Şimdi Ara

Otostop çekerken başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cebimde son 100 lira caare param olsun diyerekten otostop çekmeye başladım. Hava soğuk üşüyordum ama param cebimde kalsın diye katlanıyorduk. Kimsede almıyordu tam umudu kesmiştim bir tane araba durdu biraz ilerimde. Koştum kapıyı açmaya çalıştım açılmıyor cama vuruyorum açılmıyor gibisinden. Adam 15 20 saniye sonra camı açtı hayırdır ne zorluyorsun kapıyı dedi. Dondum kaldım, dedim otostop çekiyordum durdun, dedim. O da ben telefonla konuşmak için durdum dedi. Hadi başka yerde dilen dedi zoruma gitti. Neyse otostop çekmekten vazgeçtim moralim bozuldu gururuma dokundu. Bizde parayla gideriz bidaha otostop çekenin dedik gittim gebze terminale bindim otobüse oturdum yerime. Bir bardak Le cola ve 2 tane Casey kek ikram ettiler tam onları yiyordum yanda adam koltuğu yatırdı iki seksen hemen arkadaki koltuğu kaldır sıkıştım burada gibisinden bir şeyler söyledi diğeri de sende yatır o zaman kardeşim dedi. Yatırırdım yatırmazdın derken birbirine girdiler tüm otobüs bu develeri izliyor.O ara muavin geldi ayırdı bunları. Bu seferde benim önüme oturdu yine koltuğu yatırdı. Kaldırır mısın kardeşim dedim, neyi dedi gülerek ananı dedim sinirlendim. Hemen koltuğu kaldırdı bana döndü vurmaya hazırlanıyordu suratına keki gömdüm çikolatalı olanı ardından kolayı kafasına boşalttım yumruğu da kodum yere serildi. Meyveli kekide açtım yiyorum bunun diğer kavga ettiği barzonunda kolasını aldım yerime oturdum. Haa bu arada, unutmadan, Bursadan Edirneye gidiyordu otobüs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıktı valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper hikaye

• başarılı
  • Vay be o otobüste, rota değiştirip geneneksel DH mangal partisi yapılabilecek kadar dhli varmış.

• upcuk

• Hikaye güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vapur geldi ben kaçar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.