Şimdi Ara

Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.205
Cevap
272
Favori
617.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dada21

    Maxi cosi tobi oto koltuğu araştırıyorum 2-3 gündür. N11 de ilkebebe mağazasında yüzde 15 indirim var. 849 TL ye geliyor şu anda bulunabilecek en uygun fiyat. Almak isteyen varsa kaçırmasın.
    Cybex Juno 2 Fix de şu an joker ve Gg mağazasında 800 lira. Hangisi tercih edilir? Bilginiz var mı hocam?



    Araçta isofix var, ona uygun olsa güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Tobi de isofix yok hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cybex pallas 2 fix 1000 tl civarina dusse de alsak. O fiyat araliginda en iyi koltuklardan biridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-36 kg koltuk;

    -Maxi-Cosi Rodifix Airprotect
    -Cybex Solution M-fix
    -Kiddy Smartfix
    -Kiddy Cruiserfix 3
    -Britax-Römer Kidfix SL

    seçenekler arasında karar veremedim.
    Tavsiye verebilecek olan var mı?
  • 9-18 aralığı için 1000 tl yi çok geçmeyecek iyi puanları olan bir koltuk tavsiyeniz varsa, değerli yorumlarınızı almak isterim arkadaşlar.

    yukarıda arkadaşın yazdığı cybex juno 800 tl ye dustu, ancak kullan arkadaşlar, öndeki engelden dolayı çocuk rahat değil diye yorum yaptılar kararsız kaldık.
  • dada21 kullanıcısına yanıt
    İsofix olmayınca emniyet kemeri ile mi tutturuluyor koltuk?



    İsofix in tek farkı çabuk takılması diyen var, biz sabit kalsın diyoruz araçta bu koltuk. O zaman isofix gerekli olmuyor bu mantığa göre? Öyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Evet emniyet kemeri ile takılıyor. İsofix biraz daha hızlı bağlanıyor. Sürekli kalacaksa çok fark etmez hangisi olduğu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    İsofix olmayınca emniyet kemeri ile mi tutturuluyor koltuk?



    İsofix in tek farkı çabuk takılması diyen var, biz sabit kalsın diyoruz araçta bu koltuk. O zaman isofix gerekli olmuyor bu mantığa göre? Öyle mi?
    1000 tlye kadar en iyi koltuk suan icin maxicosi tobidir.

    Kemerle dogru baglanti yaapildiginda isofixten saglam olur ve kaza testi mevcuttur. Muadillerine gore daha yuksek ve otomatik pilot kemer sistemi sayesinde de cocuk baglantisi cok kolaydir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aylık kızım için ( 7 kg) araba koltuğu alacağım. Ana kucağı var ama eski birşey. 0-18 kg arası mı bakmalıyım. 9-36 lar için çok mu erken. Max.750 TL'ye kadar koltuk tavsiyesi istiyorum.
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar.

    Baby&plus Premium Thunder Isofix Oto Koltuğun alıp ta kullanan var mıdır? Var ise ne gibi eksileri var bilgi verebilirlerse sevinirim.
    e-bebek'e gittiğimizde satış elemanı direk bu ürünü önerdi açıkçası bütçeme de uyan bir ürün yada 1000 TL ye kadar siz hangi kotukları önerirsiniz 9-36 kg bandında.
    Ürünün linki aşağıda.

    https://www.e-bebek.com/baby-plus-premium-thunder-isofix-oto-koltugu-p-byp-bh12312ispss/#menu--comments




  • 94 CM 14 KG 25 Aylık oğlum için cybex aura fix (9-36 kg) modelini 1000 tl almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz
    yorumlarınız nedir bilgisi olan paylaşabilirmi?

