Şimdi Ara

Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.207
Cevap
268
Favori
624.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim çocuk 105 santim, 17 kilo. Cybex sirona var hala. Çok mu geç kaldık 15-36 ya geçmek için. Bu hafta sonu alayım hemen 15-36.
    besafe izi flex fix, cybex q3 plus a göre nasıldır. Bayağı fiyat farkı var. İkiside aynı miktarda mı yatıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism72

Benim çocuk 105 santim, 17 kilo. Cybex sirona var hala. Çok mu geç kaldık 15-36 ya geçmek için. Bu hafta sonu alayım hemen 15-36.
    besafe izi flex fix, cybex q3 plus a göre nasıldır. Bayağı fiyat farkı var. İkiside aynı miktarda mı yatıyor acaba?
    izi flex daha fazla yatıyor ama kalite yönünden cybex daha iyi. ek olarak cybex in q serisine adac testi yapılamıyor malesef

bu arada tam sınırdasınız çocuğunuz sığmamaya başlamıştır
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Cybex de adac neden yapılmıyor? İzin mi vermiyorlar? Cybex den vazgeçerim büyük ihtimal bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism72

Çok teşekkürler. Cybex de adac neden yapılmıyor? İzin mi vermiyorlar? Cybex den vazgeçerim büyük ihtimal bu durumda.
    opera ya sordum bu durumu uygun manken olmadığını söylediler ama bana pek mantıklı gelmedi.

q serisinde kafalıkla beraber gövde bölümüde yükseliyor ama izi flexte de az da olsa yükseliyor.

M serisinde ise sadece kafalık yükseliyor ve adac var
  • kkumsel K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Geç cevap için kusura bakmayın. GB Vaya i-size aldım operaistanbul'dan. Genel olarak bir sıkıntımız olmadı. Ama şu an 360 derece dönmesinin çok önemli olmadığını düşünüyorum, neredeyse hiç kullanmıyoruz çünkü. Belki çocuk daha büyüyünce ihtiyaç olabilir, bilemiyorum.

Cirona M2 i-size'a tekrar baktım. Evet haklısınız, bu modelde ön bar yok bence de. O dönem nasıl bir yanlışlık yaptım ve modelleri karıştırdım bilemiyorum açıkçası, epey zaman geçti üzerinden. Tamamen yaptığım araştırmayı paylaşma ve arayıştakilere yardımcı olma amaçlıydı o paylaşım.

Cirona M2 i-size güzel gibi gözüküyor. Fiyatı da oldukça indirimli. Kesinlikle değerlendirilebilir.
  • Maverick_77 kullanıcısına yanıt
    Gelen koltuğun klavuzu ve koli üstü yapışkanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xChernobilx kullanıcısına yanıt
    Uzunca deneme şansım oldu

Kumaş kalitesi. Hareketsiz durması. Yolculukta boş yada dolu tıkırtı yapmaması. 9 aylık veledin oturup mutlulukla etrafa bakması su anda sevindirdi. Daha önce hiç oto koltuğu kullanmamıs biri olarak acemice düşünürsek biz kalitesinden ve diğer detaylardan memnun kaldık. Top teether ile de daha sağlam durdu

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Saağolasın üstad.

Ben de HB üzerinden aynısından sipariş verdim , bekliyorum kargoyu.

Geldiğinde bilgi paaylaşımı yaparım.

Selamlar

• hermano H kullanıcısına yanıt
    M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    ermantpc kullanıcısına yanıt
    Şu an için bir ricam daha olacak üstatlar mümkünse;

Buradaki linkte 10. sıradaki Nuna koltuk ile,
    https://www.e-bebek.com/nuna-rebl-isofixli-i-size-oto-koltugu-0-18-kg-p-nun-cs30001gl/

bu linkteki koltuk aynımıdır? Buradaki yorumlarda Nuna ile ilgili olumlu yorumlar (özellikle üstatlar tarafından) pek iyi olmasa da bu koltuk 4 yıldız almış?
    Sizler ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAGITTERIUS -- 25 Ocak 2019; 17:51:24 >

• Cybex Sirona M I-Size Oto Koltuğu 0-18 Kg
    2016 da almıştım ikiz kızlarım için artık yavaş yavaş büyüdükleri için değiştirme vakti geldi 2.el de fiyat ederi nedir? Satılır mı? Herhangi bir olay geçmedi koltukların başından ayrıca yazlık kılıfları bulunuyor

