Şimdi Ara

Otomobil Tercih Acil Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Max. 74.000Tl bütçe var. Daha fazla artamaz. 4 kişilik bir aile için uygun sıfır bir araç bakıyorum. Tavanı yüksek olursa iyi olur arkada uzun boylu biri oturcak. Bir sürü araç test ettik. Bi türlü istediğimiz gibi bişey bulamadık. Yıllık yaklaşık 18000km yapıyoruz.Motor olarak öncelik Dizel. Yakıt tüketimi fazla olmamalı ama motor da zayıf olmamalı. İçeri fazla yol veya motor gürültüsünü mümkün olduğu kadar az almalı. Tabii bu kadar para veriyoruz. Konfor ve teknolojik açıdan da donanımlı bi araç olmalı. Sürekli(hergün) kullanıyoruz. O nedenle sorun çıkarmayan bi araç olmalı. Çok acelemiz yok. Şunu bekle falan şeklinde tavsiylelerde bulunabilirsiniz. Ancak 73.950tl ye passat 1.6tdi comfortline+sunroof sıfır araç bulduk 10-15 güne gelicek. Onu alsak mı başka bi araç mı alsak yoksa beklesek mi diye kararsız kaldık. Ne dersiniz?

Almadıyı düşündüğümüz araçlar;

Passat 1.6 tdi
    Cmax 1.6 tdci
    Megane Sport Tourer 1.6dci(130hp)
    Superb 1.6 tdi (ama içine çok ses alıyo diyolar. bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simitii -- 28 Ekim 2012; 16:01:33 >

• 0 mi ikinci el mi, her ikisi de olurmu? Otomatik manuel? Dizel benzinli?
    Ben 64 e grand cmax titanyum alirim mesela. Tam aile arabasi. 10 bin tl cebinde kalir. Cok kaliteli tok bir arac yapmislar, bi de otomatik olsa tatindan yenmez. Hem senin istedigin gibi arka tavan mesafesi yuksek, motor da 1.6 tdi 115 hp, passattan daha iyi senin kullanim amacina gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreq -- 28 Ekim 2012; 15:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreq

0 mi ikinci el mi, her ikisi de olurmu? Otomatik manuel? Dizel benzinli?
    Ben 64 e grand cmax titanyum alirim mesela. Tam aile arabasi. 10 bin tl cebinde kalir. Cok kaliteli tok bir arac yapmislar, bi de otomatik olsa tatindan yenmez.

0 olcak. Sorunsuz otomatik vites seçeneği varsa(yakıt tüketimi fazla olmıcak şekilde) otomatik yoksa monuel de olur. Belirttiğim gibi yakıt tüketimini önemsiyorum. Öncelik dizel. Çok büyük olmasınız istemiyorum. Grand deil de normal cmax a bakıcam yarın. üstüne bikaç opsiyon koydum mu 65 fiyat çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitii

quote:

Orijinalden alıntı: emreq

0 mi ikinci el mi, her ikisi de olurmu? Otomatik manuel? Dizel benzinli?
    Ben 64 e grand cmax titanyum alirim mesela. Tam aile arabasi. 10 bin tl cebinde kalir. Cok kaliteli tok bir arac yapmislar, bi de otomatik olsa tatindan yenmez.

0 olcak. Sorunsuz otomatik vites seçeneği varsa(yakıt tüketimi fazla olmıcak şekilde) otomatik yoksa monuel de olur. Belirttiğim gibi yakıt tüketimini önemsiyorum. Öncelik dizel. Çok büyük olmasınız istemiyorum. Grand deil de normal cmax a bakıcam yarın. üstüne bikaç opsiyon koydum mu 65 fiyat çıktı.

Grand dememin sebebi arka kapilarinin kayarak acilmasi cok kolay bir binis sagliyor, ayrica bagaji 719 litre, elektrikli bagaj kapagi var. Ben otomatigi ciksin esime dusunuyorum. Megane st onermem, alma niyetiyle cok inceledim o araci fakat kalite ve iscilik problemleri var aracta. Konfor eksikligi de bariz. Tek iyi yonu motoru. Superb ben de inceledim test ettim ama isinamadim, pek bir artisi yok segmentinin altinda kalmis. Fiyat ucuz gibi gorunse de ucuz da degil eskisi gibi, onun da fiyati yerine gelmis. Ya passat alin ya da grand veya normal c-max.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında superb nin daha donanımlı olması ilgimi çekiyor ancak yol sesi falan alıyorsa o zmn işler değişir tabii denemem lazım...
  • Yeni kasa Mondeo'yu bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Yeni kasa Mondeo'yu bekleyin derim.

şuanki mondeo nun bile fiyatı pahalı. yeni çok pahalı olur diye düşünüyorum. fiyatı bi netleşse o aracı ben de beğendim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Passat iyidir a classada bakın derim
  • Diğer C sınıfı iki araç içinden Passat ve Superb sıyrılıyor.
    Superb Elegance daha donanımlı CL Passat'tan.
    Fakat o yeşil iç ışıklandırma ve mekanik el freni yüzünden Superb'i düşünmezdim.(Kişisel görüşüm).Superb'in kasası da daha eski.
    İkinci eli de hesaba katarsak Passat daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Diğer C sınıfı iki araç içinden Passat ve Superb sıyrılıyor.
    Superb Elegance daha donanımlı CL Passat'tan.
    Fakat o yeşil iç ışıklandırma ve mekanik el freni yüzünden Superb'i düşünmezdim.(Kişisel görüşüm).Superb'in kasası da daha eski.
    İkinci eli de hesaba katarsak Passat daha mantıklı.

çok uzun süre kullanıcağım için 2.eli pek önemsemiyorum. Passat comfortline donanım olarak çok boş geliyo c sınıfı bazı araçlar bile daha donanımlı bu nedenle kafamda soru işareti var yoksa direk passatı alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

Passat iyidir a classada bakın derim

A class ın iç mekanı biraz dar.
  • volvo v40'ı bekleyin isterseniz. bunun dışında ds5 ilginç bir seçenek olabilir. ceed sw'ye bakabilirsiniz ayrıca, acayip şık bir araç hatta normal hb'den daha şık. motor iyi, iç mekan iyi, fiyat uygun, dizel otomatik olayı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 28 Ekim 2012; 22:20:33 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith_388 -- 28 Ekim 2012; 22:46:03 >
  • Sizi passat fazlasıyla memnun edecektir, geniş, konforlu bir araçtır.
  • Orijinalden alıntı: faith_388

Hepsi güzel araçlar passat ve superb daha ön plana çıkıyor...SuperB'nin iç mekanda daha kaliteli bence,daha geniş,daha donanımlı ama Passat diğer konularda dahada üstün ikinci el piyasası çok iyi...Mondeo'nun şimdiki kasasıda hemen hemen aynı fiyatlarda çokta pahalı değil...Hepsini test edin karar verin...Mesela c5 ve 508'ide bir gözden geçirin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.