    https://www.operaistanbul.com/products/cybex-aura-fix-9-36-kg-oto-koltugu?variant=8135963279454
  • Arkadaşlar 10.5 kg ağırlığında 11 aylık bebeğim için isofixli oto koltuğu bakıyorum...Heyner Multifix Aero Plus 9 - 36 kg Isofix Oto Koltuğu, bu model hoşuma gitti kötü yorumda pek görmedim ama ilk çocuğum olduğu için haliyle tecrübe eksikliğim var...Siz tecrübeli arkadaşlardan fikir-öneri almak güzel olur...Bütçem 1000 TL civarında, kaliteli ne önerirsiniz ?
  • Merhaba arkadaşlar 68cm boyunda 8 kiloda 7 aylık kızım artık ana kucağına sığmadığı için oto koltuğu arayışına girdim. Bütçem 1000tlye kadar ve uyduruk markaları almaktansa en azından isofixsiz bile olsa inceleme ve araştırmalarım sonucu Britax Römer King II ATS modelinde karar kıldım, Cybex Juno 2 Fix aklımdaydı ama önbarından dolayı ve çok sıkılgan kızımız içinde oturmaz diye düşündüm. Önbarın güvenlik konusundaki faydası tartışılmaz bir gerçek. Britax Römer King II ATS modeli şuan 740TLye alınabiliyor. Doğru bir seçim mi olur fikirlerinize danışmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Biz de yeni aldık. Maxi cosi tobi yüksek olduğu için onu seçtik. Cybex aynı sebeple elemiştik.

    Bebeğimiz de beğendi sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Şu an Britax Römer King II kullanıyorum, ATS olanlarda çocuk kemer uyarısı var sanırım. Fiyat/performans ürünü, testleri geçmiş kaliteli , uygun fiyatlı bir ürün. Aracım isofixli olmasına rağmen inceledim, kemerli bu ürünü aldım. Koltuğu kemerle düzgün sabitlediğiniz sürece güvenlik farkı yok, bana isofixli koltuktan daha kolay geliyor, söküp çıkarmak .
    Her seferinde yazdığım bir şey çocuğumuzun güvenliğini düşünüyorsak trafik kurallarına uygun ve dengeli araç sürmek şart.
    Dengesiz ve kural tanımaz sürücüler isterse en pahalı koltuğu alsınlar bu plastik ve köpük ürünler bir yere kadar korur.
  • galis0 kullanıcısına yanıt
    Evet o ürünü de inceledim bende gayet güzel, fakat bunda karar kılmış bulundum ve siparişini dün verdim. Cybex önbardan dolayı biraz kafa karıştırıcı, seven çocukta bar sevmeyende. Umarım memnun kalırız bizde Britax Römer King II ATS’den.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crimean kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşündüm fiyat performans oranı yüksek ve hepsiburadada bulunan 49 yorumu okudum herkes genel olarak memnun ve sizinde yorumunuz içime su serpti. Geçtiği testler ve yorumlar gayet güzel. Dün siparişini verdim bakalım bekliyorum gelmesini. Allah hepimizin minik yavrularını kazadan beladan korusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Britax Römer markası Dualfix çocuk koltuğunu geri çağırıyor. Kabaca özetlersem; koltuğun oturak kısmı ile ana gövde arasındaki bağlantılarda kılcal çatlaklar oluşuyor ve ani frende bu bağlantılardaki çatlaklar sebebiyle ilgili kısım koparak çocuk ile birlikte savruluyor. Bu durum çocuklarda ve yolcularda ciddi yaralanmalara sebep olabiliyor.

    Elinizdeki ürünün seri numarasını kontrol edip sorunlu ürünler arasında ise yetkili distribütör ile temasa geçip ürünü iade almalarını talep edin.https://www.dualfix-check.com/

    orijinal metin;

    Name: DUALFIX

    Type / number of model: Type-approval number: E11 - 041518; type: child car seat for group 0+/1 approved under ECE R44/04;

    Batch number / Barcode: The child car seats affected were sold between 3 November 2017 and 22 March 2018 (the DUALFIX i-SIZE child car seat is not affected by this measure).

    Risk type: Injuries

    There might be hairline cracks in both seat shell mountings.
    In the event of an accident, this could lead to the child seat shell detaching from the base causing injuries to the child and vehicle passengers.

    The product does not comply with UN/ECE Regulation No 44-04.

