Şimdi Ara

Otomobil Genelde Mesleklerimiz - YARDIMLAŞMA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
13
Favori
12.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadık_57

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

İstanbul Bağcılar'da Mali Müşavir'im.

İtina ile defter tutulur...

Usta herkes KDV'leri erken bitirme talaşında sen forumdasın

Kdv mi kalır bu zaman dostum...

24'ünde değil mi yahu? Ben gittikten sonra yoksa odamı değişti??

Yok o daha değişmedi 24 'ü son...

Ay başında işeri bitiririm genelde ama tabi ki tek tük kalıyor son günlere, her müşteri zamanında vermiyor evrakları...

Kavga gürültü evrak topladığım günler gözümde canlandı

• Öğretmenim. Bursadayım.
  • Ankara öğrenci, her türlü kaynatırım karı kız konusunda yardımcı olurum
  • İzmir'deyim, Makina Mühendisiyin. Yaş olmuş 38.
    9 yıl yaptıktan sonra meslekten koptum, baba mesleğine geçtim, aile şirketinde çalışıyorum.
    Rotifer Su Ürünleri olarak balık yemi ithalatı üzerine çalışıyorum.

Distribütörü olduğum markalar; GSLA Great Salt Lake Artemia, New Life Spectrum, Dainichi, Ocean Nutrition, Algamac
    ve kendi markamız ROTIFISH, daha emekleme aşamasında.
    Akvaryum balığı besleyen var ise yardımcı olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?
    birde yaylayı geçince dümdüz gidince (yaya olarak) ilerde galeriler var karşılıklı ordamı galeriniz

Dükkan benim adıma Tapuda vergi dairesinde benim adıma yani tüm yetki bende babam sadece evde canı sıkılıyor diye ve bana destek amaçlı geliyor ben koşturunca o dükkanda durmak için yani

Hayır Haznedardayız 1995Yılından beri aynı adreste..

kafam karıştı 21 yaşında olduguna göre 1995te 5 yaşında değilmiydin

Yahu adam işlerini oğluna devretmiş inzivaya çekilmiş, emekli olmuş.
    Ne duymak istiyorsunuz neyi kurcalıyorsunuz anlamadım ?

bişey kurcaladığımız yok 95 yılı dedi 21 yaşındayım dedi bende merak ettim.
    he siz altında bişey arıyosanız o benim fesatlığım değil.
    lütfen tartışmaya çevirmeyin.

Ben altında birşey aramıyorum. Aslında 3. kişi olarak keşke konuşmasaydım, ama yazıda konuşmada olduğu gibi vurgu ve tonlama olmayınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Kırdıysam özür dilerim.

Aziz hocamı severim yaşıt sayılırız, onu ve yaptığı meslekle çok uğraştılar haksız yere. Belki bundan dolayı tepki gösterdim. Yersiz oldu galiba, tekrar özür dilerim kusura bakma

olsun. canın sagolsun problem değil.

• Çiçeği burnunda lise mezunuyum Denizlideyim. Dil bölümünden mezun oldum, eğer ufak tefek çeviri işleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Denizli'ye falan yolu düşen olursa gidecekleri mekanlar konusunda da tavsiye verebilirim.
  • Yarışmaya Ankaradan katılıyorum restoratörüm evinizin , iş yerinizin iç dış yenilemelerini keyifle yapabilirim.
  • Avukatım. İstanbuldayım.
  • imzamdan da görüldüğü üzere inşaat müh. öğrencisiyim tuzlada oturuyorum bende
  • Türkiyenin en büyük firmaların arasında ilk 30'a giren bir kuruluşdayım. Çalışıyorum öyle..
  • Bilgisayar mühendisiyim,yazılım falan uğraşıyoruz.
    IOS android yazılımı ihtiyacları olan varsa beni bulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascuu -- 18 Haziran 2012; 16:22:32 >
  • Ankarada Makine Muhendisi ogrencisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara elektrik-elekronik mühendisliği öğrencisiyim

• yazılım uzmanıyım.

format atılır, modem bağlanır
  • Öğrenciyim..

Mekanik - Bakım Onarım okudum meslek lisesinde.

Şuanda kocaelide otomotiv teknolojileri üzerüne okuyorum.. Gene mekanik olarak..

Baba mesleğide otomotiv..

Bu arada staj amaçlı 25 Haziran - 25 Temmuz arasında florya gülsoy Mercedes servisinde çalışacağım. Kendileri tanıdığımızdır, yapabileceğim birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..

