Şimdi Ara

OTOMATİK VİTES MOTOR ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu yaza kadar ucuz fiyatta bir motor almayı planlıyorum. Mesela şehir içi merkezlere gidebileceğim, yokuşları çıkabilen (hızı önemli değil) bir mobilet önerisi istiyorum.
    Pek anlamıyorum kusura bakmayın size güvenerek konu açtım

aradığım motor şekli tam bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 25 Aralık 2011; 23:43:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otomatik Vites Motor Önerisi

Otomatik vites motor, sürücülerin manuel şanzımanları kullanma zahmetinden kurtaran bir araç teknolojisidir. Otomatik vitesli araçlar, vites değiştirme işlemini senin yerine gerçekleştirir ve bu sayede konforlu ve sorunsuz bir sürüş deneyimi sunar.

Otomatik vites motorlar, farklı araç türlerinde bulunabilir ve özellikle şehir içi sürüşlerde sıklıkla tercih edilir. Trafik sıkışıklığı veya yokuşlu araziler gibi zorlu koşullarda, otomatik vitesin kolaylığı ve rahatlığı kendini gösterir.

Otomatik vites motor seçiminde, aracının özelliklerini, sürüş alışkanlıklarını ve bütçeni göz önünde bulundurmalısın. Piyasada farklı otomatik şanzıman türleri mevcuttur ve her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır.

• Tork Konvertörlü Otomatik Şanzıman: En yaygın otomatik şanzıman türüdür ve yumuşak vites geçişleri sağlar. Ancak, diğer otomatik şanzıman türlerine göre daha az yakıt verimlidir.
    • Sürekli Değişken Şanzıman (CVT): Vites oranlarını sorunsuz bir şekilde ayarlar, bu da daha iyi yakıt verimliliği ve daha sessiz bir sürüş deneyimi sunar. Ancak, geleneksel otomatik şanzımanlar kadar sportif bir sürüş hissi vermeyebilir.
    • Çift Kavramalı Şanzıman (DCT): Sportif sürüşler için tasarlanmıştır ve hızlı vites geçişleri sağlar. Yüksek performanslı araçlarda sıklıkla bulunur.

Otomatik vites motor seçerken, aracının teknik özelliklerini ve kullanım amacını dikkatlice değerlendirmelisin. Doğru otomatik vites seçimi, sürüş deneyimini önemli ölçüde iyileştirebilir ve aracından en iyi şekilde yararlanmanı sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anlaşılan benim gibi işten eve evden işe haftasonları gezicen bir motor arıyon boy kilo önemli bence resimdeki scoter 125lik 150lik ona karar vermelisin ben asya t1 royal kullanıyorum 2.ele dikkat et ucuz motor hep sorun çıkarır ben zamanında çok uğraştım
  • Yamaha BWs 125 i bir araştır derim. Bi tanıdığımız kullanıyor çok fazla sorun yaşamadığını söyledi ve gayet memnunmuş.
  • Evet en fazla 15-20 dklık yollarda falan kullanacam işte. boy 1.80 kilo 70 2.el almam yani.
  • yok mu önerisi olan ? iyi ki bi yardım istedik
  • Fiyat aralığı ney onu da yazsaydın..
  • Kymco'nun cup modellerine yada agility city'lere bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Model olarak scooter yerine cup tarzı bakmalısın. Yakıtıda çok verimli kullanıyorlar. Parça eskitmeleride scootera göre daha az.
  • honda today :):)
    şehir içinde üstüne tanımam :D:D koklamıyor bile :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: konyaturk42

honda today :):)
    şehir içinde üstüne tanımam :D:D koklamıyor bile :):)

today'ı Antalya'dayken kullanırdım tam bir yaz scooter'ı

yakıtı minimal seviyede sorun çıkartmamazlığı minimal seviyede. rahat vibrasyonsuz çok keyifli

heryere giderdim.. yakıt koyduğumu unuturdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.