    Company recall page:
    https://www.dualfix-check.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 4 Mayıs 2018; 10:19:58 >




  • 15-36 ay isofixli Oto Koltuğu;

    besafe, Römer, Cybex markalarında indirim var mı bildiğiniz
    bunlardan birini tercih etmek istiyorum

    öne çıkanlar ise cybex ve besafe şu an 3. römer olabilir. bu üç markadan birini alacağım.
  • Arkadaşlar almayı düşünenler olur diye yazıyorum .



    Besafe izi comfort X3 isofixli modeli satın aldım.Çekle beraber 1475 tl'ye aldım



    Neden bu koltuğu seçtim ? incelediğim koltukların kumaşlarını kaldırarak iç yapısına baktım.Benim incelediklerim arasında koltuğun neredeyse tamamında köpük bulunan tek model besafe izi comfort x3'tü.Diğer markaların ürünlerinde yan kısmında , sırt kısmında , oturma kısmında mutlaka eksik kalan yerler oluyordu ve kullandıkları köpükte bile fark vardı.Bazıları çok ince , bazılarının dolgusu az kırılma direnci az geldi bana.Sadece plastikten ibaret olan 300-500 liralık modellerde ise köpük hiç yok.



    Emniyet kemeri olayında 5 noktadan olmasına özen gösterdim , omuzlardan aşağıya inen 2 , belden dolanan 2 ve bacak arasından yukarı çıkan şekilde 1 noktaların birleşmesi çocuğun bir kaza anında koltuktan düşmesini en az indirger.Ve emniyet kemer tokası plastik değil metal olmasına baktım.



    Arabaya hem isofix ten bağladım hemde emniyet kemeriyle sabitledim yanı bir aksilik olsa isofixten kurtulsa emniyet kemeri koltuğu bırakmaz.Ayrıca emniyet kemerinde bulunan gergi sistemi , siz ne kadar sıkı sıkıyada bağlasanız mutlaka bir miktar boşluk kalacaktır.Bu gergi sistemi sizin alamadığımız o gevşekliği alıyor.Beton gibi duruyor arabada.



    Koltuğun başlık kısmı herhangi bir darbe anında çocuk öne doğru fırladığında , kafayı çevreleyen başlıkta çocukla beraber öne geldiği için , o anda kafanın sağa sola gitmesini engelleyip , ayrıca etraftan gelebilecek olan maddelerinde çocuğun kafasına vurması konusunda destek sağlıyor.İnceleme videolarına bakın kafalıkların hepsi sabit diğer modellerde , bir tek besafe de oynak şekildeydi.



    Koltukta kullanılan kumaş malzemede önemli , terletmemesi Lazım , rahat , ne yumuşak ne sert konfora sahip olmasına dikkat ettim



    Bizim çocuk henüz 9 AYLIK ve pusetinde artık durmak istemiyor max 15 dk sonra ağlamaya başlıyor.Besafe in farklarında biride diğer koltuklara göre hem kasa olarak yüksek olması hemde ayar olarak 3 kademeli yükseklik yatış ayarı olması.Çocuk dışarıyı izlerken hem ağlamıyor hemde kendisini oyalayan diğer arabaları trafiği filan izlerken bir çok çocukta olduğu gibi kolayca uykuya dalıyor.



    Koltuğun iç genişliğinede baktım , hacim olarak en geniş bu geldi gözüme.Birde koltuğun kafa yan , bel yan korumaları ne kadar ileri çıkık fazlaysa kaza anında çocuğu vuracak şeylerden korur Ayrıca çocuğunda oturduğu yerden savrulma ihtimalini en az indirir düşüncesindeyim.Birde bu koltuğun Norveç malı olması ve kuzey ülkelerinin güvenlik ve sağlamlık konusundaki geçmişlerinide bilmeyen yoktur.Bahsi geçen adac testlerinide inceledim çocuğumun emniyeti her şeyden önemli diyerek , bir kaza sonrası keşke dememek için fiyat tamamiyle seçimde en son unsur kalacak şekilde diğer oto koltukarınıda inceleyerek bu koltuğu aldım.



    Umarım faydalı olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.