Şimdi Ara

****Overclock PC****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Neden: Core 2 Duo E4300 3.0 MHZ De Çalışma Potansiyeline Sahip. En Ucuz Core 2 Duo İşlemci Olan E4300 Yüksek Çarpanı ve Uygun Fiyatıyla Overclock PC Sine Dahil Edildi.

Anakart: GİGABYTE GA-965P DS3_125$
    Neden: Gelişmiş Bios Seçenekleri Ve Katı Kapasitörleriyle Overclock İçin Sağlam Zemin Oluşturuyor. Uygun Fiyatlı Anakart Hiç Zorlanmadan 450 ve Üzeri FSB Hızlarına Çıkabiliyor.

Ram: 2 X 1 GB VERİTECH DDR2-800 MHZ SOĞUTUCULU_110$
    Neden: Veritech Uygun Fiyatı Ve Soğutucusuyla Uygun Overclock PC Sine Dahil Edilmesi Gereken Bir Bileşen.

Ekran Kartı: PALİT 8600 GT SONİC 256 MB GGR3 128 BİT DX10_160$
    Neden: Palit Sonic Serisiyle Overclock ta İsim Yapmış Bir Seri. Palit in Bu Ekran Kartında 2 Yuva Kaplayan Büyük Bir Soğutucu Kullanılmış. Büyük Olan Fan Daha Az Devir Yaparak Daha Az Gürültü Çıkarıyor. Ayrıca Yüksek Overclock Potansiyeli Sayesinde Isınmadan Yüksek Saat Hızlarına Çıkarılabiliyor.

Sabit Disk: SAMSUNG SP2504C 250 GB SATA2 NCQ_76$
    Neden: NCQ Desteği, Yüksek Performansı, Düşük Gürültü Seviyesi Ve Uygun Fiyatı İle Ocerclock PC Sine Girmeyi Başarıyor. NCQ Desteği İle Veriler Daha Çabuk Bulunuyor, Az Güç Tüketimiyle Güç Kaynağına Yük Bindirmeden Çalışıyor.

Dvd Yazıcı: LG 18X GSA- H42N_33$
    Neden: Yüksek Hızda DVD Yazıp Okuyabiliyor. Zira DVD+R, DVD-R Ve DVD-R DL Yazmada LG GSA- H42N Den Daha Hızlısı Yok.

Kasa: FEEL HURRİCANE 550W 14CM FAN MAVİ NEON:86$
    Neden:Kasa Olarak Bir Sonuca Varamadım. Enarmax Chakra Tasarımı Ve Soğutmasıyla Çok İyi Bir Kasa. Ama Bu PC Ye Göre Fazla Gelebileceğinden Feel Hurricane 550W Diyorum. Ama Forumlarda Gördüğüm Kadarıyla Kimse Güç Kaynağından Memnun Değil. Ama Soğutması Da Gerçekten Başarılı. Özellikle Görünümü Ve Mavi Neon Işıklandırma Sistemiyle Alınmaya Değer Diyorum.

Mouse: GENİUS NAVİGATOR 535 GAME LASER MOUSE:21$
    Neden: Genius Navigator 535 DPI Ve Tepki Siresiyle Gerçekten Başarılı Bir Mouse. Teflon Yapısıyla Kaymaları Önlüyor, Üstündeki Ayarlanabilir DPI Sayesinde Oyun Sırasında Hassalığın Ayarlanmasına Yardımcı Oluyor.

Klavye: A4-TECH X-SLİM KL5 UP_7$
    Neden: Uygun Tuş Dizilimi, Boyutu Ve Şıklığıyla Overclock PC Ye Yakışacağını Düşündüm. Ama Bu Yazıyı Okuyan Arkadaşlar Benden Daha İyi Önerilerde Bulunabilir.

Monitör: SAMSUNG 19" 932W 5MS LCD SİYAH_229
    Neden: Gerçektende Samsung LCD Teknolojisinde Çok Başarılı. Bu Üründe 5MS Tepkime Süresi İle Oyunlarda Akıcılık Sağlanabilir. Ayrıca Şık Görünümü İle Feel Kasanın Yanına Yakışacağını Düşündüm. Samsung un Kendi Teknoljilerinin Tümünü Barındıran Monitör Fiyatına Göre Performans Oranı Yüksek LCD Lerden Biri.

