nasıl saçma mantık bu. Ona yapalım buna yapmayalım nedir?

Bu arada BJK'ye bir bakın gözlerinizi açıp. Yöneticisi kalkmış bizi hakemler doğradı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz diyor. Oyuncusu adama parmak atıyor kalkıp hakkını savunuyor diyor. Oğuzhan diz atıyor Sneijder'e ama kimsenin lafını ettiği yok. Bu mu lafını ettikleri Beşiktaşlılık duruşu? Az biraz saçmalamayı bırakın. Adamlar yıllardır size şerefsiz, emek hırsızı, bilmem ne çocuğu Galatasaray diyor. Siz hala BJK'ye sempati duyuyorsunuz.
  • Melo belkide bu ülkedeki en iyi oynayan yabancı ama yaptıkları çok çocukça. Avrupa'da bu yüzden tutunamıyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjkden de fb kadar nefret ederim. Melo adamdır, maç boyu etmedikleri küfür kalmadı, arenada misliyle cevap vereceğiz

• Olay nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 dakika Galatasaray'a söven Beşiktaş taraftarının nefret ettiği futbolcu benim başımın tacıdır.Hatta puttur,eleştirilemez,eleştirilmesi teklif dahi edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Melo belkide bu ülkedeki en iyi oynayan yabancı ama yaptıkları çok çocukça. Avrupa'da bu yüzden tutunamıyor galiba.

bizde tutundu işte
  • Melo ne yapmış ? Rakibe küfürmü etmiş ? Rakibe ırkçılıkmı yapmış ? Rakibi sürekli sakatlamayamı oynamış ? Ne yapmış yani melo ?
  • emre-volkan'ı bu adamla kıyaslamak saygısızlıktır yahu. üstelik melo'nun saha içindeki davranışları (türkiye'de oynanan sert futbolun ve melo'nun hırsının sonucu bu davranışlar yani adam 'dur şu adamın kafasını kırayım da öyle topu alayım düşüncesiyle' faul yapmıyor bazılarının aksine) cezasız kalmıyor.
  • MELO adamın kelime karşılığıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığı dirsek mi ? Veli adama sarılmış arkadaş orda sarılmış ya bırakmıyor adam kurtulmaya çalışıyor sarılıyor adama hayvan gibi. Oda göstermeden vurdu dirseği, haketti o veli. Pozisyonda penaltı ceza saha içinde sarılmış adama

Veli dirsek atmasada kasap ilk yarı yaptığı faullerle bizim oyuncularımızı biçti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

Meloyu çekemeyenlere gelsin

MELOOOOOOO

• melo bjk veya fb forması giyse onu acımasızca eleştirenler ne yazacaklardı çok iyi biliyoruz. o nedenle hiç samimi bulmuyorum.
    iyi ki melo gibi bir futbolcumuz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

quote:

Orijinalden alıntı: xfox

Meloyu çekemeyenlere gelsin

MELOOOOOOO

Bazı insanlar çok güzel mizah yapıyor ya hahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

melo bjk veya fb forması giyse onu acımasızca eleştirenler ne yazacaklardı çok iyi biliyoruz. o nedenle hiç samimi bulmuyorum.

Olaya şu yönden bak.. meloyu her fırsatta övenler fb bjkde oynasa ne diyecekti?

her şey aynı kapıya çıkıyor. herkese göre kendi futbolcusu adam gibi adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

melo bjk veya fb forması giyse onu acımasızca eleştirenler ne yazacaklardı çok iyi biliyoruz. o nedenle hiç samimi bulmuyorum.

Olaya şu yönden bak.. meloyu her fırsatta övenler fb bjkde oynasa ne diyecekti?

her şey aynı kapıya çıkıyor. herkese göre kendi futbolcusu adam gibi adam

aynı şeyi söylüyoruz. yapılan yorumlar aidiyetlere göre değişiyor, objektif olabilen çok az. ben de dahil.
  • SA BEYLER

• Melo'nun askerleriyiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.