Şimdi Ara

Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.210
Cevap
268
Favori
625.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç sorma hocam. Öğleden sonra mağazada deneyip öyle alayım dedim tüm renkler bitti. Dün alsaydım keşke aradan çıkardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besafe izi comfort x3 koltugu satacağım yada 15-36 kg ile takas edebilirim benimki izofix yok. isteyene uyguna veririm.
  • selam ..BU bılgılendırmenızden ötürü teşekkür ederım...26 aylık 13 kılo kızım var..Ve izofıxsız bır oto koltugu almak ıstıyorumm..HANGISI EN IYISI SIZCE??NE ALSAM BILEMEDIM...GUVENLIK BRIT

BRITAX RÖMER King II 2016 200 nein gut befriedigend gut gut sehr gut sehr gut 9 bis
    GUVENLIK ICIN TATMIN EDICI DEMIŞ...BU COK ONEMLIMI..IYI DEGIL TATMIN EDICI
  • Almadiginiz daha isabetli olmus urunu gorseniz zaten iade ederdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    hangi ürün ve neden söylediniz bunu?
    Hocam tobifix icin soyluyorsun anladigim kadariyla.

Aylardir takip ediyorum 1000 tl bandina dusen 9-36 isofixli guzel bir koltuk bulamadim. Bu gidisle 9-18 bakacam cunku fiyatlar cok yuksek. Sizin oneriniz var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Hocam tobifix icin soyluyorsun anladigim kadariyla.

Aylardir takip ediyorum 1000 tl bandina dusen 9-36 isofixli guzel bir koltuk bulamadim. Bu gidisle 9-18 bakacam cunku fiyatlar cok yuksek. Sizin oneriniz var midir?
    evet tobifix için söyledim parasını haketmeyen çin malı ürün maxi-cosiye yakışmayan bir ürün.

1000 tl bandında isofixli koltuk bulmak çok zor. Römer safefix plus bulabilirseniz 1100 civarına alabilirsiniz ama o da nerdeyse imkansız.

1400 - 1500 bandında römer trifix var alabileceğiniz en iyi isofixli koltuklardan birisi.

Eğer isofix takıntınız yoksa Maxi-cosi tobi veya römer king2 isofix gibi sağlam bağlanan koltuklar.
  • Hocam chicco yu daha önce tavsiye etmişsiniz go one modelini isofixli tavsiyeniz hala geçerli mi? İsofix çok önemli diil römer king 2 olsun sağlam olsun mu dersiniz? Bütçem dolayısıyla bunları söyledim varsa 600-700 bandı bişi tavsiyenize açığım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar, 15 - 36 kilo için römer adventure 380,00 TL fiyatı, maxi cosi rodi xp2 fiyatı 500 TL ikisinde de isofix bağlantısı yok. Bu koltuklardan daha önce kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

• Arkadaşlar Merhaba Kraft Techno Fix modelini almayı düşünüyorum. Hem emniyet kemeri ile bağlanabilen hem de isofix özelliği olan 1000 TL yi geçmeyecek ürün arıyorum sizlerin önerebileceği modeller var mı?Kraft Techno fix modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler
  • alenes A kullanıcısına yanıt
    xfactor81 X kullanıcısına yanıt
    @alenes
    Aracınızda Isofix özelliği varsa 15-36 kg koltukları mutlaka isofixli alın derim. İsofix özelliği yoksa bahsettiğiniz ürünler olabilir. Niye isofixli olmalı? Isofixsiz 15-36 kg koltuklarda koltuğu ve çocuğu tutan şey normal emniyet kemeri! Eee, çocuk yokken ne oluyor? Koltuk serbest kalıyor, boşlukta. Isofix'li koltuklarda koltuk Isofix koltuğu sabitliyor, çocuğun üzerinde kemer geçerek çocuğu sabitliyor. Şahsen Britax Römer Kidfix Sict benzeri ürün kullandım, deneyimleri bu, ayrıca "sict" yazan koltuklarıda pek önermem, normal olanı alın derim, "sict" ler yandan koruma yapacağım diye eklentileri var buda orta koltuğu iptal ediyor (gerekirse)

@xfactor81
    İyi kötü diyemem ama Kraft markasının sadece Türkiye'de satılan Çin'de fason üretilen bir marka olduğunu bilin , ADAC testi falan yok (olursa test edilmiş olur). Baktım 9-36kg de Recaro ve Cybex'in 999 TL ye koltukları var. Değerlendirilebilir.