TOPLAM:KDV Lİ 1145$

Benim Gördüğüm Ve Uygun Fiyata PC Toplasaydım Böyle Bir PC İsterdim. Her Ne Kadar En İyi Olmasada Sonuçta Bütçesi Ve Overclock Potansiyeli Sayesinde Çok Daha Pahalı PC lere Ulaşabileceğine İnanıyorum. Yazdığım Parçalarda Bir Eksiklik Gören Yada Bu Daha İyi Olurdu Diyen Olacaktır. Ama Ben Yardımcı Olmak Adına Kendi Düşündüklerimi Yazdım. Yorumda Bulunursanız Bende Eksiklerimi Görebilirim. Herkese Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmostwantedx -- 4 Mayıs 2007; 10:38:17 >

• Kasayı kesinlikle değiştir. Oc yaparken dumanlar yükselmesin.
  • Dediğim Gibi Kasadan Emin Değildim Zaten. Ama Feel Kadar Hoş Ve Sade Bir Tasarıma Sahip Olan Bir Kasa Göremedim.
  • firebal.net'e bak görürsün

OC yapacağım diyorsan kasa+güç kaynağı alman daha doğru olur.
  • Kasa Haricinde Başka Bir Önerisi Olan Söylesin. Çünkü Yazın Bu Sistemi Alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

firebal.net'e bak görürsün

uzun zamandır feel 460 kasa ve psu sunu kullanıyorum e6300 işlemcim overclocklu ve şimdi yanına 8800gts de ekledim daha bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

firebal.net'e bak görürsün

uzun zamandır feel 460 kasa ve psu sunu kullanıyorum e6300 işlemcim overclocklu ve şimdi yanına 8800gts de ekledim daha bir sorunla karşılaşmadım

sorun yaşaman artık çok yakındır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC darboğaz
    9 ay önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Asus UEFI bios ile overclock?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki psu olarak ne düşünüyorsun psu'yu iyi bir marka almalısın..
  • Kasayı Feel Alıp PSU Yu Değiştirmeyi Düşünüyorum. Bu Sisteme Göre PSU Önerirseniz Sevinirim.
  • Feel ile imzamdaki sistemde hiiç sorun yaşamadım.1 ay oldu.
  • bence fsp epsilon 600watt alabilirsin 130$+kdv
    feelın malzeme kalitesi vasat ve boyası en ufak birşeyde çiziliyor (feel h2 de öyleydi)
  • arkadaşım bende yeni bir sistem topluyorum ve hemen hemen aynı bileşenleri alıyorum ama daha pahalıya geliyor .sen bu sistemi nerden topladın ve o fiyat kdv dahil fiyatı mı
    coe 2 duo 4300....123 dolar+kdv
    gigabyte 965 p s3......112+
    kıngston 1gb ddr2 667 ...53+
    samsung 80 gb hdd.....45+
    palit 8500gt sonic....99+
    lg h42n dvd rw.....33+
    Aopen 350 watt kasa...55+
    klavye +hoparlör...35+
    hyundaı 19'' lcd....198+
    fiyatlar gigatekden alındı.753 dolar +kdv ediyor(886 dolar)
  • Evet KDV Fiyatı. Nova Bilgisayardan Topladım. Ama Bazı Parçalar Orda Yoktu.
  • xmostwantedx

bu sistemi hangi siteden topladın?
    veritech ramlerin linklerini verebilir misin?

kasa feel hurricane 2nin cok hos bir tasarımı var. fanları buyuk ve sessiz. (butun yorumlar oyle soyluyor) guckayagı olarak 550 watt secenegi bulunuyor. ama gercektende bu kadar yuksek oldugunu dusunmuyorum
  • Dostum kendi resmi bir sitesi olmayan bir markadan ne beklersin (Kasadan bahsediyorum)
    Ram konusunda bence kingstondan vazgeçilmemelii Sahsi gorusum tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.