Şimdi Ara

Otomobil Genelde Mesleklerimiz - YARDIMLAŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
13
Favori
12.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun açılma sebebi otomobil genelde herkesin birbirine yardımcı olmasıdır.Belki işlerimizi yaptırabileceğimiz adamlar burnumuzun dibindedir

Ben başlıyayım

Matbacıyım kendime ait işyerim var flexo klişe digital baskı klişeleri yapıyoruz. Kartvizit düğün davetiyesi ambalaj etiket tasarımları yapıyorum.
    Kısacası hem grafikerlik hem bu işlerle uğraşıyorum.

İhtiyacı olan arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

Yerim istanbul bağcılarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 18 Haziran 2012; 13:18:15 >

• Aksaray Üniversitesinde öğretim üyesiyim, yolu buralara düşen olursa herzaman kahve içmeye beklerim
  • Galericiyim - İstanbul Bahçelievlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Galericiyim - İstanbul Bahçelievlerden

Aziz bey konularınızı sık takip ediyorum ama melekutta olsanız sizi döverler

Bilsek aracı sizden almaya gelirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Atıp tutmak kolay kardeşim galericilere karşı bi ön yargı ve genelleme var ama napalım galericiyiz diye girmeyelimmi foruma ?

Forumda Karşılıksız hizmet veriyordum herkez aracının ederini net bir şekilde ögreniyordu karşılıksız ama forum bunu kaybetti .. Bizim forumumuz bunu kaldırmadı yani art niyetli kötü niyetli insanlar yüzünden iyilerde bilgiden mahrum kaldı onca kişi şimdi özelden yazıp gine fiyat ögrenmek istiyor ama ben hiçbirine artık cevap yazmıyorum ..

Herzaman beklerim sizide

• elektrik teknik ressamıyım. yarışmacı arkadaslara başarılar

işin şakası bir yana, elektrik projeleri konusunda yardımcı olabilirim ihtiyacı olanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_fb -- 18 Haziran 2012; 13:35:57 >
  • Mekanik tesisat teknik ressamıyım. Isıtma, havalandırma, sıhhi ve yangın tesisat projeleri, şemaları, izometrileri, kazan daireleri + detay ve kesitleri, vs. shop drawing, as build projeleri çizerim. Mekanik tesisat projeleri ile ilgili mesai saatleri dışında destek verebilirim eğer dışarıdan proje yaptırmak isteyen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 18 Haziran 2012; 13:39:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tez yardımlaşma ve anket
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Atıp tutmak kolay kardeşim galericilere karşı bi ön yargı ve genelleme var ama napalım galericiyiz diye girmeyelimmi foruma ?

Forumda Karşılıksız hizmet veriyordum herkez aracının ederini net bir şekilde ögreniyordu karşılıksız ama forum bunu kaybetti .. Bizim forumumuz bunu kaldırmadı yani art niyetli kötü niyetli insanlar yüzünden iyilerde bilgiden mahrum kaldı onca kişi şimdi özelden yazıp gine fiyat ögrenmek istiyor ama ben hiçbirine artık cevap yazmıyorum ..

Herzaman beklerim sizide

Her akşam bahçelievlerdeyim kayınpederim yaylada oturuyor. Çokta araç aradım maşallah sizi herkes duymuş ben duymamışım. Bilsem gelirdim ta aracı gittim denizli aydından aldım geldim.

Artık kısmet bir dahaki sefere nasip allahtan diyelim

• Üniversite biteli 2 yıl oldu hala iş yok. Yunanistan'da Avrupa Birliğinin Gönüllü çalışanıyım. Çalışanıyım dediğime bakmayın para filan aldığım yok yani.
  • Kendim memurum aynı zaman da turizm şirketimiz var ortağım işletiyor.

Dünyanın her yerine uçak bileti, otel rezervasyonu, vize... (Reklamsız olmaz
  • quote:

Her akşam bahçelievlerdeyim kayınpederim yaylada oturuyor. Çokta araç aradım maşallah sizi herkes duymuş ben duymamışım. Bilsem gelirdim ta aracı gittim denizli aydından aldım geldim.

Artık kısmet bir dahaki sefere nasip allahtan diyelim

Ozaman sizide buluşmaya beklerim gelin tanışalım hocam

http://resim.donanimhaber.com/m_62060571/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62060571

• quote:

quote:

quote:

Herzaman beklerim sizide

aziz bey yaş kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?
  • quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?
    birde yaylayı geçince dümdüz gidince (yaya olarak) ilerde galeriler var karşılıklı ordamı galeriniz
  • İstanbul Bağcılar'da Mali Müşavir'im.

İtina ile defter tutulur...
  • Ögrenci. -İnşaat. Guzel konu takıpteyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctin13 -- 18 Haziran 2012; 13:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?
    birde yaylayı geçince dümdüz gidince (yaya olarak) ilerde galeriler var karşılıklı ordamı galeriniz

Dükkan benim adıma Tapuda vergi dairesinde benim adıma yani tüm yetki bende babam sadece evde canı sıkılıyor diye ve bana destek amaçlı geliyor ben koşturunca o dükkanda durmak için yani

Hayır Haznedardayız 1995Yılından beri aynı adreste..

• quote:

quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?

Dükkan benim adıma Tapuda vergi dairesinde benim adıma yani tüm yetki bende babam sadece evde canı sıkılıyor diye ve bana destek amaçlı geliyor ben koşturunca o dükkanda durmak için yani

kafam karıştı 21 yaşında olduguna göre 1995te 5 yaşında değilmiydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 18 Haziran 2012; 13:52:34 >

• manisa merkezde mali müşavirim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?

kafam karıştı 21 yaşında olduguna göre 1995te 5 yaşında değilmiydin

Dükkanı Kuran Babamdır. Ama 18 Yaşıma bastıgım günden itibaren devralan benim ...

Bana şimdi Birçok kişi kalkıp Diyecek Baba parası falan belki sizde ama isteyene onuda detaylı anlatırım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.