Şimdi Ara

Otomobil Genelde Mesleklerimiz - YARDIMLAŞMA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
13
Favori
12.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brings Me Women

quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Unide ogrenciyim bolum iktisat. Elimden geldigince brokerlik ve eksperlik yapiyorum. İtina ile hurdaniza araci bulunur. Gemi mallariniza gozetim yapilir.
    İsi babamdan devraldim. Candostumu kaybedeli bugun 13. gun.

Mekanı cennet olsun..

Sagolun. Dostlar sagolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz kardesim psikolog
    Yengem psikolog
    Halam fizyoterapist
    Babam ilce milli egitim sube mudur v
    Abim mali musavir

İstanbul avrupa yakasinda ozelllkle okul ehliyet v.s konularda her turlu yardimci olurum

Kendim rehabilitasyon merkezi kurucu muduruyum allah kimsenin basina vermesin engelli bireylere egitim veriyoruz
    İsitme
    Zihin
    Fizik tedavi
    Otizim
    Down sendromu v.s

Hanimi unuttum ::))) okul oncesi ogretmeni devlette kadrolu ::)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 18 Haziran 2012; 18:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Konunun açılma sebebi otomobil genelde herkesin birbirine yardımcı olmasıdır.Belki işlerimizi yaptırabileceğimiz adamlar burnumuzun dibindedir

Ben başlıyayım

Matbacıyım kendime ait işyerim var flexo klişe digital baskı klişeleri yapıyoruz. Kartvizit düğün davetiyesi ambalaj etiket tasarımları yapıyorum.
    Kısacası hem grafikerlik hem bu işlerle uğraşıyorum.

İhtiyacı olan arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

Yerim istanbul bağcılarda

Cok is var seninle yakiniz birde

Anketli zarf lazim ::)))

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

tıp doktoruyum
    fiziksel tıp ve rehabilitasyon( fizik tedavi) dalında uzmanım.
    sağlık ile ilgili sorunlarınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, parada almam...

hocam para almam diye bir şey olmaz. Hepimizin kendine göre bir ticaret iş hayatı var. Böyle söyleyip kendinizi egale etmeyin.

Hem tanıdık hem ücretli olacaksınki mesleğin devam etsin. Ha ince tür kıyak geçilir orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Çiçeği burnunda lise mezunuyum Denizlideyim. Dil bölümünden mezun oldum, eğer ufak tefek çeviri işleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Denizli'ye falan yolu düşen olursa gidecekleri mekanlar konusunda da tavsiye verebilirim.

aracı denizliden 1-2 ay önce aldım bi köy horozu bulamadım kesip yemeye yenimi söylüyorsun üstadım
  • quote:

quote:

tıp doktoruyum
    sağlık ile ilgili sorunlarınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, parada almam...

hocam para almam diye bir şey olmaz. Hepimizin kendine göre bir ticaret iş hayatı var. Böyle söyleyip kendinizi egale etmeyin.

Hem tanıdık hem ücretli olacaksınki mesleğin devam etsin. Ha ince tür kıyak geçilir orası ayrı.

ABİ BÜYÜYÜNCE PARA ALMADAN İYİ EDECEM DEMİŞ KÜÖÜKKEN ONDAN GALİBA ARKADAŞA HAKLI TİCARET BAŞKA FORUMDAŞLIK BAŞKA .D

• quote:

tıp doktoruyum

Hocam nerede dr ozel degilse

• Çiçeği burnunda lise öğrencisiyim. Bu yaz boş gezenin boş kalfasıyım herhalde
    Yardıma ihtiyaç duyan yaşıtlarım olursa ders konusunda yardımcı olabilirim

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeisoneday -- 18 Haziran 2012; 23:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Galericiyim - İstanbul Bahçelievlerden

Aga seni bir ben seviyorum galiba

Hemserim benim ::)))

• quote:

quote:

tıp doktoruyum

Doktorluk ticaret değildir arkadaşım, her şey de para değildir.Burası da ticarethane değildir.

quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI
    Çizerim(.),(!)

Ellerinize sağlık, forumda sanatçı arkadaşlarımızın olduğunu bilmek çok sevindirici.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Galericiyim - İstanbul Bahçelievlerden

Aga seni bir ben seviyorum galiba

Hemserim benim ::)))

Bizi Bizden başka seven yok
  • Aile Hekimiyem. Uzmanlık yakında inşallah.İstirahat raporu haricindeki konularda yardımcı olurum.Yer Sivas Koyulhisar..Buradan çok geçen var ama hiç uğrayanımız yok. özellikle cihanair.Kars'a gidip geliyor bize uğramıyor.Geçen olursa mutlaka beklerim.İllaki önceden haberleşme telefonlaşmaya gerek yok.İlçe hastanesine gelirseniz oradan bana ulaşırlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Aile Hekimiyem. Uzmanlık yakında inşallah.İstirahat raporu haricindeki konularda yardımcı olurum.Yer Sivas Koyulhisar..Buradan çok geçen var ama hiç uğrayanımız yok. özellikle cihanair.Kars'a gidip geliyor bize uğramıyor.Geçen olursa mutlaka beklerim.İllaki önceden haberleşme telefonlaşmaya gerek yok.İlçe hastanesine gelirseniz oradan bana ulaşırlar zaten.

Hocam forumun en karizma adamı sensin. Mesleğin, avatarın, kullanıcı tercihlerin felan 10 numara yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?
    birde yaylayı geçince dümdüz gidince (yaya olarak) ilerde galeriler var karşılıklı ordamı galeriniz

Dükkan benim adıma Tapuda vergi dairesinde benim adıma yani tüm yetki bende babam sadece evde canı sıkılıyor diye ve bana destek amaçlı geliyor ben koşturunca o dükkanda durmak için yani

Hayır Haznedardayız 1995Yılından beri aynı adreste..

kafam karıştı 21 yaşında olduguna göre 1995te 5 yaşında değilmiydin

Dükkanı Kuran Babamdır. Ama 18 Yaşıma bastıgım günden itibaren devralan benim ...

Bana şimdi Birçok kişi kalkıp Diyecek Baba parası falan belki sizde ama isteyene onuda detaylı anlatırım

Baba parası olsa ne olur ki? kimin parasından faydalanacaksın başka baba ne için vardır yeri geldiğinde destek çıkmak için ben anlamıyorum baba parası diyenleri.Züğür tesellisi bence

• endüstri mühendisiyim. bursa
  • Bilgisayar programcılığı okuyorum, oradan da inşallah nasip olursa yazılım mühendisliği. tabi bu bölümüde ingilizce okuyacağım. küçük çeviri olsun programlama olsun elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edepar -- 18 Haziran 2012; 18:07:00 >
  • Vatan Bilgisayar'da Exper markası adına satış danışmanlığı yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Makina mühendisiyim, uzmanlık alanım ''Otomotiv''.

Makine mühendisleri pek Otomotiv alanına yönelmiyormuş, iş bulma sıkıntısından sanırım bende o alana yönelmek istiyorum. Var mı öyle bir şey ?Alan ile ilgili kötü yönleri var mı tavsiye eder misiniz ?
    Teşekkürler.

Konuya dönecek olursamÖğrenciyim , makine mühendisliği okuyorum.

• Ogrenciyim ama butcem oldugu zamanlarda arac al sat yapiyorum.

• Edebiyat öğretmeniyim, şimdilik Ankara'dayım.

Ek:Pek de işinizin düşeceği bir meslek değil malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 18 Haziran 2012; 18:16:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.