Şimdi Ara

Otoparkta Valeler arabamı çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otoparkta valeler aracı park edilen yerden getirirken çarptılar ne yapmalıyım? Ne karşıdaki adam suçlu ne de ben! Sigorta tutanağı nasıl tutulacak? Suç benim aracı kullanan valede..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GEÇMİŞ OLSUN.

ASLINDA SUÇ SİZDE , VALEYE ARABA VERİLMEZ TÜRKİYE'DE.

KASKO VARSA PEK SIKINTI OLMAZ , YOKSA İŞLETMENİN SİGORTASINDAN KARŞILANMALI AMA DEDİĞİM GİBİ BURASI TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

GEÇMİŞ OLSUN.

ASLINDA SUÇ SİZDE , VALEYE ARABA VERİLMEZ TÜRKİYE'DE.

KASKO VARSA PEK SIKINTI OLMAZ , YOKSA İŞLETMENİN SİGORTASINDAN KARŞILANMALI AMA DEDİĞİM GİBİ BURASI TÜRKİYE

Kasko varsa derken?!?

Kasko bende var karşıdaki araçta da var ama araçları biz kullanmıyorduk! Kimin kaskosu karşılayacak?

Otoparkın sigortası ayrı bir şey oluyor herhalde onda bizdeki tutanak olmayacak o zaman değil mi?

• DAHA TECRÜBELİ BİRİNİN BİLGİ VERMESİ DAHA SAĞLIKLI OLUR AMA BENİM KANAATİMCE ;

VURAN ARAÇ SİZİNKİ , PARK HALİNDEKİ KARŞI TARAF , ARAÇLARINIZI KASKONUN ANLAŞMALI OLDUĞU YETKİLİ SERVİSE ÇEKECEKSİNİZ , EKSPER GELECEK , BÜYÜK İHTİMALLE KUSUR ORANI 100/100 SİZE VERİLECEK.

FAKAT BURDA ARACI SİZ ÇARPMADIĞINIZ İÇİN AYRICA SİGORTA ŞİRKETİ MASRAFI BİRİNE YIKMAK İÇİN OTOPARK'IN PEŞİNE DÜŞECEK. SİZDEN SADECE GÖRGÜ TANIĞI YAHUT KAMERA KAYDI İSTEYEBİLİR .

EĞER Kİ BUNLAR YOKSA OTOPARKTAKİ VALE BEN ÇARPMADIM , OLAY İLE ALAKAM YOK DER VE YIRTAR.
  • Otopark yetkileri hallederiz diyorlar sorun çıkmaz diye umuyorum, diğer araçta hareket halindeydi, açık bir otopark, köşede çarpıştılar, benim aracın sağ ön tekerlek tampon, diğer aracın sol ön tekerlek tarafı tampon yarıldı

Otoparkın alan sigortası diye bişey varmış

Bakalım ne olacak

• O AVM yada işyeri nere ise onlar yaptıracaklar...Kanun açık...İşveren firmasında çalışanın , personelinin görevini yaparken üçüncü kişilere verdiği zararı ödemek zorunda....Oda dönüp kusurlu ise personelin maaşından kesiyor.....Onların işyeri orası.... Sorun yok...Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 11 Ocak 2016; 9:19:51 >
  • Yalnız olay otoparkta oluyorsa trafik sigortası karışmaz diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayı sürttüm
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Yalnız olay otoparkta oluyorsa trafik sigortası karışmaz diye biliyorum.

bende öyle biliyorum
  • Arkadaşlar bizim kaza açık otoparkta oldu, mesleki sorumluluk sigortası diye bir şey varmış onun üzErinden servise verdik, sonucu aktarırım

• Kapalı veya açık ; Otopark da olan bir kaza da çok sıkıntı yaşanıyor .
    Genelde işletilen İş yerinde ( Restaurant,Cafe vs. )
    Mesleki sorumluluk sigortası yaptırır .
    Tabi bu işletmeciye kalmış bir durum .
    Mesleki sorumluluk sigortası zorunlu mu bilmiyorum fakat gittiğiniz mekanlara dikkat edin .
    Hatta Aracınızı vermeden önce bunları söyleyin , konuşun .
    Sonuçta sizin aracınız ve sizin Hakkı'nız.
    Üzücü bir durum geçmiş olsun kardeşim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twist Of Fate -- 18 Ocak 2016; 16:16:09 >
  • Otoparkın mesleki sorumluluk sigortası var, ancak bir miktar muafiyet oluyormuş, bu yüzden benim kaskoyu karıştırmadık, bu yüzden ben servise ödeme yapacakmışım sigorta şirketi bana yapacakmış, tampon komple değişmiş, birde ben otopark sigortasının anlaşmalı olduğu servise değil kendi orjinal servise verdim

Bakalım ne olacak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.