İstanbul - Bahçelievlerdeyim işi düşen olursa beklerim :)

Trabzonda işi olan varsa her türlü o da halledilir imkân varsa :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Galericiyim - İstanbul Bahçelievlerden

Aziz bey konularınızı sık takip ediyorum ama melekutta olsanız sizi döverler

Bilsek aracı sizden almaya gelirdim

Atıp tutmak kolay kardeşim galericilere karşı bi ön yargı ve genelleme var ama napalım galericiyiz diye girmeyelimmi foruma ?

Forumda Karşılıksız hizmet veriyordum herkez aracının ederini net bir şekilde ögreniyordu karşılıksız ama forum bunu kaybetti .. Bizim forumumuz bunu kaldırmadı yani art niyetli kötü niyetli insanlar yüzünden iyilerde bilgiden mahrum kaldı onca kişi şimdi özelden yazıp gine fiyat ögrenmek istiyor ama ben hiçbirine artık cevap yazmıyorum ..

Herzaman beklerim sizide

Ya arkadasim nedir bu enaniyet anlamıyorum. Sanki sen olmasan araç piyasasını kimse belirleyemeyecek. Yok forum kaybetti yok iyiler kötüler. Nereden biliyorsun sana kotu cümleler kuran insanların kotu niyetli olduklarını ve nasıl peşin hüküm verebiliyorsun. Madem kendini donanım habere bilgi vermeye adadin neden birkaç KOTU nun lafiyla İYİ leri kendinden mahrum bırakıyorsun? Üstlendiğin misyona ters düşmüyormu?

Ego tatmin merkezi haline geldi forum.

Edit: Ankara da ev tekstili isiyle uğraşıyorum. Ufak bir mağazamız var ayrıca bu ay inşaata başlıyorum Allah nasip ederse (proje onay aşamasında) kecioren özel hastanesinin karşısında.
    O bölgeden ev alacak olanlara ve Ankara'nın dört bir yanında perde yaptiracaklara yardımcı olunur, sabahları sıcak poaca bulunur, fotokopi çekilir, forum üyelerine güzellik yapılır.

Bu mesajla gelenlere 100 tl bonus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEZ_TEX -- 18 Haziran 2012; 17:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Ya arkadasim nedir bu enaniyet anlamıyorum. Sanki sen olmasan araç piyasasını kimse belirleyemeyecek. Yok forum kaybetti yok iyiler kötüler. Nereden biliyorsun sana kotu cümleler kuran insanların kotu niyetli olduklarına nasıl peşin hüküm verebiliyorsun. Madem kendini donanım habere bilgi vermeye adadin neden birkaç KOTU nun lafiyla İYİ leri kendinden mahrum bırakıyorsun? Üstlendiğin misyona ters düşmüyormu?

Ego tatmin merkezi haline geldi forum.

Aracın piyasasını bilmeyecek degil ben bu hizmeti veren ilk ve tek kişi idim forum'da onu bahsetmeye çalıştım ama siz degişik yerlere çektiniz..

Kötü cümleler haksız eleştiriler küfürler hakaretler düşmanlıklar arttıkca ben kendi kendime karar verdimki forum bunu haketmiyor.

İyi insanlar yok degilmi var ama kötü insanların yaptıkları onların yaptıklarını görmemi örttü sadece okadar.

• Unide ogrenciyim bolum iktisat. Elimden geldigince brokerlik ve eksperlik yapiyorum. İtina ile hurdaniza araci bulunur. Gemi mallariniza gozetim yapilir.
    İsi babamdan devraldim. Candostumu kaybedeli bugun 13. gun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 18 Haziran 2012; 17:09:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Unide ogrenciyim bolum iktisat. Elimden geldigince brokerlik ve eksperlik yapiyorum. İtina ile hurdaniza araci bulunur. Gemi mallariniza gozetim yapilir.
    İsi babamdan devraldim. Candostumu kaybedeli bugun 13. gun.

Mekanı cennet olsun..
  • ÖĞRENCİYİM ,GERİSİNİ ANLADINIZ SİZ YARDIMCI FİLAN OLAMAM PARA LAZIM BİRAZ ANLADINIZ SİZ İŞİN ŞAKASI Bİ YANA FOTOGRAFÇILIKLA UĞRAŞIYRUM İLGİLİ KONUDA YARDIMA İHTİYACI OLAN OLURSA ..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.