Şimdi Ara

otomobil alt yıkama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi kış ayının sonlarına geldik, bundan sonra kar yağma ihtimali az. Kışın bol bol kar yagdı ve yollar tuzlandı. Şimdi arabanın altını yıkatmak gerek. Bayrampaşa çevresinde aracın altını yıkatabilecegim neresi var? bilen varmı?

şimdiden teşekkürler.

• Lifte kaldıran yerlerde yıkatabilirsin. Büyük benzincilerde böyle liftler var. Bayrampaşa deyince aklıma otogarın içindeki büyük benzin istasyonu geliyor. Ben de yıkatmayı düşünüyorum. Fakat ben yetkili serviste yaptıracağım bu işi.
  • otogarın içindeki benzinci otobusler icin sanirim. cunki o tarafa gecis yok.

benzincilere bakacagim tesekkür ederim.

• Hocam aracın altını yıkatmanın ne gibi yararı veya zararı olur? Benim için arabanın içi ve motor bölümü temiz olsun yeter diğer taraflar pek önemli değil
  • gerek yok
    bendeki arabanın altı öyle bir çamurduki , bakım için lift e kaldırıldığından 1 bidon çamur dökülmüştü

sağlam bi yağmur da 120 ile kapatırsın altı pırıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Hocam aracın altını yıkatmanın ne gibi yararı veya zararı olur? Benim için arabanın içi ve motor bölümü temiz olsun yeter diğer taraflar pek önemli değil

kışın malum yollar tuzlandı, yağmur çamur derken tuzlar arabanın altına yapışıyor.
    paslanmayı önlemek / azaltmak adına düşünmüş herhalde konuyu açan arkadaş.Bence de saçma değil
  • selam
    kıştan sonra yaptırtmak gerek
    ben ilk defa geçen sene yıkattım yine yıkatacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hortumun ucubu tayziklendir. Nasıl yapılır bilmiyorum. Yerden dik akacak şekilde yere sabitle.. arabayı üstünden geçir.
  • ben sadece kanal olan yıkamacılarda yıkatıyorum cherokeyi .100 kg çamur çıkıyor her hafta .o çamurun çok zararı var araçlara.çamurlu yollara falana giriyorsanız mutlaka yıkatın altını. o çamurlar hareketli aksamlara zarar veriyor.
  • Özellikle araçta yeni değiştirilen parçalar varsa, birleştiği eski parçayla henüz tam uyum sağlamadığı için, aralarına giren çamur toz vs yüzünden inanılmaz ses yapıyor. Bu nedenle alt takım, özellikle hareketli parçaların olduğu noktalar tazyikli suyla yıkanmalı.
  • Bende düşünüyorum çamur filan kaçınca direksiyonda titreme yapıyor. hemde aracımın altı temizlenmiş olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.