Arkadaşlar benim otomatik res kabul etmeye ihtiyacım var. Loader falan yazıyor bazı yerlerde. Bazı yerlerde de clientless ile karşılaştım. E bende de İsrobot var. Bunlardan hangisiyle otomatik res kabul edebilirim? Ayrıntılı ve aydınlatıcı bir yanıt yazarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: husoman
Arkadaşlar benim otomatik res kabul etmeye ihtiyacım var. Loader falan yazıyor bazı yerlerde. Bazı yerlerde de clientless ile karşılaştım. E bende de İsrobot var. Bunlardan hangisiyle otomatik res kabul edebilirim? Ayrıntılı ve aydınlatıcı bir yanıt yazarsanız sevinirim.
Rumata loaderde chat bölümüne /arc on yazarsan oto res kabul eder
Rumata Loader kullanırsam çarım soyulur mu? Çarım Banlanır mı? Trojan yer miyim? Herkes Loaderlara güvenmiyor. Zahmet olmazsa bir ayrıntılı açıklama istiyorum. En azından içimi rahatlatayım. Sizi de çok uğraştırıyorum ama idare ediverin artık
^UP^
NOT: Yanıt alana ya da sonsuza kadar uplayacağım.
Bişey olmaz kullanabilirsin.
Sağol Birkaç saat içinde aleyhte yorum almazsam indireceğim ve kullanmaya başlayacağım.
recyfer.info'dan indirirsen birşey olmaz. Gider extraloob'dan indirirsen charın donuna kadar alırlar.
recyfer.info'dan indirirsen birşey olmaz. Gider extraloob'dan indirirsen charın donuna kadar alırlar.
Aynen öyle
quote:
Orijinalden alıntı: windsurf
+1
Bir de ayaküstü nasıl kullanacağımı anlatsanız
bizim serverda biri demişti sakın loader kullanmayın diye ben de o günden beri kullanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KoSeKu3
bizim serverda biri demişti sakın loader kullanmayın diye ben de o günden beri kullanmıyorum
recyfer.info'den indirdim, attım Silkroad'ın içine, SilkErrSender'ı da SilkErrCenter yaptım, oyuna Loader'dan girdim. Herkes bir şey olmaz diyor, olmaz heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: windsurf
Ben bile sırf onların yüzünden kendi forumumda rumata loader için orjinal link koyuyorum
arkadaşlar sonuçta illegal program hepsi bunların loadher, rumata mıdır nedir, bot, turqe vs. şimdi iyi güzel oynuyorsunuz da bu programlarla oyuna girdiğinizde oyun otomatik olarak game guardı (oyun açılırken sol üstte çıkan 2 saniye sonra kaybolan resim) kapamış oluyor.
uzun lafın kısası dışardan yiyebiliceğiniz saldırılara açıksınız.şimdi soyulmadıysanız her an soyulma riskiniz var. ha inanmayan varsa istediği loadherdan girip romede beni bulabilirsiz, size 2 programla donunuza kadar alabilmek mümkün..
sbot bulmanı öneririm. en güvenlisi
quote:
Orijinalden alıntı: darkwane
arkadaşlar sonuçta illegal program hepsi bunların loadher, rumata mıdır nedir, bot, turqe vs. şimdi iyi güzel oynuyorsunuz da bu programlarla oyuna girdiğinizde oyun otomatik olarak game guardı (oyun açılırken sol üstte çıkan 2 saniye sonra kaybolan resim) kapamış oluyor.
uzun lafın kısası dışardan yiyebiliceğiniz saldırılara açıksınız.şimdi soyulmadıysanız her an soyulma riskiniz var. ha inanmayan varsa istediği loadherdan girip romede beni bulabilirsiz, size 2 programla donunuza kadar alabilmek mümkün..
İşte ben de bunu diyorum
Arkadaşım bence en qüzeli Gene Gene Rumata loader otomatik res kabul etme en güzel en güveniliri...otomatik res atmasını istersen KeyHelper programı indir... Otomatik 1-2-3 tuşlarına basan program bu...RumatayLa ayarla res kabul etmeyi diqer chardanda ayarla otomatik res basmayı git çarşına qez...
Otobasıcım var zaten bi tek kabul etmeye ihtiyacım vardı. Ama basıcımın zayıf yönü var. Oyunda kalmalıyım. Yani internette falan takılamam res işlemi esnasında.
quote:
Orijinalden alıntı: husoman
Rumata Loader kullanırsam çarım soyulur mu? Çarım Banlanır mı? Trojan yer miyim? Herkes Loaderlara güvenmiyor. Zahmet olmazsa bir ayrıntılı açıklama istiyorum. En azından içimi rahatlatayım. Sizi de çok uğraştırıyorum ama idare ediverin artık
Banlanırmısın bilmem ama 40-50m civarı paran varsa soyulursun. Soyuldum diye başlık açanlar onu bunu kullanarak soyuluyor. Kendi sitesinden indirilrsen, programı yazanlar tarafından, başka yerden indirirsen yayınlayanlar tarafından soyulursun..
charda 100mden fazla vardı soyulmadı(1aydır girmiyorum bıraktım ne olmuş bilemem) Ama ben kendi sitesinden indirdim. Gidip de bilmediğim sitelerden indirmem. Şu ana kadar da ana sitesinden indirip soyulan görmedim ki ezik filan da değiller...