Genel olarak deneyiyim 9-18 kg koltuklar için kemerli koltuk yeterli (ben Britax Römer King II kullandım, aracım isofxli), koltuğu araç kemeriyle sabitleyip bebeğide koltuğun kemeriyle sabitliyorsunuz hem isofixli olanlar 2 kat pahalı.
    15-36 kg koltuklarda da aracınız Isofixli ise isofixli koltuk öneririm.

• Arkadaşlar merhaba,
    Maxi Cosi axissfix plus modelini bugün almayı düşünüyorum. Normalde ebebekte 1950 TL. Benim özelimde 125e 25 TL indirimim var. 1600 TL'ye gelecek. Bunun dışında Recaro zero1 da olabilir. Bu da 2000 TL 'ye geliyor. Sizce hangisini almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Arkadaşlar merhaba,
    Maxi Cosi axissfix plus modelini bugün almayı düşünüyorum. Normalde ebebekte 1950 TL. Benim özelimde 125e 25 TL indirimim var. 1600 TL'ye gelecek. Bunun dışında Recaro zero1 da olabilir. Bu da 2000 TL 'ye geliyor. Sizce hangisini almalıyım?
    Axiss stokta varsa kacirmayin ama stokta yok diye biliyorum.

Merhabalar

Ben de axissfix plus ve recaro zero i size arasinda kaldim. Recaro agir basmakta. Sizin axissfix plus onerinizi sebebi nedir hocam?

• Dostlar ebeveyn kontrollü ve emniyetli bebek bisikleti lazim..Birsürü ürün var ama tavsiye lazim tecrübelilerden...

• Crimean kullanıcısına yanıt
    Cybex aura benim aklimda olan bir koltuk ama on bar dusunduruyor.

Oturma yerini bayagi bir dar ediyor gibi ama bu fiyata 1000 tl araligina alinacak en iyi koltuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Dostlar ebeveyn kontrollü ve emniyetli bebek bisikleti lazim..Birsürü ürün var ama tavsiye lazim tecrübelilerden...
    Burasi koltuk bolumu ama,

Fiyat performans babyhope panda .

Orta duzey prego bisikletlerine bakabilirsiniz.

İyi birsey ise kraft bmw.

• Arkadaşlar merhaba,

Hazirci olmamak icin ilk sayfalari ve 220. Sayfadan itibaren tum sayfalari okudum. Ama cevap bulmaktan ziyade kafam allak bullak oldu.

5 aylik oglum 8,5 kilo su anda. Boy olarak da uzun 72 cm.

0-18 veya 9-18 bir koltuk alacagim. İkinci el almayi planladigim icin butce skalam esnek. Aracimda isofix var ama ille de isofixli alayim diye bir inadim yok. arkaya donuk kullanilabilsin yeter.

Okuduklarimdan one cikan markalar/modeller ise:

Cybex sirona

Axissfix (bu bizim oglan icin biraz kucuk kalabilir sanirim)

Romer king 2

Besafe izi comfort x3

Tobi

Tavsiyelerinize acigim. Bu urunlerden olmak zorunda da degil, cocuk icin kucuk kalmayacak (malum oglan biraz hormonlu) yuksek, yatis pozisyonu guzel ve arkaya donuk ne almaliyim, hangisini almaliyim?

• Britax Römer Evolva 123 SL 9-36 kg nasıl bir koltuktur hocam?

Videolardan izlediğim kadarıyla isofix var biraz değişik bir isofix bağlantısı var.

Bir de adac testi ne olumlu ne olumsuz. Şu an fiyat 1.190 Tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Britax Römer Evolva 123 SL 9-36 kg nasıl bir koltuktur hocam?

Videolardan izlediğim kadarıyla isofix var biraz değişik bir isofix bağlantısı var.

Bir de adac testi ne olumlu ne olumsuz. Şu an fiyat 1.190 Tl
    isofixi kemer isofix ( isofit diye geçiyor )

yatış özelliği ; Kurulumdan önce ayarlamanız lazım ama bir kademe sadece. Aslında yatış özelliği yok diyebiliriz.

Çocuk kaç yaşında alternatif üretebiliriz aslında. illa 9-36 1000 civarı koltuk arıyorsanız Chicco Youniversefix ( adac 3.3 ) . 1599 Tl ye Römer advansafix (2.7 adac ) da alternatif olabilir.

Yada Fiyatlar zamlanmadan maxi-cosi tobi 899 tl(2.4 Adac) + diğer alacağınız koltuk 4 yaştan sonra 600 tlden başlayıp en fazla 1200 olacak şekilde seçim yapabilirsiniz.

Çocuk 1.5 yaş altıysa tobi sizin için daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 31 Mayıs 2018; 1:5:45 >

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.