• Arkadaşlar merhaba,

Allah nasip ederse bu yaza ikiz babası oluyorum. Baya detaylı araştırma yapıyorum açıkçası ve kafamda şöyle bir set kurdum. Hem setin genel durumu hem de oto koltuğu seçimi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Oto koltuğu: Britax Römer Baby Safe Plus SHR II
    Bebek Arabası: Britax Römer B-Agile Double İkiz Bebek Arabası
    Adaptör 1: Britax Römer Baby Safe 0-13 Kg Oto Koltuğu Adaptörü
    Adaptör 2: Britax Römer B Agile Double Ana Kucağı Adaptörü

Bu şekilde hem seti travel haline getirmek istiyorum. Hem de güvenlikten ödün vermemek istiyorum.
  • arkadaşlar ben ne alayım? 9-36 kg için acil öneri bekliyorum.1500 e kadar alabilirim.

• Üstatlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAGITTERIUS

Üstatlar...
    10. sıradaki koltuğu getirdiler mi bilmiyorum ama bu koltuk bildiğim kadarıyla listenin sonundan bir önceki koltuk olması gerekiyor.

bu fiyatlara veriyorlardı yenisini getirdiler mi sormanız gerekiyor.

yenisinde
    Inniebinyoutube
    Nuna Rebl ADAC Crash Test FAIL 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=-8bOhCzE_34
    bu problemi düzeltmişlerdi.

edit : eskisi plus olarak geçiyordu bunda direkt i-size yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 31 Ocak 2019; 22:53:5 >

• Mrb arkadaşlar 15-36 kg koltuk bakıyorum seçenekleri 3e indirdim. cybex solution m fix , recaro monza nova 2 ya da peg perego viaggio flex arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz avantajları ne olur?

• Nuna rebl kullanan var mı acaba? adactan geçen en uygun fiyatlı 18kg a kadar koltuk o. isafe bazasi da var almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Nuna rebl kullanan var mı acaba? adactan geçen en uygun fiyatlı 18kg a kadar koltuk o. isafe bazasi da var almayı düşünüyorum.
    Rebl normal modeli adac tan gecemedi , testte kirildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, bir yaşında 78cm 10kg kızımız için oto koltuğu bakıyordum.Peg perego primo viaggio puset kullanıyoruz artık küçük gelmeye başladı ve içinde durmak istemiyor.Halihazırda şubat kampanyaları başlamışken indirimlerden yararlanmayı planlıyorum.Bu süreçte yardımlarınıza ihtiyacım var.Forumu elimden geldiğince okudum ve marka olarak genellikle britax römer, cybex ve besafe markaları üzerinde duruluyor.Bunlara ilaveten maxi cosi alternatifi mevcut.sorularım şunlar,yardımda bulunan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    1)sürüş yönü tersine kullanabileceğimiz en azından 3 yaşına kadar
    2)yüksek güvenlikli
    3)yatış pozisyonları olarak bebek için ideal olan
    4)dışarıyı izleme amacıyla yeterli yükseklikte olan
    5)isofix olup olmaması sanırım önemli değil diye biliyorum ama oda farketmez
    6)fiyat olarak (1500-2500)bandında
    bu özelliklere olabildiğince sahip ürün veya ürünlerden ne öneririsiniz? saygılar iyi akşamlar

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    https://www.e-bebek.com/nuna-rebl-isofixli-i-size-oto-koltugu-0-18-kg-p-nun-cs30001gl/ bu model adactan geçmiş görünüyordu ama?

Not: yanlış bakmışım, kalmış. Ürünü ayırtmıştım, iptal edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munchausenbyproxy -- 1 Şubat 2019; 22:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

https://www.e-bebek.com/nuna-rebl-isofixli-i-size-oto-koltugu-0-18-kg-p-nun-cs30001gl/ bu model adactan geçmiş görünüyordu ama?

Not: yanlış bakmışım, kalmış. Ürünü ayırtmıştım, iptal edeceğim.
    2 farkli model var yeni versiyonsa eger gecti. Eskisi kaldi. Ebebek magaziyla gorusup teyit almanizi oneririm.

Ama yeni versiyon oldugunu hic sanmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.