Şimdi Ara

Otomobil satışları patlama yaptı, rekor yakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milliyetin haberine göre otomobil satışları patlama yaptı. ÖTV düzenlemesinin ayak sesi bile yetti gibi duruyor. Toplamda 1 milyon araç satılması bekleniyormuş.

http://www.milliyet.com.tr/satislar-patladi-rekor-yolda--ekonomi-2348336/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 21 Kasım 2016; 9:41:16 >

• 100binlik araca 19bin ilave isteycekse devlet, bence vatandas 1 degil 2 arac alip birini garajda saklamali. 1.si pert olunca digerini cikarip devam etmeli.

Yoksa vatandasin uzuuuuuun yillar otomobil almasi hayal olacak bu duzenleme ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 21 Kasım 2016; 9:44:4 >
  • Zamları da patlatırlar yakında. Ötv aynı kalsa bile zamlar yakındır. Bende çok satsam zam yapardım. Zam yaptıkça daha çok artıyor satışlar. 2 yıl sıfır almasak normale gelecek fiyatlar ama dinleyen yok.
  • ÖTV dedikodusu ile bayiler indirimsiz satış yapıyor... Tiyatroda 2. perde aralanıyor:

http://www.hurriyet.com.tr/zam-kacinilmaz-otv-ertelensin-40283467

Bu kez kur artışı oldu zam gelecek diye ÖTV artışı ertelenecek muhtemel artış gene zam yoluyla bayilere kalacak...
    Gene bayiiler karlı çıkacak bu işten...
  • Devlet sag gosterip sol vurursa otvde duzenlemeye gidilip orta sinif ve ekonomik sinifta ucuzlama olursa, sivil ayaklanma cikmasi muhtemel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda Cerato için toplu alım konusu mevcut, hiç şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Forumda Cerato için toplu alım konusu mevcut, hiç şaşırmadım.

millet öpülmeye alışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

millet öpülmeye alışmış

Kesinlikle...

Bundan 4 ay öncesine kadar ülke yıkılmanın eşiğine gelmişti, adamlar toplanmış; "70 kağıda alırsak bedava ağabey" muhabbeti yapıyorlar.

Biraz sıcak fırsatlarda takılmaları lazım.

• hükümetin yandaş gazetesinden ne beklersiniz ki zaten?
    bir tane ülke ile alakalı olusmuz bir haber yoktur o gazetelerde zaten, her şey 10 numaradır.
    o yüzden sebahattin sen yine de ülkemizi o kadar küçümseme.. çok şeetmeyin yani.
    bunun izdüşümlerinden güneş gaztesi de geçen devletten ÖTV müjdesi diye başlık atmıştı.

hey gidi koca abdi ipekçi'nin milliyetini ne hale getirdiler.
  • Hukumette bu isi aydinlatsin ciksinda ama yok nerdee boyle muglak demecler verirsen tabi millette gider alir zam yemeden .Resmi gazetede yeni oranlar yayinlanana kadar boyle gider bu is.Ha isin birde kur boyutu var ada ayri dert velhasili kelam bu sene sonu indirim yapmaktan kurtardi firmalar ustune birde bindirim yaptilar.
  • quote:

quote:

quote:

millet öpülmeye alışmış

Kesinlikle...

Bundan 4 ay öncesine kadar ülke yıkılmanın eşiğine gelmişti, adamlar toplanmış; "70 kağıda alırsak bedava ağabey" muhabbeti yapıyorlar.

Milletin parasi var ihtiyaci var aliyor birader. bu durum seni niye gerdi bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

hükümetin yandaş gazetesinden ne beklersiniz ki zaten?
    bir tane ülke ile alakalı olusmuz bir haber yoktur o gazetelerde zaten, her şey 10 numaradır.
    o yüzden sebahattin sen yine de ülkemizi o kadar küçümseme.. çok şeetmeyin yani.
    bunun izdüşümlerinden güneş gaztesi de geçen devletten ÖTV müjdesi diye başlık atmıştı.

hey gidi koca abdi ipekçi'nin milliyetini ne hale getirdiler.

Geçen gün maden kazası oldu sahibi kim sence ??? Habertürk ile Show tv nin sahibi turgay ciner... Daha toprak altında kalanlar çıkmadı ama bir tane neredeyse haber yok...

Bu millete herşey müstahak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

quote:

quote:

millet öpülmeye alışmış

Kesinlikle...

Milletin parasi var ihtiyaci var aliyor birader. bu durum seni niye gerdi bu kadar.

Beni geren yok. Milletin fakir edebiyatı yapıyor oluşuna dem vuruyorum. Elbette milletin parası var, Cerato ne ki, KIA'dan fazla BMW satılan bir ülkede yaşıyoruz.

• Bu yandaş gazeteler bayramda Osmangazi bedavayken şu kadar araç bu kadar araç geçti diyordu

Hani Bayramdan sonra ne kadar araç geçti Birgün hariç yazan yok .
  • Bende ÖTV dedikodusunun kasıtlı olarak çıkarıldığını düşünmeye başladım. ÖTV olmasa bile zamlar yadigar kalacak bize.
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey olmaz kimse gıkını bile çıkarmaz hatta otv %200 olsun yine bir tık olmaz her türlü iddia yada girerim.

• Hic kimse guvenmiyor demek ki mevcut hukumete,bakan zam yok cart curt desede kimseyi inandiramamis demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu yandaş gazeteler bayramda Osmangazi bedavayken şu kadar araç bu kadar araç geçti diyordu

bayramda paralıydıbende körfezi dolandım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu yandaş gazeteler bayramda Osmangazi bedavayken şu kadar araç bu kadar araç geçti diyordu

bayramda paralıydıbende körfezi dolandım

İlk bayram abi Temmuz'daki
  • bence bir an once otv zammi gelmeli yeter canim boyle olmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.