Şimdi Ara

Otomobil Benim İşim Diyen Buyur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otomobil forum sitesi ararken yine forumdonanım ile karşılaşmak ne güzel :D

http://www.avcihasarlioto.com/listing/2012-w-jetta-1-6-tdi-trend/ hasarlı Araç için düşünceleriniz nedir alınır mı?alsak bi zararı olurmu ileride .Satanla görüştüm parça konusunda bir yardımcı olurum dedi. düşüncelerinizi söylermisiniz.

• 40.000 e 0km Full Cruze alın ya Hasarli 2012 model 2. El jettaya 40.000 mi verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muadilleri ile arasında 10 - 12 bin TL fark var, tabi kilometresine göre değişir.
    Aracın yürüyeninde, motorunda zarar yoksa hasarı da 4 5 bin TL ye yaptırabiliyorsanız alın.

Ama ben o paraları böyle bi araca vermem =)
  • hocam bu araç dizel cruze dizel modelleri yok diye biliyorum ve cruze la bu araba bir değil yav öyle değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Muadilleri ile arasında 10 - 12 bin TL fark var, tabi kilometresine göre değişir.
    Aracın yürüyeninde, motorunda zarar yoksa hasarı da 4 5 bin TL ye yaptırabiliyorsanız alın.

Ama ben o paraları böyle bi araca vermem =)

4 5 değilde 6 yı birz geçer dedi yürürde hiç bir sıkınıtı yok sürdük
  • 40.000TL çok fazla gerçekten. O paralara ne arabalar var, araştırırsanız bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

40.000TL çok fazla gerçekten. O paralara ne arabalar var, araştırırsanız bulabilirsiniz.

hocam arkadaş tavsiye etti ben binecek bir araç istiyorum dedim satmak gibi bir düşüncem yok su an dedim oda hasarlı al ucuza alır ucuza satarsın dyor.
    Arabadan kar etmek galericilerin işi sen öyle de böylede satarken zarar etcen dedi zarar aynı olacak ucuza alcan ucuza satcan diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoosuff

hocam bu araç dizel cruze dizel modelleri yok diye biliyorum ve cruze la bu araba bir değil yav öyle değilmi

Tabiki bir degil hocam
    cruze 2 gomlek daha iyi jettadan ama jettada sinifina gore fena degil

• Hocam binici isen 2. elinin çok kuvvetli olması ile ün yapan bir araca kilitlenip kalma.
    Sonuçta o paralara güzel araçlar bulunur.

Ben hasar işine ısınamadım bir türlü.
  • yoosuff Y kullanıcısına yanıt
    Ön yürüyen aksama zarar geldiyse bir daha düzelmez. Şöyle bi sürün eğer 100 kilometreyi geçtikten sonra sağa sola çekmiyorsa alın derim
  • quote:

Hocam binici isen 2. elinin çok kuvvetli olması ile ün yapan bir araca kilitlenip kalma.

hocam tavsiyen için teşşekür ederim
  • quote:

Hocam binici isen 2. elinin çok kuvvetli olması ile ün yapan bir araca kilitlenip kalma.

hocam aslında benimde içim rahat değil hasarlı araç deyince tamir edilince sürekli bozulacak gibi bir his taşıyor bende arkadaş tavsiye ediyor diye bir araştırayım dedim
  • quote:

quote:

hocam tavsiyen için teşşekür ederim

hocam 100 km sürme şansımız olmuyor ama 3-4 km sürdük yürürde bir sıkıntı yok sade kaporta hasarı gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math.

quote:

hocam bu araç dizel cruze dizel modelleri yok diye biliyorum ve cruze la bu araba bir değil yav öyle değilmi

Tabiki bir degil hocam

Jetta sınıfına göre fena değil ama cruze 2 gömlek üstün. E serisi mi bu cruze, ne kadar mantıksız yorum yapıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

quote:

Tabiki bir degil hocam

Jetta sınıfına göre fena değil ama cruze 2 gömlek üstün. E serisi mi bu cruze, ne kadar mantıksız yorum yapıyorsunuz...

2 sinif demedim bu birrrr
    cruze daha iyi bir arac bu ikii

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

quote:

Tabiki bir degil hocam

2 sinif demedim bu birrrr
    cruze daha iyi bir arac bu ikii

gömlekten kastın ne ozaman. xl mı xxl mı ? Gömlek mi alıyoz araba mı ?

Üstünse üstün de 2 gömlek dersen sınıf girer yoksa gömlek almıyoruz değil mi

• quote:

quote:

hocam aslında benimde içim rahat değil hasarlı araç deyince tamir edilince sürekli bozulacak gibi bir his taşıyor bende arkadaş tavsiye ediyor diye bir araştırayım dedim

İçinize sineni alın hocam.
    Şimdi Jetta iyi araba kötü değil ama bu pazarda en çok 2. elinin iyi olması nedeni ile tanınıyor. Bu yüzden 2.el fiyatları da nispeten yüksek. Siz biniciyim dediğinize göre, o fiyatlara 2.eli Jettaya göre daha kötü olan ama daha iyi araçlar da bulabilirsiniz.

Bence konuları biraz araştırın ve bu başlık altından bütçeniz dahilinde araç tavsiyesi de isteyin. Güzel seçenekler getireceğine eminim arkadaşların.

• ilk fotodan ne kadar güzel dedim, ancak daha sonraki fotolarıda görünce,
    arka sağ çamurluk
    arka sağ kapı
    sağ çamurluk
    sol çamurluk
    tampon
    etek farları
    normal farlar

ayrıca daha birsürü ufak tefek, yani parça olarak ufak, maddi olarak büyük meblalar çıkabilir, bir kaporta ustası alıp, kaça tamir edilebilineceğini, değişicek parçaları , parça fiyatlarını öğrenin, ondan sonra bulaşın. Zira hasar olarak çok hasar yok, ancak yeni araç, muhtemelen parçaları pahalıdır.
  • tamam arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierra

ilk fotodan ne kadar güzel dedim, ancak daha sonraki fotolarıda görünce,
    arka sağ çamurluk
    arka sağ kapı
    sağ çamurluk
    sol çamurluk
    tampon
    etek farları
    normal farlar

ayrıca daha birsürü ufak tefek, yani parça olarak ufak, maddi olarak büyük meblalar çıkabilir, bir kaporta ustası alıp, kaça tamir edilebilineceğini, değişicek parçaları , parça fiyatlarını öğrenin, ondan sonra bulaşın. Zira hasar olarak çok hasar yok, ancak yeni araç, muhtemelen parçaları pahalıdır.

Binbaşım teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz parçası pahalı olur diye söylemişlerdi adam 6000 i birz geçer dedi ama daha çok daha fazla olabilir hiç girmemek lazım bu işlere

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.