Şimdi Ara

Ovi Maps 3.06 Türkiye haritası *indir*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
30.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi yeni ovi haritalar yazılımı eski haritalarla çalışmıyor.

Aşağıdaki link ile 3.06 sürümü Ovi Maps, Türkiye Haritasını indirebilirsiniz ve direkt hafıza kartına koyup çalıştırabilirsiniz.

http://static.s2g.gate5.de/map5/maploaderzip-00.02.41.123/31222.zip

Kurmak için:
    Telefonunuzu USB den depo modunda bağlayın,
    Hafıza kartınızda cities/diskcache'e kopyalayacaksınız arşivin içindekilerini. (Arşvide numara ve harfler olan klasörler var hepsini kopyalayın.)

Link yabancı forumdan alınmış, dosya indirilmiş tarafımdan incelenmiştir ancak denenmemiştir.

EDIT: TARAFIMDAN DENENDİ GAYET GÜZEL ÇALIŞTI HAYIRLI OLSUN.

Ovi maps 3.06 yı buradan indirebilirsiniz. N97 versiyonu C6 yazılımlarında çalışıyor
    http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-306/download_and_installation

Kaynak:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=30247.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 18 Eylül 2010; 20:19:37 >

• Sağol, güncelleyelim bakalım.
  • 3.06 beğenmedim açıkçası, çok hantal
  • @harun_tr
    beta zaten?
  • Kardeşimin 5230 da maps güncellemesi çıktı ama hafıza sorunu diyor. Ne yaptıysam düzeltemedim.
  • Ben yükledim haritalara giremiyorum yükledikten sonra neden.
  • ovi suite'i kullanarak harita güncellemesi yapabilirsiniz zaten. oradan yaklaşık +50 mb'lık bir dosya download ediyor ve kendiliğinden telefona yükleniyor. ayrıca zahmete girmenize gererk yok hem dosya indirip hem yükleyerek. ayrıca ovi suite içersinde türkçe sesli yönlendirmeyi de indirebilirsiniz.

türkiye haritasını bu şekilde yüklediğiniz zaman gps kullanımında veri alışverişi de 100 kb'tı geçmiyor. aksi halde güncelleme yapılmadan girildiğinde kafadan 1 mb veri alışverişi yapıyor. ovi suite'i kullanmanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz önce testini de yaptım bu haritalar çalışıyor arkadaşlar talimatları düzgün yapın.

Ovi Maps 3.06'yı indirinhttp://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-306/download_and_installation

Çalıştırın eski haritaları siliyim mi diyecek evet deyin

Sonra yukardaki söylenen şekilde haritaları hafıza kartına doğru yere atın.

Gayet başarılı çalışıyor.

Sevgiler
  • İndirdiğiniz dosyayı telefona atın, daha sonra USB ile bilgisayara bağlayın. Programı açtığnızda zaten Ovi Suite kendisi hallediyor. Türkiye haritası 75-76mb civarı oldu.
  • kardeş bu süper birde KKTC ve ya komple Kıbrıs için varmı böyle bişey ? sürekli kontör gitmesindne bıktım. mümkünse uydu görüntüsü olacak.
  • ovi mapsın 1 eski sürümnde bir yere POI ile gidiyordum.Adres yazmıyordum.Bu sorun düzeldimi.Kurdum evin içinden konumu buldu vede tasarımı çok şık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıldakalıcı -- 19 Eylül 2010; 1:34:41 >
  • Teşekkürler.Tam sürümü çıksında bende indireyim.
  • Çok ilginçtir ki evin içinden bile konumumu buldu. Acaba diyorum google map gibi wifi aracılığı ile mi buldu konumumu. Şaşırdım doğrusu. Teşekkürler @aresmar.
  • bunu yuklersek kontor harcamadan omur boyu kullanabilecekmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

bunu yuklersek kontor harcamadan omur boyu kullanabilecekmiyiz?

Elbette
  • ses dosyalarnı nerden indirebilirm
  • beta olduğu için yüklenmesini önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

beta olduğu için yüklenmesini önermiyorum.

Neden? Bizlerin bilmediği, sizin bildiğiniz bir sakıncası mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

sakınca değil.

beta versiyon daha testleri tamamlanmamış tüm kullanıcıların kullanımına tam olarak uygun olmadığı anlamına geliyor.

ayrıca sadece ingilizce dilinin olduğunu duydum.

tam sürümün çıktığında yüklenmesini önerdim ama karar yine son kullanıcının olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

sakınca değil.

beta versiyon daha testleri tamamlanmamış tüm kullanıcıların kullanımına tam olarak uygun olmadığı anlamına geliyor.

ayrıca sadece ingilizce dilinin olduğunu duydum.

tam sürümün çıktığında yüklenmesini önerdim ama karar yine son kullanıcının olur.

Türkçe kullanıoyrum ben

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.