Şimdi Ara

Otomatik Tüfek Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
28.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atıyorum canım tüfek almak istedi. Yaşım da 19 hani öyle fazla da değil. Şimdi ben tam otamatik bir tüfek almak istesem atıyorum M4 ya da M16 gibi. Nereden alabilirim. Daha doğrusu alabilir miyim? Ruhsatı nereden alıyoruz? 5.56 mermileri nereden alacağım ve pahalı mı bilgisi olan var mıdır

Not BF3 de az önce 132/41 yaptım da

• Otomatik tüfek ruhsatı alınmıyor. Av tüfeği alabilirsin , ya da tabanca için ruhsat alabilirsin. Tabanca için belli bir yaş ve gerekçen olması gerekiyor diye biliyorum. Hiçbir şekilde otomatik taarruz tüfeği ruhsatı alamazsın. M4A1,keleş gibi tüfeklerin ruhsatını banka kasasını koruyan güvenlikçilere bile vermiyorlar. Yakalanması halinde ruhsatsız taarruz tüfeğinin cezası 5 yıldan başlıyor,koşulsuz şartsız. Para cezasına çevrilmiyor. Ruhsatsız tabanca belki para cezasına çevirilebiliyor ama tüfekte hiç şans yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 30 Ağustos 2014; 13:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Otomatik tüfek ruhsatı alınmıyor. Av tüfeği alabilirsin , ya da tabanca için ruhsat alabilirsin. Tabanca için belli bir yaş ve gerekçen olması gerekiyor diye biliyorum. Hiçbir şekilde otomatik taarruz tüfeği ruhsatı alamazsın. M4A1,keleş gibi tüfeklerin ruhsatını banka kasasını koruyan güvenlikçilere bile vermiyorlar. Yakalanması halinde ruhsatsız taarruz tüfeğinin cezası 5 yıldan başlıyor,koşulsuz şartsız. Para cezasına çevrilmiyor. Ruhsatsız tabanca belki para cezasına çevirilebiliyor ama tüfekte hiç şans yok.

MP5K ya da UCP.45 falan alınabiliyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Otomatik tüfek ruhsatı alınmıyor. Av tüfeği alabilirsin , ya da tabanca için ruhsat alabilirsin. Tabanca için belli bir yaş ve gerekçen olması gerekiyor diye biliyorum. Hiçbir şekilde otomatik taarruz tüfeği ruhsatı alamazsın. M4A1,keleş gibi tüfeklerin ruhsatını banka kasasını koruyan güvenlikçilere bile vermiyorlar. Yakalanması halinde ruhsatsız taarruz tüfeğinin cezası 5 yıldan başlıyor,koşulsuz şartsız. Para cezasına çevrilmiyor. Ruhsatsız tabanca belki para cezasına çevirilebiliyor ama tüfekte hiç şans yok.

MP5K ya da UCP.45 falan alınabiliyor mu peki?

Alıntıları Göster
    kaçak alıcaksın kardeşim

• Doğuda rahatça bulabilirsin ucuzdurda ancak büyük şehirlere getirmek risklidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    MP5 yani akrep diye tabir edilen hafif makineli silahta da ruhsat almak sivil bir vatandaş için imkansız gibi bir olaydır. Üst düzey koruma gerektiren yerlerde, güvenlik görevlileri kullanıyor. Ülkemizde 15 mermiden fazla alan şarjör satılması yasak zaten, tüfek vs. şarjörü oluyor bunlarda. Tabanca konusunda bir şans var ama onunda prosedürleri var tabi. Kolay kolay ateşli silah alınamıyor. Av tüfeği isterseniz ama oldukça kolay,pazartesi ruhsat çıkarıp alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtime

Doğuda rahatça bulabilirsin ucuzdurda ancak büyük şehirlere getirmek risklidir

Doğru demiş arkadaş, çok rahat bulanabiliyor. Hele ki Erbil'de açık pazarlarda meyve gibi keleş satılıyor, 600 dolara. Suriye sınırımızdan 50 km içeride de buna benzer ağır silah pazarları var. Oralardan gelen bir sürü ruhsatsız silah var. Büyükşehirlere götürmek tehlikelidir tabi, atsan atılmaz satsan satılmaz. En iyisi bu sevdadan vazgeçmek senin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

MP5 yani akrep diye tabir edilen hafif makineli silahta da ruhsat almak sivil bir vatandaş için imkansız gibi bir olaydır. Üst düzey koruma gerektiren yerlerde, güvenlik görevlileri kullanıyor. Ülkemizde 15 mermiden fazla alan şarjör satılması yasak zaten, tüfek vs. şarjörü oluyor bunlarda. Tabanca konusunda bir şans var ama onunda prosedürleri var tabi. Kolay kolay ateşli silah alınamıyor. Av tüfeği isterseniz ama oldukça kolay,pazartesi ruhsat çıkarıp alabilirsiniz
    Türkiye de yasak ..

Ruhsatlı yarı otomatik tüfek alabilirsin.
  • quote:

15 mermiden fazla şarjör yasak mı oha. Zaten en geniş kapasiteli tabancalarda 16 mermi bulunuyor 15+1 yanlış mıyım. Baya zormuş cidden. Av tüfeği nasıl bir şey oluyor hocam bilye mi atıyor

• Otomatik satmiyorlar diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

15 mermiden fazla şarjör yasak mı oha. Zaten en geniş kapasiteli tabancalarda 16 mermi bulunuyor 15+1 yanlış mıyım. Baya zormuş cidden. Av tüfeği nasıl bir şey oluyor hocam bilye mi atıyor

Alıntıları Göster
    Fişek atıyor , Fişeğin içinde maddenin çeşitli türleri var . Domdom kurşunu , çelik misket bilya vs vs bir sürü. Yarı otomatik tüfeklerde 7+1 şarjör kapasiteli. ( Kalibresine göre daha fazlada alabiliyor )

Fiyat olarakta ruhsat dahil 600,700 e yarı otomatik bir tüfek alabilirsin.

Yerli iyi bişey istiyorsan Huğlu tavsiye derim

http://hilalav.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutluk Şad -- 30 Ağustos 2014; 14:02:43 >

• Afrikada pazarda satıyorlar

• Tabanca ruhsatini zor veriyorlar zaten otomatik tufegin ruhsatini almak imkansiza yakindir.Bir de cok merak ettim otomatik tufekle ne yapacaksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaximoPolpo

Tabanca ruhsatini zor veriyorlar zaten otomatik tufegin ruhsatini almak imkansiza yakindir.Bir de cok merak ettim otomatik tufekle ne yapacaksin?

Kuş vuracağım hocam
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Usta tabanca neyine yetmiyor kus icin.Hadi kucuk diyelim git av tufegi al.Keleşle kuş vurmak nasil bir fantezidir

• Semi auto tamam ama full auto imkansiza yakin. Russian fps bi videoda 20-30 bin usd oldugunu soylemisti full autolarin. Ne kadar dogru bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Usta tabanca neyine yetmiyor kus icin.Hadi kucuk diyelim git av tufegi al.Keleşle kuş vurmak nasil bir fantezidir

Hocam geyiğine kuş yazdım tüfek alsam kullanamam ki hiç . Ha bir tüfeğim olsaydı heralde şişeleri dizip vururdum heralde. Merakımdan açtım aslında konuyu
  • quote:

quote:

Tabanca ruhsatini zor veriyorlar zaten otomatik tufegin ruhsatini almak imkansiza yakindir.Bir de cok merak ettim otomatik tufekle ne yapacaksin?

Kuş vuracağım hocam

• BFden cikmis o kafayla konu aciyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla m4 kasa istiyorsan türkiye şartlarında safir t14 alırsın. Onuda aldığına pişman olursun hiç deneme bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.