Şimdi Ara

Opel Corsa 1.4 2015 Otomatik Vites Araca Şanzıman Yağı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,başlıkta belirttiğim gibi Opel corsa 1.4 motor 90 hp otomatik vites 2015 model aracımın şanzıman yağını değiştirmek istiyorum. Fazla bir bilgim yok,araştırma yaptım biraz dexron 6 yağ almam gerektiği bilgisine ulaştım. Bu bilgi doğru mu? dexron 6 yağ mı almam gerekli üstatlar? Birde mobil,motul,castrol gibi markalar var hangisini tercih etmem gerek ve 6 litre mi almam lazım? Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MafsaL1903 -- 25 Mart 2025; 10:58:41 >

Capacity 4,5-5,5 litre

MOTUL ATF VI

Hocam cevabınız için çok teşekkürler. Motor yağı olarak Mobil Super 3000 XE 5W30 Motor Yağı 4 L ürünü aldım,şanzımancım bu yağın aracıma ince gelip yağ yakabileceğini daha kalınını almam gerektiğini söyledi,diğer bir ustada 30da olur 40da olur aracın 85 bin km'de sorun olmaz dedi. Sizin düşünceniz nedir? bunu iade edip 5w40 mı alayım hocam?

Merhaba.İşinize yaradı ise ne mutlu.

Size naçizane tavsiyem aracınıza motul 5w30 x-clean efe yi alıp kullanmanız.

Baz yağı gurup 4 olmamasına rağmen oldukça kararlı ve mukavim.

İlaveten baz yağın profilinin yüksek olmasından buharlaşması-noack çok düşük %7,6 gibi.10 olanlar iyi kabul edilir.Çoğunluk 12 civarıdır.

Birde içinde modern bir katkı paketi var.Gayet doyurucu miktarda 150ppm den fazla molibden var (Sürtünme önleyici-aşınma önleyici) yumuşak çalışmasını sağlayan,yakıt tüketimini düşüren.

Mobil super 3000 xe nin parlama artı buharlaşması düşük seviyede.İlaveten.Daha ince bir viskoziteye sahip.Daha çok fordun taleplerini karşılayan bir ürün.

İade edebiliyorsanız değiştirip işeret ettiğim ürünü kullanın.Aksi taktirde bu bakımda kulanın.

5w40 sizin için tavsiye edlen bir ürün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 25 Mart 2025; 14:19:57 >
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.