< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Otomobil ikinci el şuan faiş fiyatlarda ve bu fiyatlar düşermi?
-
-
Düşmeyecek gibi. Yatırım aracına dönüştü çünkü.
-
Paran varsa hemen al bu ülkede neyin fiyatı düştü. 2020 haziranda 180 bine aldığım golf 300-400 bin civarı oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşmez, düşmesi icin arabalarin uzerinde ki vergilerin azaltilmasi lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 29 Kasım 2021; 13:28:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düşmesi çok zor
-
aynı tarihlerde 130a aldığımız 2013 jettaya hala 200 lira çekiyorlar bu hesapla 250 bin olması lazımdı hikmet golfte mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfır araç gelmediği için düşmez.sıfır araç da çip krizi diye gelmiyor üretim yok.ucuzunu da geçtim talebe yetecek sıfır olacak insanlar onu tercih edecek ki ikinci el piyasası düşecek.şu anda herkes ikinci el alırken nasıl düşsün?
-
bazı araçlar popüler ve elden ele geziyor leon civic gibi.her alan da kar koyup satınca fiyat uçuyor.bazı araçlar da alan satmıyor el değiştirmiyor ya da nadir oluyor benimki gibi ve prim yapmıyor.ben 2018'de aldım ikinci sahibiyim mesela.millet farı tamponu vs oynanmış 100 bin devirmiş araçlara ne istiyor bi bak:
orijinal 31 binde bendeki ne satacam satsam bu kadar temiz aracı bir daha hayatta bulamam.insignia bakıyoruz bir arkadaşa 1 1.5 sene önce adam diyor hatasız boyasız.ekspere götürdük tavanda boya var diyor.meğer direğe girmiş adam.tavana kadar yükseldi mi direk mi düştü yani o zaman yapıyorlardı şimdi hiçbir şeye güvenemezsin insanlar bu olay yüzünden şikayetçi alalım da neye güvenip de ne alacaz?
bu da kardeşimin ben almadan 8 ay önce ekstralı sıfır alıp 3bin km'deyken 99 bine sattığı leon umarım anlatabilmişimdir?benimkine de dolardan sonra öyle yazmaya başladılar yoksa unutulmuş 170 180 bin yazılan bir modeldi corsalara bile daha çok yazıyorlardı çünkü 2015'te satmamış euro6 motor olanı 6 ay satmış 68500'den pahalı geldi demek ki.alfa modeli arasan daha çoktur döküyorsun 10 15 ilan çıkıyor onların da bazıları ilk 6 ay euro5.sürmek için iyi yatırım için kötü sen de öyle düşün.kuzende vardı jetta eski olmasa satmazdı 2007 idi ikide bir sensör hatası cart hatası yok turbo yakma dsg beyin derken düzeltti sattı.200 bini devirme derim bir yerden sonra o sana biniyor vw'nin parçaları çok pahalı.beyne 10 bin istedi servis bundan en az 2 sene önce.
-
2 el piyasasında yaşanan durgunluktan dolayı düşüşler devam ediyor. Seçimden sonra kur yükselmeye devam ederse sıfır araçlara tekrardan zam gündemde olur 2.el'e yansır ama kısa bir süre sonra ikinci ellerde tekrar gerileme gelir çünkü araç piyasası eskisi gibi canlı değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X