Şimdi Ara

otomatik silah hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Ben yakin bir zamanda uzi almayı dusunuyorum.Fakat uzi mp5 tarzindaki silahlari ozel guvenlik veya riskli islerde falan calismayan alabilir mi ? Kısacası normal bir insan alabilir mi ortalama fiyatları ne kadardır havalı degıl gercek istiyorum.Yardimci olan olursa sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasak hocam

• Tesekkurler hocam.Bu demek oluyorki hicbir zaman uziye dokunamiycam.Peki baska otomatik bir silah oneriniz varmı? Resmi av yerlerinde bulabilecegim bir silah mumkunse yasak olmasin

• Mesele uzi degil. Her turlu tam otomatik atesli silahin sivile satisi yasaktir. Anlayacaginiz yasal yollardan tam otomatik bir silah edinme sansini yok. Lutfen buraya konu acmadan once google'i kullanmayi deneyin.

• Konuyu gercekten cok arastirdim ama tam istedigim sonucu bulamamistim.Cevabiniz icin tesekkur ediyorum

• hocam size airsoft sporunu tavsiye ederim. ülkemiz şartlarında tam otomatik silahı tek alabileceğiniz yoldur( gerçek silahlar değil 6 mm plastik boncuk atan silahlar kullanılır )

• Sence airsoft ile gercek bir silahin zevki ayni mi :) tabi gercektende farklari yok aslinda peki bu dedigim silahlarin kurusikilari varmidir varsada sivile yasak mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüfek şeklinde blanklerin Türkiye'de pek olduğunu zannetmiyorum güvenlik gerekçesiyle. Filmlerde bile airsoft tüfek kullanıyorlar bu sebeple malesef. Ama bildiğim kadarıyla tam otomatik kurusıkı tabancalar vardı hem de yerli malı. Biraz araştırırsan bulabilirsin bunları büyük ihtimal.

Bu arada eğer gerçekçilik geri tepme vs. istiyorsan airsoft olarak tüfeklerde AEG (Elektrikli olan) değil GBB yani gazlı çalışan versiyonlarını alman daha iyi olur. Fiyatları çok yüksek ancak geri tepmesi, sesi vs. nerdeyse gerçek ateşli silahları andırıyor. Ayrıca BB attığı için kurusıkıya göre de avantajlı.

Örnek bir GBB tüfek (Videoda ses kamera yüzünden az geliyor ancak GBB airsoft ürünleri gerçekten çok gürültüdür.):
    http://www.youtube.com/watch?v=O1LABtLeAYw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.