aslında bayiye gidip çingenlik yapsanız her şeyi alırsınız. 3-4 kişi sağlam gideceksiniz ama. telefonda rahatça kestirip atabiliyorlar. bunları yapmıyorsunuz ayıplı mal satmaktan zarar karşılanır diye düşünüyorum. km garantisi felan boş yani |
Otoplus'tan araç aldım ve ve başıma gelenler (2. sayfa)

-
-
Evet hocam, ondan asla iade seçeneğini düşünüyorum. Hem kredi çektim hem de aldığımdan beri 30-40 arttı arabanın fiyatı, bir daha alamam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bir önceki aracı vavacars'tan almıştım hiç sorun yaşamadım ama demek ki hepsinde benzer şeyler var.
Cidden gücüm yeterse bir daha ikinci el arabaya tövbe. Sıfır al imak için her şeyi yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 26 Temmuz 2023; 14:46:5 >
Hocam ilk aracımı bu şekilde iade edince şükürler olsun ki sıfır araç nasip oldu, en azından kafam rahat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam, anlıyorsunuz neden insanların sıfır araba istediğini. İyi günlerde kullanın.
Çok geçmiş olsun. başka yere de sorsaydınız keşke. 6 bin TL çok para değil bu devirde. Siz yine de ekşisözlük vs yazın. Tüketici hakem heyetine verin, asılın ne bulursanız. Belki zararınıza destek de olurlar. Boşuna sinirlenmeyin.
Başka sorun çıkmaz güle güle kullanırsınız inşallah. Alıp memnun kalan çok kişi var.
Ben de aracımı satmak için mıuhattap olmuştum bu çakallarla. Tüm özellikleri girdim. 498k TL teklif verdi (geçen yıl) gittim gösterdim. Aynen dediğim gibi araç. Sıfır sorun.
Teklif 430k dedi.
Resmen "gel gel" yapıyor adamlar. Ya arabada bişey yoksa o parayı vermeyeceksen niye o teklifi yapıyorsun da benim vaktimi çalıyorsun??
-
Nasıl geri sattılar hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayali demedim hocam, demek istedigim resmi bir sey degil tamamen keyiflerine bagli. yani bugun yazi verse bile yarin yok oyle bir garanti dese resmi olarak yapabileceginiz bir sey yok.
ancak gizli ayip vs kapsamina sokulursa bir sey yapilabilir, o durumda zaten iyi niyet garantisi olup olmamasi onemli degil.
iyi niyet garantisi goz boyamaktan baska birsey degil.
gecmis olsun bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 26 Temmuz 2023; 16:20:35 > -
Araci sattikdan kısa bir sure sonra otv duzenlenmesi geldi ve 1.0 manual golf ve leonlar lansmanla oldukca uygun satilmaya baslandi. Vavacarsa kurumsal uye olup kendi aracimi sattigim rakamdan 3 -4 bin tl gibi daha ucuza satin aldim. Ancak ben aldigimda piyasa oldukca geri gelmisdi ederinden fazla verdim yinede.
Haklısınız hocam. Benim hatam belki de ama artık gerçekten güvenemiyorum onların yönlendirdiği yere. Kendim cebimden yaptırırım ama en son öağduriyeti gidereceklerini söylediler umarım yaparlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 26 Temmuz 2023; 17:6:15 >
Geçmiş olaun da, aorun giderilirse şayet siz de bu yazıyı silersiniz. Hep böyle oluyor genelde. Sosyal medyayla sıkıştırıp işler halledilince temizlik.
-
Eğer oturup tehdit etmezlerse silmeyi düşünmüyorum. Edit yaparak sonucun ne olduğunu eklerim sadece ama oturup tehdit ederlerse ne yapayım hocam?
Bir de ben buraya yazdıktan sonra ulaşmadılar bana, buraya yazdım diye çözülmüyor, satış müdürüyle iletişim kurduktan sonra o yardımcı oldu. Silmeyi gerektirecek bir durum olacağını sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 26 Temmuz 2023; 17:47:34 >
öyle bayiden değil araba ciklet almam
nedemek oğlum başka yere gösteremezsin
daha ilk etapta tarcanlara gitmezse arabayı almam diyecektiniz
Komik bir ödeme yapmayı teklif ederler, konuyu kapatın oldu bitti derler. İstersen eski fiyattan geri ver derler. Araç şu kadar sürede bu kadar prim yaptı dersiniz. Öyle bir durumda çok daha fazla zarar edeceğiniz için çaresizce binmeye devam edersiniz.
Züzü car Cücü car hepsi aynı. Kurumsal görünümlü, anlaşmalı servis ile garanti verdiklerini (!) iddia ettikleri bir sistem var. Filo çıkmalarını, piyasada zor satılacak arabaları süsleyip püsleyip satıyorlar. Arkasında koskoca firma var tabi güvenilir. Aslında kimse yok. Geçmiş olsun.
-
-
Arkadaşlar 50.000 Km ve üzeri büyük şehirlerde kullanılmış 2.el araç alıyorsanız kazasız yada hasarsız araç bulmak imkansız.Hiç hasarı yok yada temiz diyen kurumsal yada şahıs satıcılarına asla inanmayınız.Bildiğiniz ve güvendiğiniz ustalara kontrol ettiriniz.Ha içlerinde azda olsa dürüst olan satıcılarda çıkabilir.
-
Otoplus ne zaman isim yapmış? Bol bol reklam gerisi hava civa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Temmuz 2023; 20:28:43 >
Bende bunu yazacaktım. Şu cümleden sonra o firmaya dünyayı dar etmiyorsan ciddiye alınmıyorum diye de üzülmeyeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Temmuz 2023; 20:29:22 >
iyi niyet olsa da olmasa da yetkili serviste israr etmek bence dogru karar en azindan kafaniz rahat olur. benim a4un sanzimanda yag kacagi olmustu sanayi ustalari uzayli gormus gibi bakiyordu. dsg ile multitronic sanzimani ayiramayan ne yag koyacagini bilemeyen ustalar gordum...
-
Kaputta boya çıktığı göbi götürür iade ederdim. 3 yaşında aracın da sorunlu çıkması şanssızlık olmuş geçmiş olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X